Beauty Fashion Food is Good Fun Looks

Alcubierre Drive | Mijn week mijn sphere

Hier is dan weer een ‘A week in the life of’, alleen heeft deze [deze] week een andere naam. Waarom? … waarom niet! Ik heb mij afgelopen week gefocust op de basis; sporten, eten en genieten van het kleine beetje zomer wat wij hebben gehad. Er was niet heel veel tijd om meer dan dat te doen en ik vind het prima zo. Je ziet Nigella al liggen, een grote inspiratie, ook al vind ik haar kookkunst niet zo heel verfijnd, zo ook die van Jamie Oliver niet. Die ligt hier trouwens onder Nigella. Helmaal onderaan de stapel [de basis, het fundament] is mijn basis kookboek, daar haal ik ook heel veel inspiratie uit. Check de mega pioenrozen, zijn ze niet prachtig, de zomer in huis voor nog geen drie euro. Food, fitness, fun, het komt allemaal voorbij. 

IMG_0337

Soms is tijd voor jezelf heel schaars, maar oh zo nodig. Dan vind ik het zaak om die tijd te maken, nemen, creëren. Noem het hoe je wilt, maar het is nodig punt uit. Dat was een beetje de ‘sphere’ van mijn week, mijn basis, mijzelf even kalibreren en opladen. Over het algemeen ben ik wel een Einzelgänger, een eigenwijze troelala zou je wel kunnen zeggen. Ik doe wat ik leuk vind en stel hele duidelijke doelen prioriteiten en dan moet er wel eens iets opgeschoven.

Dinsdag

IMG_0262

Mijn nieuwe jeans, een skinny van Levi’s met mijn naam laser-gegraveerd over mijn bovenbeen. Als je goed kijkt kan je zien dat ik de letters heb laten kantelen, mijn naam loopt ook gelijk met de boog van de zak. Uiteraard bedacht ik achteraf dat ik een veel mooier en heel bijzonder ontwerp had kunnen laten zetten [een rozenhaag langs de naad van de pijp of zo], maar dit kwam in mij op en zo vond ik het mooi. Aan de andere kant, aan de binnenkant van de zak is een barbell gegraveerd. En dat alles met een levensechte laser… hoe koel is dat? Heel koel als je het mij vraagt! Dit was mijn outfit dinsdag, über tight jeans, met mijn ibiza-like schoentjes uit Portugal en een roze top met spaghettibandjes. Hier zou mijn nieuwste Le Pliage perfect bij staan, denk je niet?

IMG_0264

Tortellini met een sausje van paprika en tomaat, geserveerd met heel veel groen. Vooral teveel hete peper, dat had ik niet moeten doen. Mijn maag had er wat last van, maar het smaakte zo ontzetten goed bij de saus van de pasta.

Woensdag

IMG_0266

Op woensdag doe ik in principe alleen dingen die ik moet doen en niet kunnen wachten. De dag is kort en de activiteiten oneindig. Gelukkig kon in in de ochtend nog even een half uurtje vrij maken om Tiramisu te maken, dat is zo lekker als het even staat. Helaas had ik lange vingers te kort [my bad], dus maar een halve batch… note to self… make a whole batch at least next time!

IMG_0270

Tijdens het koken heb ik een salade gemaakt voor de volgende dag, voor op mijn werk. Lekker met tonijn en een appel en een klein beetje citroenolie. De olie doe ik in een klein bakje, die schenk ik er op het laatset moment overheen. Dit alles ging even heel gemakkelijk in mijn nieuwe salade box to go van Sistema.

IMG_0294

Chillen na het avondeten, een lekker portie eigen gemaakte Tiramisu met een klein bodempje Marsala wijn. Pure verwennerij, echt waar.

Donderdag

IMG_0296

De salade was heerlijk, helaas is mijn Sistema to go chill bak niet goed. Er was een onderdeel gebroken en de deksel sloot niet goed. Die gaat terug helaas en ik twijfel of ik ‘m wel nog een keer ga aanschaffen. Het voelt allemaal niet zo degelijk als al mijn andere producten uit de to go serie. Iemand anders ervaring met de chill bak?

Vrijdag

IMG_0301

De Hortensia staat er geweldig bij dit jaar, nog mooier dan vorig jaar. Kijk die kleuren, hoe kan je daar niet blij van worden? Daarom gebruikte ik deze foto om juli te verwelkomen, barst maar los.

IMG_0302

Was ik te vroeg, of had ik het verkeerd begrepen? Ik ben er maar even voor gaan zitten.

IMG_0305

Dit vind ik zo lekker, dadel met geitenkaas, honing en een pecannoot. Ik snijd een grote dadel door midden, haal de pit er uit, dan vul ik de dadel met een stukje geitenkaas [de variant met honing of de gewone en honing toevoegen] en daar doe ik een pecannoot op. Niks moeilijk, super lekker en een perfect tussendoortje, ook lekker als borrelhapje btw. Zo rommel ik dus de hele week, elke dag, elke maaltijd en elk tussendoortje door.

IMG_0315

Einde van de dag snel klaarmaken voor een bedrijfsuitje met aansluitend een verjaardagsfuif. Dus ik koos voor een gemakkelijke look met bijpassende gemakkelijke outfit. Van bowlen, naar dineren, naar dansen… en dat zonder te verkleden of mijn make-up bij te werken.

Zaterdag

IMG_0314

Hier had ik ineens trek in, dit at ik vaak toen ik zwanger was, een power ontbijt en het werkt nog steeds. Ik krijg meteen een boost energie en het is zo ontzettend lekker. Het is zaak lekker vers brood te gebruiken en te smeren met een beetje grasboter.

IMG_0318

En dan in bad voor de zere tere spieren, ik was gesloopt en ik had ontzettend spierpijn. Ik besloot een lekker lang heet bad te nemen met een beetje Arnica Massageolie en Sunny Side van Lush. Dat bleek een geweldige combinatie, nog beter met een grote mok verse koffie. En chillen maar.

IMG_0320

Lunch is serverd.

IMG_0321

Mijn Up was stuk, of liever gezegd, het bandje van mijn Jawbone Up. Ik heb inmiddels via Jawbone een vervangende Up ontvangen, mijn oude is onderweg retour. Ik weet nog steeds niet zo goed hoe ik deze moet reviewen, omdat ik er nog steeds niet over uit ben of ik het wel wat vind of niet.

Zondag

IMG_0331

Een langzame start zondagochtend, niet helemaal fit, maar eenmaal op gang ging ik wel oké. Het bloggen staat nu even niet bovenaan de to-do-lijst, de vakantie komt er aan en ik vind het wel even lekker zo. Ik meld mij als ik iets te melden heb of iets “moet” delen met jullie, zo blijft het leuk, fris en informatief.

IMG_0334

Deze quote zit al dagen en dagen in mijn hoofd en ik ga er wel een beetje van uit ja!

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top