Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

SeeBuyTry: The Body Shop spulletjes

Zoals ik al zei vanmorgen, had ik nog niks voor de SeeBuyTry, maar dat is nu helemaal gelukt, ik ben bij The Body Shop geweest. Wat had ik op mijn lijstje gezet uit de kerstcollectie:

  • Shower Gel Ginger Sparkle of Cranberry € 6,50
  • Vanilla Bliss Hand Lotion € 10,-
  • Dazzling-Rocks € 25,-
  • Eye Pallet Moonstone € 25,-
  • Kabuki Brush € 17,-

Helaas liet mijn budget niet toe om alles te kopen, dus na wat wikken en wegen en heel veel hulp en advies van onze lieve dame van de locale Body Shop (beste Body Shop die ik ken) heb ik gekozen voor de Kabuki Brush en de Shower Gel Ginger Sparkle. De Cranberry rook ook overheerlijk, maar ik heb de Ginger Sparkle gekozen omdat het ruikt naar Coca Cola en ik denk dat de kinderen dat heel erg lekker zullen vinden.

Ja je hebt gelijk, er liggen nog twee producten bij! De Deep Sleep Dreamy Pillow & Body Mist en de Vanilla Bliss Hand Lotion. Deze kreeg ik van onze lieve Marlies The Body Shop eigenaresse bij ons in het winkelcentrum, gewoon om uit te proberen! Ze is zo lief en aardig, altijd als ik kom mag ik alles vragen en neemt ze alle tijd om me alles te laten ruiken, voelen en om er over te vertellen. Ze is heel erg gastvrij en de tijd die ze neemt voor haar klanten is echt een opsteker waard. Door Marlies wordt iedereen geholpen met dezelfde service als een ander, Marlies is gewoon geweldig.

Leuke tip, de Body Shop voordeel/spaarkaart is voordeliger geworden, ze waren € 10,- en nu zijn ze € 5,-, doe er je voordeel mee!

Verder kan ik niet wachten om te poedelen en te smeren, wel kan ik al verkappen dat het allemaal heel erg lekker ruikt.

Toodles.,

Wojis

4 thoughts on “SeeBuyTry: The Body Shop spulletjes

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top