Beauty Looks Nieuw/New

Look met The Body Shop’s Cheek Colour Golden Pink

Vandaag zoals beloofd een look met de Cheek Colour Golden Pink nr. 4 van TBS. Dat het fijn werkt wist ik al, maar deze kleur is ook te gek, echt super mooi.

www.wojisonbeauty.com

Hier zie je de kleur heel goed, ik heb nog even op de badkamer gestaan om te zien hoe het in kunstlicht zou zijn, maar geen foto (vergeten) helaas. Neem maar van mij aan dat het een super kleur is voor een avond uitje, subtiel maar chique.

En hier nog eentje mijn wang, in combinatie met was bronzer (matte kleur) maak ik mijn look helemaal af, ik ben super blij met mijn nieuwe kleur blush. Wat ik ook erg fijn vind, is dat de pigmentatie niet overdreven geweldig is, zodat je het zonder behoedzaam te zijn kan aanbrengen. Ja jongens een kind kan de was doen met de Cheek Colour Blush van The Body Shop. De blush is helemaal niet “dik” of “aanwezig” op mijn gezicht, geen warme toet of jeuk en dat is erg prettig. Dat heb ik wel vaker met blush met een glinster erin, maar bij deze blush niet.

Persoonlijk vind ik de Gold Rose van Sleek qua kleur mooier, maar ik vind dat deze mij beter staat. En verder heb ik niks te melden, Wojis out!

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top