Beauty BeautyBucketList

Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Makeup

De Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Makeup SPF 10 foundation kocht ik ergens in november. Het was kiezen tussen de Vitalumiere Aqua en de Perfection Lumiere, beide op mijn wish list. Na het aanbrengen van de foundations bleek meteen al dat de Perfection Lumiere veel mooier staat. De Vitalumiere Aqua is ook een hele mooie foundation, maar meer met een dewy glow en daardoor zie je mijn poriën meer en daardoor geeft het een hele niet natuurlijke vettige glans [dames met perfect droge huid, run girls, super finish]. De Perfection Lumiere heeft een minimale glow, echt heel fris en gezond en wat ook heel fijn is, mijn huidstructuur wordt er veel mooier van.

Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Makeup

Het design is natuurlijk wel bekend, zwart met goud en een prachtige luxe uitstraling. Dat geldt ook voor de pompflacon, ik kan er gewoon niks op aanmerken. Pomp systeem baby…yeah!

Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Makeup

Echt perfect om te doseren en het is zo hygienisch, de dop past ook mooi en sluit goed af, die raak je tenminste niet zomaar kwijt.

Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Makeup

Het is natuurlijk ook wel een Chanel prijskaartje wat eraan hangt, 30 ml. voor € 44,50 [ik hed 10% korting met mijn douglas card], dat is niet niks ik weet het.

Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Makeup

Maar wat een foundation, ik vind de textuur heel fijn, het aanbrengen is gemakkelijk, de finish is heel erg mooi, de geur is prettig en blijft helemaal niet hangen en het is echt een long wear foundation. Ik kan met een gerust hart zeggen dat het mijn favoriete foundation is, het is elke euro waard geweest.

Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Makeup Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Makeup Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Makeup Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Makeup

Ik draag mijn Chanel foundation vaak, ik wil niet zeggen dagelijks, maar het scheelt niet veel. Door wind, regen, sneeuw blijft mijn Chanel zitten. Warme zalen, klamme events, mijn Chanel blijft zitten. Drukke feestjes en boven de pannen hangen, mijn Chanel blijft zitten. Zoals ik al zei ben ik zeer blij met mijn Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Makeup. Oh ja… de tint die ik heb is de nummer 12 Beige Rose.

Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Makeup

Zelf breng ik de Perfection Lumiere het liefst aan met mijn vingers, dan werk ik ‘m goed in mijn huid en gebruik of mijn beautyblender of een buffer brush om het nog een mooiere finish te geven. Als ik een dagelijkse look maak en ik heb wat haast, is het aanbrengen en inwerken met mijn vingers genoeg. Ik poeder alleen de T-zone nog even af en ik ben klaar, ik vind de finish gewoon heel mooi. Inmiddels heb ik al mijn primers onder de Perfection Lumiere gedragen en het gaat prima samen samen, maar het mooiste effect krijg ik met de Base Lumiere ook van Chanel.

En dan nog een klein maar geheel niet onbelangrijk puntje wat ik met jullie wil delen, de pomp en de geur deden mij meteen denken aan mijn Bourjois Healthy Mix Foundations. De finish van de Bourjois Healthy Mix Serum lijkt meer op de Aqua Lumiere, dan op de Perfection Lumiere en dan bedoel ik ook echt ‘lijkt twee druppels water op’. Of het helemaal hetzelfde is kan ik dus niet bevestigen, maar ik kan je wel zeggen, als je de Chanel foundations echt veel te duur vindt, probeer dan eens één van de Healthy Mix foundations van Bourjois, komt echt aardig in de buurt [ga ik natuurlijk nog wel proberen te testen, dus bear with me!

Hebben jullie ervaring met de Chanel foundations en welke vindt jij dan de meest prettige of mooie? 

Toodles of moet ik zeggen au revoir,

Wojis

 

8 thoughts on “Chanel Perfection Lumiere Long Wear Flawless Fluid Makeup

  1. Die is mooi! Ik draag foundation eigenlijk alleen op feestjes ed anders draag ik altijd mijn minerale poeder van bareminerals. Ik vind het helaas te duur voor alleen die momenten. Wel wil ook ik de bb van dior proberen.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top