Beauty

Dove Maximum Protection Anti-Transpirant – GoFresh granaatappel & citroen verbena

Eén van mijn favoriete anti-transpirant producten is de Rexona Maximum Protection, deze was bijna op en naast de Rexona in het schap staat al een tijdje de Dove Maximum Protection. Het zal wel helemaal hetzelfde zijn dus waarom zou ik het kopen, houdt toch niet van luchtjes en geuren in mijn oksel-producten. En toch heb ik deze keer de Dove variant meegenomen, in de geur granaatappel & citroen verbena. Ik ben dol op granaatappel-geur in cosmetica, dus why not, dan kan ik meteen zelf proberen of de Dove net zo goed werkt als mijn vertrouwde Rexona.

De verpakking is echt identiek, ik kan geen verschil vinden tussen beide. Natuurlijk staat er een andere naam op en heeft het een andere kleur, maar verder is het helemaal het zelfde. Het doosje en de stick zijn mooi, praktisch en degelijk. Ook kan je zonder enige moeite lezen wat het is, waarvoor het is en hoe je het moet gebruiken. Ode ook aan Dove, zo hoort het!

De stick zelf is een kunststof huls met een draaiwieltje aan de onderkant, waarmee je het product al het ware omhoog perst. Twee klikjes is voldoende voor een enkele oksel, veel product het je niet nodig, dus het is perfect dat er ook een dosering op zit. De stick is afgesloten met een zilverfolie die je er met gemak aftrekt. Het oppervlak is mooi glad en afgerond waardoor je heel gemakkelijk het product verdeelt over je huid. Het is ook helemaal niet stroef bij het aanbrengen.

Hier zie je het doosje van opzij, hier kan je al zien hoe groot de stick is zonder het doosje open te hoeven maken en je kan lezen voor wie het product bedoeld is. Ach… niet nodig maar wel duidelijk en erg handig.

Op de achterkant van het doosje staat heel duidelijk de ingrediëntenlijst en wat informatie over het product.

Het wezenlijke verschil wat ik heb gemerkt is de geur, bij deze versie ruik je bij het aanbrengen granaatappel & citroen verbena (ehm ja granaatappel met nog iets, dat iets is de citroen verbena, een plant die ruikt naar citroen, limoen en een licht zoete bloem geur). Ik vind het erg lekker ruiken en de geur is er wel maar niet overheersend aanwezig. Het is een prettige geur voor een oksel-product, ik ben er heel blij mee. De werking van Dove is net zo goed als de Rexona variant, ik merk helemaal geen verschil. Verder kost deze versie ook rond de € 6,99, het is nu dus een kwestie van kiezen welke geur je lekker vindt en smeren maar, fijn idee!

Heeft iemand de andere geur van Dove Maximum Protection al geprobeerd, komkommer & groen thee of the clean original?!

Gr.,

Wojis

 

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top