Fashion LifeStyle WojisOnBeauty.com

Jurkjes & Rokjes Maart | 2019 Edition #jurkjesmaand

Hij is er weer, de jurkjes & rokjes maand, zoals ieder jaar in de maand maart, in ieder geval bij Wojis On Beauty. Dit jaar iets anders dan de jaren hiervoor, ik heb op Facebook een groep aangemaakt, zo is het volgen en posten van foto’s gemakkelijker, sneller en loopt het event een hele maand door. Dit liep vorig jaar geheel niet soepel, maar dat loopt niks als je met Facebook moet werken imho. Het initiatief voor de jurkjesmaart ben ik een aantal jaren geleden gestart omdat ik [als ik eerlijk was tegen mijzelf] toch wel een heleboel excuses wist te verzinnen om mijn jurken en rokken niet te dragen. Dit moest anders en zo is de rokjes en jurkjes maand geboren, een hele maand lang zoveel mogelijk combinaties maken met jurk(en) en/of rok(en). Al snel deden er dames mee en werden wij creatief met wat wij hadden en het combineren van jasjes, vesten, schoenen die al heel lang niet waren gedragen, de reacties waren leuk, lief en enthousiast en daarom neem ik de tijd en steek ik moeite in de #jurkjesmaand.

Er is geen minimum of maximum aantal outfits verplicht, verplicht is plezier hebben en als je wilt een foto posten van jouw outfit met een jurk of rok. Als je er meer over wilt lezen, check dan even de archieven of google, er staat vast genoeg online, wij zijn in 2014 begonnen meen ik. Je kan ook Wojis On Beauty volgen voor updates en in de groep gaan, de complimenten vliegen heen en weer en er genoeg inspiratie op te doen.

De 2019 Maart Jurkjes Maand groep #jurkjesmaand is reeds vanaf 1 maart actief, de meest vrolijke en chique creaties worden gepost, we are having fun!

Volgende week is het weer ook wat beter, dan kunnen de suède schoenen ook weer de kast uit, misschien wel al wat pumps of loafers –  ik heb er nu al zin in.

ThnXo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top