Beauty BeautyBucketList LifeStyle Nieuw/New

Shopping haul Amsterdam: MAC * SUPERTRASH * MAKE-UP STORE

Ik heb echt zo mijn best gedaan om alleen dingen te kopen die echt heel graag wilde hebben en die ik heel erg mooi vind. En dat is soms heel moeilijk, zeker als je nog meer mooie dingen ziet liggen. Maar ik heb alles terug gelegd en me gefocust op mijn lijstje.

Hier ligt mij Bijenkorf haul, zo bij elkaar ziet het er ook zo mooi uit. Ten eerste mijn nieuwe mooie zwarte jeans en top van Supertrash. Een hele strakke zwarte jeans, de top is ook een soort jurk, met half wijde mouwen. De top is van een hele zachte en strechy stof gemaakt en glanst ook heel mooi, valt casual doch chic op mijn nieuwe jeans.

Verder nog een hele batch aan MAC cosmetica:

  • MAC 219 brush; eindelijk!
  • Lip Pencil in Vino; hele mooie wijnkleurig potlood
  • Pro Colour x 2 compact
  • Eye Shadow A12; weet de naam van de kleur niet 🙁 Beauty Marked
  • Eye Shadow A91; weet de naam van de kleur niet 🙁 Grain

Hier mijn kleurtjes een setje waar ik de namen niet van heb (dank je voor de tip Suzanne van Delta Cephei, achter op de pan kijken, duh!), zo mooi!

En ik ben nog even naar de MAKE-UP STORE geweest en daar heb ik brush cleanser gekocht en een hele mooie kleur lipliner, de Passionate Glory. Ik kreeg nog een mooi blad om inspiratie op te doen, vol met mooie foto’s en super make-up. Helaas ben ik een membership card vergeten aan te schaffen, zo dom!

Zo blij als een kind in een speelgoedwinkel ben ik met mijn mooie aankopen en wat een mooie kleuren deze winter…

Gr.,

Wojis

 

3 thoughts on “Shopping haul Amsterdam: MAC * SUPERTRASH * MAKE-UP STORE

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top