Beauty Fashion LifeStyle Nieuw/New

It’s my Birthday Haul #episode2

Het was een fantastisch verjaardagsfeestje, maar om 05:10 uur naar bed is toch wel heel zwaar op mijn leeftijd! 😉

Helaas staat mijn look niet op de foto, ik had een hele mooi subtiele look gemaakt met mijn Naked Pallet van Urban Decay en ik had mijn lipliner van Make Up Store gebruikt en een gloss….. tja laat maar, ik heb geen foto’s. Ik zal het nog eens namaken was erg mooi en heel feestelijk.

Back to business, mijn cadeau’s en wat ben ik dit jaar ook weer enorm verwend. Bedankt lieve familie en vrienden voor alle fijne verjaardagswensen, een fantastisch feestje en alle mooie cadeaus.

Chroma Reflect haarmasker van Kérastase, iemand had enorm opgelet en oh wat ben ik blij.

Waardebonnen, waardebonnen, waardebonnen… van Cook & Co, The Body Shop, Parfumerie MOOI en Douglas. Ik voorzie een geweldige aankomende week, ik heb nog geen lijstje gemaakt met wat ik ga kopen, ik denk dat ik dat vandaag of morgen even ga maken. Er zitten ook wat leuke proefmonsters bij, ik ben heel benieuwd hoe het allemaal ruikt en voelt.

En een prachtige Jean-Louis Scherrer sjaal van zijde. De kleuren zijn zo diep en mooi, je kan het heel mooi zien op deze foto. Super zacht en chic en de kleuren zijn zo mooi bij elkaar, hier maak je elke zwarte outfit helemaal mee af. Ik heb een lipstick in precies die kleur rood en die kleur roze heb ik ook.

Kijk en hier krijg je de mooie sjaal in, nou als je je dan niet jarig voelt dan weet ik het niet meer. Heerlijke verwend en verrast en wat was het gezellig, jammer dat het weer een heel jaar duurt.

Zo lekker een filmpje kijken met een kopje thee, ook weer lekker!

Gr.,

Wojis

4 thoughts on “It’s my Birthday Haul #episode2

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top