Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox

GlossyBox one year anniversary [november]

Gister had ik ‘m gemist en gelukkig vandaag voor de tweede keer aangeboden net nadat we terug waren van de intocht van Sinterklaas. En maar snel the unboxing…..

Het omslagpapier is heel mooi versierd, erg leuk gedaan en alles in het zacht roze.

Meteen een Atomicals Mud Mask erbij, heerlijk!

En een leuke waardebon van Sabon.

De inhoud, kunnen jullie alles zien of niet?

Een fullsize Sabon Handcreme Patchouli/Lavender/Vanilla, ik denk de meest verkochte geur van Sabon, t.w.v. € 11,95.

Een Fashion Make-Up Eyeliner die snel droogt ook een fullsize t.w.v. € 5,-, ik ken het merk helemaal niet dus ik ben benieuwd.

Een Zoeva Pure Glam Pigment Eyeshadow dus nog een fulltime t.w.v. € 3,80, de kleur is roze als de box zelf en heet Love Story.

Van Biotherm een nachtverzorging de Aquasource Nuit, deze voedt als een masker en voelt fris aan. Normaal 50 ml. in de box 20 ml. t.w.v. € 17,08, genoeg product om een week mee te testen denk ik zo.

En dan als laatste deze hele kleine gloss met zeer hoog cuteness factor van Anastasia, de Beverly Hills Hydrafull Gloss. Een fullsize is 2,2 ml. en en de box zit een mini verpakking van 1,0 ml. t.w.v. € 11,34. Ook een roze kleurtje maar iets meer peachy.

Een leuke box deze keer en wat ik ook erg leuk vind is dat het allemaal cosmetica producten zijn, dus allemaal te smeren en te proberen. Gefeliciteerd GlossyBox met jullie eerste verjaardag.

Toodles,

Wojis

 

 

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top