Beauty Looks

FOTD: Natural & Fresh met Naked Palette & Stay Matte van Clinique

Gister heb ik een hele mooie look gemaakt, kids en ik gingen op verjaardagsvisite en het leek me een mooi moment om even een full look te maken.

De bedoeling was om met mijn Smoked Palette aan de slag te gaan en net voor ik wilde swatchen trok het dicht en kon ik geen foto’s meer maken. Dus heb ik mijn Naked Palette gepakt en ben ik aan de slag gegaan. Primer en Pore Filler, foundation & Highlighter… the full monty.

Hier zie je de ogen, koper met roze en mijn nieuwe lipgloss van Catrice in de kleur Knock On Wood. Ik wilde meer een nude effect op mijn lippen en heb hiervoor de Lip Erase van MAC gebruikt onder mijn gloss. Om het geheel op te halen heb ik Skinfinish van MAC gebruikt in de kleur Star Wonder (love Star Wonder).

Hier nog even alle spullen op een rijtje, mocht je van iets specifiek willen weten welke kleur of welk nummer kwast dan hoor ik het graag. Ook nog een wenkbrauw gel gebruikt, maar die zie je niet op de foto, was al opgeruimd (beautyblender ook).

Gebruiken jullie graag altijd hetzelfde of gebruik je graag net als ik zoveel mogelijk je stash?!

Toodles,

Wojis

2 thoughts on “FOTD: Natural & Fresh met Naked Palette & Stay Matte van Clinique

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top