Beauty Beauty Favorites BeautyBucketList

BECCA Cosmetics Bronzing Skin Perfector | Primer & Bronzer

BECCA Cosmetics Bronzing Skin Perfector | Primer & Bronzer. Waarom deze beauty, ten eerste ben ik ben dol op producten die meerdere dingen tegelijk goed doen, daarnaast is dit een heel mooi product voor mijn huid en geeft het een geweldig mooie tijdelijke zomerse teint. Ik ben nog niet zover dat ik een zelfbruinen wil gebruiken en ik wil de mate van bronzing opbouwen, vandaar deze mooie perfector. Deze Bronzing Skin Perfector is een primer, bronzer en verfraaier in één. Mijn huid wordt egaler en krijgt meteen een mooiere frissere uitstraling. Ik gebruik de Bronzing Skin Perfector als bronzer/primer onder mijn foundation, maar ook als opkikker voor mijn dagcrime, om een getinte dagcrime te creëren. Je kan deze beauty ook over jouw foundation dragen, zoals ik al zei, een van alles in één product.

 

Wat vooral opvalt is de prachtige kleur, het bronzing effect is ontzettend mooi, het geeft echt een sun kissed effect. Ik draag deze bronzer primer dagelijks, soms helemaal, soms alleen rond de wangen, maar vaak op de delen van mijn gezicht waar ik normaal ook meer kleur door de zon. Als je meer wilt zien, check mijn Instagram account, daar kan je op mijn tijdlijn en in mijn story’s deze beauty regelmatig in actie zien. Ik kan niet wachten op de lente, mijn kleurtje is al in huis.

Te bestellen via verschillende kanalen en kost rond de € 35,-, uiteraard heb ik besteld bij één van mijn favoriete cosmetica webshops… Douglas – a make-up addicts best friend!

Tip van mij, gebruik een bronzing poeder voor wat extra kleur en zonnige finish op wang en jukbeen, het geeft een heel warm effect. Of meng een beetje van de Bronzing Skin Perfector met jouw eigen foundation, heeft het net een beetje meer zon.

ThnXo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top