Beauty Beauty Favorites BeautyBucketList Fashion LifeStyle Nieuw/New WojisOnBeauty.com

ShopLog Amsterdam | Longchamp & Lush

Yes, een middag Amsterdam, een mega uitverkoop en een Bijenkorf die er al heel lang niet zo mooi heeft uitgezien. Een kleine en snelle shoplog, het was te druk om te passen, te druk om te lopen en het gezelschap te goed om niet uitgebreid te eten, drinken en te praten. Je ziet ‘m al liggen, de Longchamp Le Pliage Shopping Bag S in Marineblauw… eindelijk gekocht en toch stond ik bij de Bijenkorf te twijfelen. De grijze kleur is ook zo ontzettend mooi, die wil ik ook hebben, maar in welke maat [ik word gek van moi]?! Ik besloot uiteindelijk om te sticken to my plan Stan, want ik wil deze al een hele poos, deze maat in deze kleur. Mocht je in de markt zijn voor een Le Pliage, check dan de Meekrarood eens, wat een super mooie kleur. Ik merk dat ik blijf hangen in de Le Pliage en dat is niet de bedoeling, let’s move on baby. 

IMG_0255

Naast mijn nieuwste Le Pliage-tas kocht ik wat lekker bij Lush, een paar op herhaling en een nieuw geurende schat. Toch nog even terug naar mijn nieuwste Le Pliage-tas, is ze niet beeldschoon in Navy Blue I Love You. Mocht je het je afvragen, het is de Small Tote bag in Navy, gek wordt je van al die verschillende benamingen, waarom vertaal je dat.

IMG_0246

Check de jelly, ik zag Whoosh en Refresher liggen, die heb ik meteen meegenomen. Er lagen nog twee nieuwe geuren bij, die waren zo zo, ik had geen tijd om ze in water te testen. Dan nog de Yuzu and Cocoa Showercream, deze ruikt heel erg lekker, beetje naar een Split-ijsje, of een mooie sinaasappel-mouse of zo… ik ben zo benieuwd. Ook deze heb ik niet in water kunnen testen in de winkel, het was druk.

IMG_0245

Het was niet mijn bedoeling en ik heb echt mijn best gedaan om iets anders uit te kiezen, maar dit is toch wel de lekkerste bubble bar ooit! Het is uiteraard Sunny Side en ik heb er totaal geen spijt van. Wederom minder glitter dan de laatste en ook weer een andere vorm, I like it.

IMG_0244

En dat was het, ik ben ook verbaasd, maar meer zat er niet in. En al het heerlijke eten en drinken had ik je in ‘A week in the life’ al laten gezien. Mijn Navy Le Pliage Shopper wil ik in volle glorie in gebruik nemen, zodat ik foto’s kan maken voor jullie… het is lastig, maar ik houd mij nog steeds goed. Verder komen er snel nog blogs over nieuwe producten aan, ik test thee en ik vertel je eindelijk eens hoe het is gegaan met mijn Jawbone Up polsbandje activity tracker ding. De reden dat ik er nog nooit eerder over heb geschreven [heb ‘m al bijna een jaar], wat er mis ging en hoe nu verder.

Rustaaagh! Ik kom vanzelf wel weer op volle stoom 😉

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top