Beauty BeautyBucketList Nieuw/New WojisOnBeauty.com

BeautyBay.com shoplog: Urban Decay’s Smoked Eyeshadow Palette & Smoked 24/7 Glide-On Eye Pencil Set

Er stonden twee hele mooie producten bovenaan mijn wish list; Urban Decay’s Smoked Eyeshadow Palette & Smoked 24/7 Glide-On Eye Pencil Set en deze heb ik eindelijk gekocht. Ik heb het via Twitter al laten weten, ik kon het niet voor mijzelf houden.

Bij mijn bestelling zaten nog twee “gratis” producten omdat ik de snelle bezorging optie hed geruikt, dan kijg komt je bestelling sneller en je krijgt twee gratis producten. Er zit een soort brillenzakje van BeautyBay bij, Seche Vite Dry Fast Top Coat en van Goldwell Rich Repair 60 sec. treatment voor onder de douche.

Urban Decay’s Smoked Eyeshadow Palette komt met een mini Eyeshadow Primer Potion en een 24/7 Glide-On Eye Pencil, welke in het doosje past.

En hier de kleuren van het pallet en het 24/7 eye pencil in Perversion, jammer vind ik altijd dat de Primer Potion er ook niet in past, dat zou helemaal geweldig zijn. Er zit ook een booklet bij met voorbeelden van looks die je kan maken en hoe je ze kan maken. Swatches komen er snel aan en een ooglook met mijn nieuwe pallet, volgens het boekje denk ik.

Dan mijn Urban Decay’s Smoked 24/7 Glide-On Eye Pencil Set, een set met 6 verschillende diepe kleuren die allen kunnen zorgen voor een mooie smokey look. Van links naar recht even de kleuren:

 • Uzi
 • Zero
 • Demolition
 • Smog
 • Empire
 • Mainline

De Eyeshadow Primer Potion verpakking is veranderd en dat heeft Urban Decay goed gedaan. De lipgloss-achtige aplicator is vervangen door een tuutje, veel handiger en hygiënischer. Nog even wat het gekost heeft, want voor niets gaat de zon op.

 • Urban Decay’s Smoked Eyeshadow Palette € 37,47
 • Smoked 24/7 Glide-On Eye Pencil Set € 32,48
 • Premier Service € 1,88 (13e besteld, 17e in huis)

Als iemand al een favoriete kleur wil zien, of meer wil zien van een combinatie van kleuren, laat je ideeën achter in de comments.  

Gr.,

Wojis

4 thoughts on “BeautyBay.com shoplog: Urban Decay’s Smoked Eyeshadow Palette & Smoked 24/7 Glide-On Eye Pencil Set

 1. Gaaf! Ben benieuwd naar een ooglook waarin de kleur loaded in is verwerkt, die kleur is echt prachtig! Vind alles wat je hebt besteld heel erg mooi

  1. Dank je wel, ik ben er ook heel blij mee, ik vond het meteen mooi toen ik het voor het eerst zag… vooral het pallet met de oogschaduw, het is echt my style colors. Loaded it is, ga er deze week mee aan de slag 🙂

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top