Beauty LifeStyle

Beautyday Amsterdam

Het was alweer een tijdje geleden voor mij, een hele dag de stad in en shoppen! I was on a mission, zwarte jeans, mooie top, boots, parfum en make-up… en ik moet zeggen dat ik heel goed geslaagd ben en dat ik geen impuls aankopen heb gedaan. Vrijdag was een heerlijke dag, lekker fris met een zonnetje, de perfecte weersomstandigheden om door de stad te lopen.

Op het station in de zon, heerlijk maar wel wat fris. Draag hier mijn nieuwe foundation van Cliniqur de Stay Matte en ik ben heel enthousiast, maar later meer daarover. Heb verder alleen mascara, blush en lipgloss op.

Drie keer raden waar ik mijn Beautydays het liefst begin en het was druk op de Dam, er was kermis.

Beneden bij het Lois Vuitton raam ben ik even blijven staan, ik vond het zo ontzettend mooi. Ik ben niet binnen geweest want ik was on a mission…. dus snel naar de schoenen.

Hier een kiekje van een deel van een kledingstuk dat ik heb gekocht.

Zo eindelijk BB in de BIJ en een bezoek aan Bobbi Brown staat op mijn to do lijst voor de volgednde trip. Om een huidanalyse te kunnen doen moet je huid schoon zijn, dan kiezen ze een kleur en gaan ze testen welke het mooiste is, maar ik had geen zin en mijn foundation zat nog perfect. Zie mijn ogen, was even langs de MAC counter geweest voor een paar dingen en mijn ogen werden even opgemaakt voor de avond.

Mooi om te zien!

Ik moest nog lunchen dus dat heb ik ook lekker bij de BIJ gedaan, een heerlijke salade met gegrilde groenten en mozzarella.

En aan het einde van de dag ben ik nog een borrel gaan drinken met vrienden.

Gr.,

Wojis

2 thoughts on “Beautyday Amsterdam

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top