LifeStyle Nieuw/New Ods & Ends

Zomer in huis | ‘Summer Scent’ Ecosojawas Geurkaars van Oscar & Babette

Haal de zomer in huis met de ‘Summer Scent’ Ecosojawas Geurkaars van Oscar & Babette. Mijn nieuwste luxe geurkaars en ik vertel je vandaag alles over de geur van ‘Summer Scent’. Het zal niet heel veel nieuws zijn over de kaars zelf, gezien wij allen inmiddels bekend zijn met de kaarsen van Oscar & Babette, maar ik zal proberen jullie de ‘Summer Scent’ te laten “ruiken”. De overheerlijke geur van sinaasappel, mandarijn en limoen siert mijn woonkamer al enige tijd en ik kan je verzekeren dat deze geurnoten samen met roos en jasmijn ook heel goed samen gaan met een heel lang en heel warm bad. 

IMG_9519 (1)

Wij weten allemaal wat de voordelen zijn van de kaarsen van Oscar & Babette, voor mij dé doorslaggevende redenen deze kaarsen te kopen. De EcoSojawas zorgt voor 90% minder roetvorming dan gewone geurkaarsen op basis van paraffinewas en de gebruikte parfums zijn onversneden [zuivere] parfumoliën. Beter voor jouw huis, beter voor jouw gordijnen en beter voor jouw longen!

IMG_9211

Verder zijn ze in gebruik heel prettig, de kaars komt in een glazen houder, welke verpakt is in een prachtige stevige papieren koker. Je haalt de kaars uit de koker en knip de lont af tot 0,5 cm. Daarna kan je de kaars aansteken, let er de eerste keer op dat je deze laat branden totdat de gesmolten sojawas de randen van het glas heeft bereikt. Zo brand de kaars daarna mooier op en heb je het langst plezier van jouw ‘Summer Scent’. Maar don’t worry als je dit niet kunt onthouden, alles staat op de achterkant van de papieren koker, welke ik weer [her]gebruik om mijn kwasten in te bewaren.

IMG_9213

Als jij ook ontzettend kunt genieten van bloemen en citrus, dan is ‘Summer Scent’ ook voor jou. De geur van sinaasappel, mandarijn en limoen zorgt voor een frisse zoete geur. Dan komen roos en jasmijn om de hoek kijken, in combinatie met de warme gloed van bergamot. Hierdoor wordt de geur warmer en bloemiger, zonder al teveel af te doen aan de frisse fruitige noten. De geur doet mij denken aan en zomerse picknick in een weiland vol bloemen, met in de buurt wiegende rozenstuiken. Dat je heerlijk aan een glas koude citroenlimonade zit en zo af en toe, met de wind meegevoerd, de geur van bloemen in je neus krijgt. De geur van vakantie in Portugal, waar je de deuren van jouw vakantiehuis opengooit ‘s morgens en alle geuren van groen tot roze naar binnen komen stromen.

Zomer in huis met ‘Summer Scent’ van Oscar & Babette, ik geniet er van. Jij kunt natuurlijk ook gaan voor ‘Rain Garden’ of ‘Beach’, genoeg om uit te kiezen. Deze heerlijke Ecosojawas Geurkaarsen [en meer] zijn te bestellen bij Oscar & Babette en kosten € 19,95 per stuk.

Ik denk dat ik nog maar eens ga badderen, gezien de echte zomer nog even op zich laat wachten.

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top