Beauty Looks Nieuw/New

Catrice Eye Brow Pencil & Lash Brow Designer

Een paar weken geleden las ik een leuk stuk van Nena Burger op www.beautylab.nl, over budget producten bij Kruidvat. Eén van de producten waar ze over schreef en heel tevreden over was, is het Catrice Eye Brow Pencil in Brow-n-eyed Peas nummer 030. Een mooi donkerbruin potlood met een grijze ondertoon. Hebben, hebben, hebben dacht ik meteen, dus boven aan mijn lijstje gezet en ik ging meteen die week op zoek.

Zelf gebruik ik het MAC Impeccable Brow Pencil in de kleur Taupe en daar ben ik zeer tevreden mee. Die geeft mij een zeer subtiel bijgewerkte wenkbrauwen in een hele natuurlijke onopvallende kleur. Het Catrice potlood is iets bruiner en heeft daarom een iets donkerdere en wat sprekendere aanblik. Het potlood is iets steviger dan ik gewend ben, maar dat werkt prima, ik kan mooie dunne streepjes kan trekken om mijn wenkbrauwen op te vullen. Het is niet te stroef of te droog, eigenlijk gewoon zoals het hoort.

Het potlood kost € 2,59 voor 1.6 gr. en er zit een wenkbrauw-borstel aan de andere kant.

De Lash Brow Designer gel heb ik gekocht omdat de gel die ik heb een beetje ranzig is geworden, kreeg zelfs klontjes…. tijd voor een nieuwe.

De gel kost € 2,99 voor 6 ml en deze heeft een super kwastje, maar dat zie je zo.

Hier zie je de borsteltjes, beide werken zeer prettig en goed.

Zo zie ik het (mijn wenkbrauwen) graagI Ik vind dit echt maximaal aangezet voor overdag,  in de avond zet ik mij wenkbrauwen wat meer aan. Mijn nieuwe potlood en gel zijn van super kwaliteit, zeker voor deze prijs.

Een mooie set voor mooie wenkbrauwen.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top