Beauty Nieuw/New

SeeBuyTry: The Body Shop Coconut Body Milk

De Coconut Body Milk van The Body Shop heb ik eigenlijk gekocht omdat ik zo dol ben op de Coconut Shower Cream. Oh lekker, dan heb ik een setje en dan ruik ik extra lang zo lekker.

Zoals je kan zien is het met een spray pomp, wat prima kan met een wat vloeibare milk en is erg handig. Deze pompt ook erg mooi en compact, ik heb twee pompjes op mijn arm gedaan en de spray is perfect zo. De milk smeert heel makkelijk uit, trekt super snel in en laat een heerlijk zacht en niet vet huidje achter.

Maar toch ben ik niet te spreken over de geur, het is zo anders dan de shower cream en zo anders dan ik had verwacht. De eerste geur die vrij komt is zo ontzettend synthetisch, het doet me denken aan iets voor op het toilet of een goedkope geurkaars. Daarna neemt die geur af, maar dan ruikt het bijna rubberig of als plastic. Nee niet een aangename geur en helemaal niet wat ik had verwacht. Gelukkig blijft dat niet al te lang hangen en blijft een heerlijk zacht niet vettig huidje achter.

Je krijgt 250 ml product voor € 10,- en zoals je gewend bent van The Body Shop is het degelijk verpakt en zijn alle ingrediënten gewoon op je flesje te vinden. Ik gebruik het op mijn benen, werkt prima en dan heb ik geen last van de geur. Jammer hoor voor mij, al denk ik dat er genoeg mensen zijn die het lekker zullen vinden ruiken.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top