Beauty Fashion LifeStyle

Brrr.nl wat is het koud hé?!

Misschien dat je het op andere blogs al gelezen of gezien hebt, maar er is een super leuke webshop met heerlijke grote winterse sjaals, of eigenlijk accessoires. Namelijk Brrr.nl (linked here: http://brrr.nl), de webshop voor alle artikelen van het Nederlandse merk Brrr.

Nou het zit zo, ik vroeg de dames van Brrr.nl via Twitter of ze ook hun producten ergens verkopen in Amsterdam, zodat ik kon gaan voelen, gezien ik niet altijd goed tegen wol kan. Maar deze lieve dames boden aan mij een staaltje wol op te sturen, wat een service niet?! En een paar dagen later lag er een mooie zwarte envelop in de bus met twee staaltjes wol in de kleuren waarin ik was geïnteresseerd. Nu wil het toeval ook nog dat er vanaf vandaag een mooie actie is bij Brrr.nl, dus ga snel kijken.

Maar terug naar mijn staaltjes, een envelop dus met twee prachtige kleuren zachte wol. Ik heb de staaltjes een hele dag om mijn nek gehad om te testen.

Hier de envelop, ik heb mijn adres afgeschermd met Apple TV afstandsbediening, had ff niks anders.

Kijk eens, mijn zwarte en aubergine staaltjes wol, zijn ze niet prrrachtig?! Een lief kaartje erbij van de dames met wat uitleg en extra informatie. Dames hulde aan jullie voor de super service.

Voor een ieder die interesse heeft, mail mij me@wojisonbeauty.com of laat een comment achter zodat ik jou kan mailen, dan stuur ik je de staaltjes wol door, it’s the least I can do!

Monique & Rianne bedankt,

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top