Beauty Looks

MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

MAC Mineralize skinfinish [MSF] is een poeder wat je als bronzer, gezichtspoeder, highligter en blush kan gebruiken. Of eigenlijk beter gezegt als een alles in één, deze poeder zit in een leage of it’s own zou je wel kunnen zeggen. Het is er al heel wat jaren en je kan zeggen dat de basis van een MSF de glans is, ze zijn allemaal glamorous & glittery.

Maar wat zegt MAC er eigenlijk over:

Luxueus, fluweelzacht poeder met een matte, metaalachtige finish. Laat zich egaal aanbrengen en zorgt voor glanzende highlights op de wangen en een weelderige glans op het gezicht.

Duidelijk toch “een weelderige glasn”, het is nu alleen een kwestie van de kleur kiezen, oh en de collecties in de gaten houden voor limited editions. Zoek het eens op op internet, er zijn heel veel dames die ze sparen, leuk om te zien welke er allemaal zijn. Maar vandaag laat ik jullie mijn Soft & Gentle even zien, een mooie zacht verguld perzikbrons kleurtje.

mac msf soft gentle

mac msf soft gentle

Ik heb een beetje bronzer aangebracht [de welbekende 3, ik doe altijd meer de 3,5], op de appeltjes van mijn wangen een klein beetje blush [zacht kleurtje] en de rest is Soft & Gentle. Ik gebruik deze om te blenden met mijn bronzer en blus en ik gebruik mijn Soft & Gentle als highlighter [boven de wenkbrauwen en ook net een beetje eronder]. Je kan het duidelijk zien, een heel zacht en subtiel effect en de glas op mijn kin en jukbeenderen, ja dat is ook Soft & Gentle.

mac msf soft gentle

Hier kan je ook goed zien hoe mooi subtiel het effect is van de Soft & Gentle, zelf vind ik het wel mooi om een klein beetje blush erbij te gebruiken, voor de mega lichtte dames is het misschien genoeg om de Soft & Gentle te gebruiken.

De MSF kost € 28,- en je krijgt 10 gr. daar kan je wel een hele tijd mee doen. Zelf breng ik het graag aan met de MAC 187 Duo Fibre Brush, werkt prettig en precies en geeft een heel mooi effect met de MSF. Het kan natuurlijk ook met een andere kwast, ik vind een wat compactere fijner werken dan een gewone blush kwast.

Welke skinfinish is je favoriet, ja ik weet gewoon dat we er allemaal wel eentje hebben of op het oog hebben?!

Toodles,

Wojis

8 thoughts on “MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle

  1. Hij is idd erg mooi! Ik heb nog geen msf, ik zeg nog geen, want zeker weten dat deze er komt. Heb er zoveel goeds over gelezen en gezien dat ik hem gewoon ook moet hebben. Lucky you!

    1. Hoi Deb, wel he?! Vind ik zelf ook, nadat ik ‘m kreeg [zoooo ontzettend thanks nog voor de introductie met deze beauty] ben ik ‘m gaan gebruiken en ik gebruik ‘m heel vaak. Na de eerste kennismaking was ik verkocht, het is echt zo soft en zo gentle en zo ontzettend mooi. Het valt mensen om mij heen ook op, maar ze weten wat, maar het valt op dat je een beetje straalt. Ben er erg blij mee, ik wil ook nooit meer zonder! Thanks x

  2. Ik heb nog steeds geen msf, en vind het dan ook moeilijk om te kiezen. Mocht de redhead msf nog eens terugkeren, dan wil ik die, maar Soft & Gentle ziet er ook mooi uit!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top