Beauty Food is Good LifeStyle Looks

A week in the life of | Vitamines, Reparatie & Bansky

Een rommelig en vreemd weekje al zeg ik het zelf, ik weet niet eens wat ik er zelf van moet denken. Gelukkig was ik niet veel van huis, dus mijn huishouden is bij, altijd wel een goed begin van de nieuwe eek. Ook heb ik een groot begin aan de vakantie-to-do-lijst gemaakt en wat leuke activiteiten geboekt voor in de zomer en herfst. Het is alweer vooruit kijken geblazen, of ik het nou wil of niet. Ondanks alle plannen voor in de toekomst, houd ik krampachtig vast aan nu, ik geniet zo van nu. Een deel van mijn actuele nu en mijn zeer nabije toekomst deel ik in foto’s. 

IMG_9520

Het was voor veel mensen een korte week, ook voor ons, lekker een extra dag vrij. Ik kan wel wennen aan hele lange weekenden lekker rustig aan,heelrijk.

Maandag

IMG_9478 (1)

Niet eentje, maar wel een hele bos grote lange rode rozen voor onze trouwdag, zo fijn. En ze staan nog steeds, ik houd van rode rozen.

IMG_9479

Geen bijzondere maaltijd, gewoon lekker taco’s met bonen en salade. Ik had er zelf knoflooksaus bij gemaakt, zo ontzettend lekker… en stinken!

Dinsdag

IMG_9483

Er was een iPhone gevallen, arme ding, maar gelukkig kunnen wij veel zelf. Ik had een nieuw scherm besteld en aan de slag. Het is niet gemakkelijk en het duurt even, maar dan heb je weer een zo goed als nieuw toestel. Klaar om nog een keer te kletteren ;-).

Woensdag

IMG_9486

Een nieuwe lading green power, O3, D3 en M3, dit gaat mij makkelijker af dan al die green power smoothies [nog steeds geen fan].

IMG_9487

Ik krijg deze maar niet weggegeven, het is een TomTom car charger, die ik enige tijd geleden per abuis van Bol.com heb ontvangen. Het hadden NERV pijltjes moeten zijn, maar ik kreeg een lader. Hij hoeft niet retour en ik heb er niks aan, kan ik er nog iemand blij mee maken?

IMG_9494

Koffie bij het zwembad, blijkbaar heb je tegenwoordig bij een lekker vies nep bakkie ook een schuimkraag. Ook hier schep ik die er gewoon af, blah!

IMG_9496

Oh man wat vind ik asperges lekker, perfecte bij pasta Fra Diavolo.

Donderdag

IMG_9500

Het is eindelijk gedaan, ik heb geboekt, ik heb er nu al zin in… Bansky!

Vrijdag

IMG_9506

Kruidvat blijft het goed doen imho, check de handzeep. Niet alleen leuk om te zien, ook is deze super lekker om de handen mee te wassen. En op de koop toe nog een heerlijke geur ook, fiy € 1,29.

IMG_9508

Mellow Yellow & Vogue. Ik vind deze outfit zó goed, dat geel met bluejeans en dan het grijze Vogue-tee-tje, I love it.

IMG_9515

Soms heb je gewoon iets te vieren en dat deden wij met bubbels. Ik kwam tot de ontdekking dat ik toch echt wel elke dag Champagne zou kunnen drinken… zo lekker.

Zaterdag

IMG_9511

Van alle kanten nog steeds Jamie Oliver en wat je ook vindt van Jamie, ik vind dit initiatief gewoon goed. Ik kan hier gewoon heel blij van worden en ik hoop dat hij nooit stopt met zijn Food Revolution.

Zondag

IMG_9518

Een soort food-prepping, maar dan anders. Dat was de week alweer voorbij, ik ben al begonnen aan een nieuwe week, dus jullie ook. Ik wens jullie allemaal een fijne week, tot volgende week.

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top