Beauty Beauty Favorites Looks Nieuw/New

Zomerse favorieten| Clinique Pop Lip Colour & Primer in Sweet Pop, Bare Pop en Cherry Pop

Mijn nieuweste Clinique Pop Lip Colour & Primer kleurtjes. Ik heb de Sweet Pop, een zachte pink met een vreemde uitwerking op mijn lippen. Dan Bare Pop, waar ik al maanden en maanden over twijfelde, die mooier is dan ik had gehoopt en toch een beetje tegenvalt. En als laatste voeg ik toe aan mijn Pop-verzameling de Cherry Pop, need I say more? Ik laat je vandaag zien hoe ze staan en ik vertel je wat uitgebreider wat ik van de kleuren vind.

img_1678

Dat ik al fan was van de Clinique Pop Lip Colour & Primer was al duidelijke, mijn liefde voor  de nog steeds mooie en altijd fantastische

Nieuw[ish]: Clinique Pop™ Lip Colour & Primer | Cola Pop

blijft groeien. Vandaag laat ik je mijn drie nieuwe kleurtjes zien, Sweet Pop, Bare Pop en Cherry Pop!

img_1676

Ze komen in een set van drie, ik kocht ze op de luchthaven onderweg naar NYC baby! Wij hadden vertraging en dit was het resultaat. Nog steeds content met mijn aankoop, maar of een set nou wel zo handig is. Ja je krijgt drie kleurtjes die heel verschillend zijn en die je kan wisselen om op elke gelegenheid fleurig voor de dag te komen. Ja het is wat voordeliger dan drie losse Pops kopen, maar hoe handig is het dat je de kleuren niet kunt kiezen.

img_1674

De Clinique Pop Lip Colour & Primer lipsticks zien er echt geweldig uit, ik ben niet alleen verliefd op de lipstick, maar ook op de verpakking. Ik wil ze daarom ook gewoon allemaal.

img_1673

Op volgorde;

Sweet Pop, ik twijfelde aan deze kleur. Ik vind Sweet Pop precies wat de naam suggereert, sweet, zoet, roze, zacht en dat is deze kleur ook. De twijfel zat in of het mij wel zou staan en ik had gelijk. Het is niet een kleur die ik snel zou kiezen [na deze getest te hebben op de kussers], deze kleur wil ik wel, maar zij wil niet zo goed met mij. Dat imho met deze kleur een kwestie van smaak, want ze is heel erg toegankelijk. Ik zelf ben gewoon heel specifiek [lees; zeer moeilijk].

Bare Pop, een haat liefde verhouding vanaf het eerste moment dat ik haar zag. Een prachtige kleur, maar misschien toch iets te bare voor mij. Eentje die ik beschouw als must have, ook al dacht ik dat het mij niet zo heel mooi zou staan. Boy was I wrong, deze is echt heel erg mooi [voor een nude]. Bare en helemaal niet beige of richtig beige op mijn lippen, super vrouwelijk en enorm gemakkelijk te dragen. Maar… er is een kleine maar. Wat mij opvalt als ik een enkele laag aanbreng is dat er heel veel product in de vouw van mijn onderlip gaat zitten, waardoor ik streep krijg over het midden van mijn onderlip. Dus Bare Pop gaat in twee of drie gedepte lagen en dan is het perfect.

Cherry Pop, ja Cherry Pop is precies wat ik had verwacht, heel erg mooi en zo warm qua kleur op mijn teint. Dit zijn de kleuren waar ik nooit genoeg van kan krijgen en waar alles om draait. I was, and still am a red lipstick lady❣️

img_1672

Hier zijn ze nog een keer alle drie, zijn ze niet beeldig. Kiezen kan heel moeilijk zijn, maar zelf ik pak snel Bare Pop als ik haast heb of ik niet weet hoe de dag gaat lopen. Sweet Pop vind ik heel leuk om te dragen met blauwe en grijze outfits, op één of andere manier is ze dan veel mooier bij mij. Uiteraard is dit ook een heel veilig kleur, net als Bare Pop en kan deze eigenlijk ook altijd wel. Cherry Pop is gewoon Cherry Pop, ook altijd fijn.

img_1667

Nu ik er zo drie op een rij had liggen, vielen de doosjes mij nog meer op. Ze zijn echt heel leuk en blijkbaar allemaal verschillend, echt tof! Ik wil ze ook echt allemaal, [note to self; alle missende kleuren op mijn verjaardagslijstje zetten].

collage_fotor

En natuurlijk laat ik jullie nog even zien hoe ze zijn in actie! Smaken verschillen, maar ik vind   Sweet Pop echt niet mijn kleur, ondanks alle complimenten. Bare Pop is wat mij betreft een vrij vlakke en saaie kleur, maar omdat deze mijn teint complimenteert ook weer een mooie kleur om te hebben in het assortiment. En mijn duidelijke favoriet, Cherry Pop. Wat zal ze goed samen gaan met mijn Cola Pop, ze spatten echt van de kussers.

Mocht je meer actie willen zien, deze schatten zullen ruimschoots voorbij komen op al mijn social media kanalen, vooral op WojisTaGram. Ik vind die nieuwe SnapChat functie zo ontzettend leuk.

4 now Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top