Beauty Ods & Ends

Update: anti-transpirant & deodorant – klotsende oksels be gone!

Het is echt alweer een hele tijd geleden dat ik schreef over de verschillende deo’s die ik gebruik of over de favorieten van dit moment. Eén van mijn favoriete Lady Speed Stick, deze is helaas niet in Nederland te koop. Ook de deodorant van Decubal zit nu standaard in mijn stash en niet te vergeten de Dove Maximum Protect the next best thing vergeleken met de Rexona Maximum Protect. Allemaal hele fijne producten, maar wat is nu na dat alles mijn favoriet?

IMG_5039

Het is zonder twijfel de Rexona Maximum Protect, deze anti-transpirant heeft het allemaal naar mijn idee en werkt echt heel goed.

 • niet duur
 • houdt alle zweet tegen
 • ruikt prettig [eentje vond ik wat minder ruiken]
 • smeert prettig
 • zuinig in gebruik
 • doet precies wat er op de verpakking wordt gezegd [no shizzle]
 • hygienisch & practisch
 • irriteert mijn huid niet [gebruik deze niet direct na het ontharen]
 • makkelijk verkrijgbaar [drogisterij en supermarkt]

P1050490

De Lady Speed Sticks zijn ook erg prettig [en ruiken meestal ook erg lekker, bovenstaande geur is de lekkerste die ik ooit heb geroken voor een deodorant], als is het heel vervelend dat je ze niet in Nederland kan kopen. Bestellen is een optie, maar dat gaat snel een hoop kosten vanwege de verzendkosten. De beste optie is kopen in het buitenland of door iemand laten meenemen. Ook vind ik de Lady Speed Stick een stuk minder zuinig dan de Rexona stick, dat maakt het als je besteld helemaal kostbaar.

P1040993

De Decubal deodorant is heel fijn, maar is ook redelijk aan de prijs. Deze deodorant is ook niet overal verkrijgbaar en wat mij is opgevallen ook vaak online duurder dan in de winkels [de tuinenen heeft dit merk in het assortiment]. Deze deo is ook niet heel zuinig helaas, dat komt door het roller-systeem, dit geeft gewoon teveel product in één keer. Daardoor is het ook een product wat echt even moet drogen, anders voelt het niet prettig aan [kan ook een nadeel zijn].

IMG_5038

De Dove Maximum Protect is natuurlijk zo goed als identiek aan die van Rexona, maar toch vind ik ze anders. De Rexona varianten vind ik gewoon lekkerder ruiken en wat ik in het gebruik heb gemerkt, is dat de substantie van de Rexona gewoon net iets beter smeert. Kan aan mij liggen, maar ik merk het verschil, wellicht is het een verschil in verpakking, maar dat kan ik niet zien dus blijf ik erbij dat het product net iets anders is. Qua werking heb ik geen verschil gemerkt, het is bij mij dan voornamelijk de geur en de smeerbaarheids-factor die Rexona de winnaar maakt.

Deze anti-trranspirant deo’s zijn gewoon echt heel goed, andere producten voelen of niet zo fijn of werken gewoon niet zo goed. Het is natuurlijk altijd een kwestie van smaak en wat je zelf prettig vindt. Dit zijn op dit moment mijn favorieten en ik zweet geen druppel!

Hebben jullie een favoriet, of gebruik je ook verschillende zoals ik altijd doe? Heb je misschien ook nog tips voor een geweldige deodorant? 

Toodles,

Wojis

6 thoughts on “Update: anti-transpirant & deodorant – klotsende oksels be gone!

 1. Beetje laat, maar volgens mij….. is Lady Speed Stick te krijgen in sommige wat grotere toko’s, dus waar ze Surinaamse of Antilliaanse produkten verkopen.

 2. Ben ook al tijden benieuwd naar lady Speed Stick.Een vriendin zit momenteel in Florida, misschien toch maar even vragen of ze er een mee kan brengen voor mij. Mijn favo deo aller tijden is die van Dove original. Heerlijke geur en doet zijn werk erg goed. Ik heb een stick die ik gebruik na het douchen en een spray voor het gemak.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top