Beauty BeautyBucketList

NEW PREVIEW HISTORY Limited Edition “Coolibri” by CATRICE

Er komt weer een beauty limited edition aan van Catrice, de “Coolibri” deze moest ik even aankondigen omdat ik erg enthousiast ben over de frisse kleuren en de producten die ze hebben in deze collectie. In juli en augustus zullen deze te koop zijn bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland. Zonnig geel, rijk groen en warm oranje…. exotische kleuren gebaseerd op het Amazone gebied.

Even alles op een rij met de namen erbij en uitleg wat alles is. Ik begin met de eyeshadow pennen, deze staan op mijn BeautyBucketList.

EYE SHADOW PEN € 3,49

De vier hoog gepigmenteerde kleuren van de crèmige en super langhoudende Eye Shadow Pen toveren je naar de prachtige wereld van de Amazone. De subtiele metallic glans doet denken aan de manier waarop de kleurrijke veren van de kolibrie weerspiegelen in het zonlicht. Dankzij de penvorm, de intrekbare tip en de zachte textuur met intense kleur is de oogschaduw eenvoudig en nauwkeurig aan te brengen.

 1. Precious Nectar
 2. Birds Flying High
 3. Virgin Forest
 4. Exotica

GOLDEN GLOW EYE LINER € 2,99

Fonkelende zonnestralen die het regenwoud oplichten bieden inspiratie voor de Golden Glow Eye Liner. Dankzij de hoog gepigmenteerde stralend gouden tint, geeft de eyeliner je look een bijzonder elegante en intens zomerse frisheid. De vloeibare textuur bevat fijne glanspigmenten en kan dankzij de handige applicator nauwkeurig worden aangebracht. Eén lijntje langs het ooglid is genoeg voor ongelooflijke expressie!

 1. Precious Nectar

NECTAR GLOSS € 3,79

Zoete bloesems zijn de ultieme verleiding voor kolibries – bij voorkeur in prachtige, frisse en zomerse kleuren. Nectar Gloss geeft een trendy ‘wet-gloss’ finish en maakt je lippen onweerstaanbaar zacht met een lichte, semitransparante textuur en subtiele tint.

 1. Birds Flying High
 2. Feathery Pink
 3. Gorgeous Blossom
 4. Exotica

COLOUR REFRESHING LIP BALM € 4,99

Opfrissen! Zijdezachte lippen zijn een absolute must voor perfecte zomerse lipgloss- en lipstickstijlen. Verwen daarom je lippen met de crèmige, langhoudende Colour Refreshing lipbalm! Het hoogtepunt: deze lipbalm reageert op de pH-waarde van je lippen en brengt de natuurlijke, subtiele rode kleur naar boven. De lichte tint geeft lippen een zachte, frisse look.

Colour Refreshing Lip Balm

JELLY CHEEK TINT € 3,99

Jelly Cheek Tint is absoluut de 2-in-1 zomerfavoriet van dit jaar! Dankzij de lichte vloeibare geltextuur, kun je zelf de kleurintensiteit bepalen en schitterende accenten op je gezicht aanbrengen. Niet alleen je wangen zijn verzekerd van een prachtige rode tint, ook je lippen kun je langdurig rood kleuren. Dankzij het praktische potje, is het eenvoudig om de textuur met de vingers aan te brengen.

 1. Abloom

ULTIMATE NAIL LACQUER € 2,49

Ultiem langhoudende textuur, ultieme dekking, ultieme kleur in de meest heldere Coolibri varianten! Hoogglans met of zonder glitter – deze nagellak vervult al je exotische kleurwensen.

 1. Birds Flying High
 2. Twist Of Lemon
 3. Abloom
 4. Exotica
 5. Virgin Forest

 

 

 

Niks teveel gezegd toch?! Het zijn prachtige kleuren, de oogschaduw en de lipgloss zijn super, die wil ik wel graag hebben. Dus in de gaten houden zodra het in de winkel ligt, kan niet wachten.

Gr.,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top