Beauty LifeStyle Nieuw/New Ods & Ends

Nieuw | MAG365 Magnesium Poeder Passievrucht

Nieuw op de Nederlandse markt de MAG365 Magnesium Poeders en ik mocht de Passievrucht variant voor jullie testen. Magnesiums, je weet wel, dat spul wat je op je handen smeert als je gaat turnen of gewichtheffen. Je hebt waarschijnlijk ook wel gehoord dat dit mineraal aanwezig is in iedere cel van het menselijke lichaam en dat het onmisbaar is voor botten, spieren en zenuwen. Magnesium is aanwezig in onze voeding, vooral in granen en groene groenten, maar dat wist jij natuurlijk ook al?! Ik hoef jullie niet veel meer te vertellen hoor ik al, maar je weet waarschijnlijk niet hoe mijn bevindingen zijn en wat ik vind van MAG365 Magnesium Poeder Passievrucht.

IMG_9493

Eerst maar eens een stukje uit het persbericht, dan weten jullie ook precies hoe en wat;

"Magnesium is een voor het lichaam essentieel en daarmee onmisbaar 
mineraal. Aangezien het van nature steeds minder in groenten en fruitvoorkomt, is het belangrijk om dit mineraal dagelijks in te nemen. 
Magnesium op zichzelf staand in de vorm van een tablet of capsule 
wordt echter heel beperkt door het lichaam opgenomen. Nieuw op de 
Nederlandse markt zijn de Magnesiumpoeders van MAG365. Dankzij hun 
vorm én unieke samenstelling kunnen deze snel en effectief door het 
lichaam worden opgenomen. Magnesium is erg belangrijk voor een goede energiestofwisseling in het lichaam. Het zorgt ook voor de overdrachtvan zenuwprikkels en het goed functioneren van onze spieren. Het 
helpt om tanden en botten gezond te houden, zorgt voor een goede en 
ontspannen nachtrust en voor een goede elektrolytenbalans* in het 
lichaam. Veel wetenschappers beschouwen magnesium als een essentieel onderdeel van het dagelijkse voedingspatroon, omdat het een vitale 
rol speelt bij meer dan 300 belangrijke spierfuncties in het lichaam."

Oké… ik geef het toe, er is veel te doen de over magnesium de laatste tijd en misschien is het daarom allemaal een beetje bla bla bla voor jouw geworden. Waarom ik zelf regelmatig extra magnesium tot mij neem is omdat het goed is voor en na intense inspanning en het kan helpen bij slapeloosheid. Of het is eigenlijk andersom, je kunt last hebben van een magnesium tekort en vaker wakker liggen, worden en/of slechter slapen… hoe dan ook, het is de moeite om je eens te verdiepen in magnesium, wij hebben het allemaal nodig.

IMG_9288

"De Magnesiumpoeders van MAG365 zijn een voor de Nederlandse markt 
volledig nieuwe vorm van magnesiumsuppletie. De van oorsprong 
Canadese voedingssupplementen worden samengesteld volgens de nieuwsteinzichten uit de orthomoleculaire geneeskunde en hebben een 
synergetische, uitgebalanceerde formule. Deze goed opneembare vorm 
van magnesium bestaat uit twee ingrediënten: magnesiumcarbonaat en 
toegevoegd citroenzuur. Wanneer heet water wordt toegevoegd aan de 
MAG365-poeders, ontstaat er magnesiumcitraat. Dit is een hoog 
absorbeerbare vorm van magnesium. Uit verschillende wetenschappelijkestudies* is gebleken dat magnesiumcitraat een hogere 
bio-beschikbaarheid kent voor ons lichaam dan andere magnesium-
preparaten."

Wellicht ben jij ook wat terughoudend als het gaat om hypes, vooral gezondheid hypes en hypes betreft voeding [superfood en zo] en dat is heel goed. Maar soms gaat het belletje pas rinkelen als iemand aan het koordje trekt, toch?! Ik kijk altijd heel kritisch naar wat ik eet en wat ik nodig heb om te presteren, leeftijd speelt bij mij ook zeker een grote rol. Ik ben de 40 inmiddels gepasseerd en ik neem regelmatig supplementen, waaronder ook magnesium. Het is begonnen met hardlopen, ik had heel veel last van mijn kuiten, veel kramp, stijve benen en zo ben ik bij magnesium terechtgekomen. De MAG365 Magnesium Poeder in Passievrucht is mij goed bevallen, ik maak het poeder aan met heet water, dan doe ik er koud water bij om het helemaal af te koelen en drink het op. Het kan niet eenvoudiger en het kan de hele dag door, geen gedoe met voor of na eten, of tijdens de maaltijd. Er zit alleen geen maatlepel bij, het enige kritische puntje wat ik heb. Ik gebruik de theelepel-maat die ik ook gebruik bij het koken, zodat ik zeker weet dat ik niet teveel gebruik, want er zit nogal veel verschil in theelepels. De van het poeder is echt lekker fruitig en super friszuur, eigenlijk bijna een soort priklimonade.

IMG_9287

"De Magnesiumpoeders van MAG365 zijn een voor de Nederlandse markt 
volledig nieuwe vorm van magnesiumsuppletie. De van oorsprong 
Canadese voedingssupplementen worden samengesteld volgens de nieuwsteinzichten uit de orthomoleculaire geneeskunde en hebben een 
synergetische, uitgebalanceerde formule. Deze goed opneembare vorm 
van magnesium bestaat uit twee ingrediënten: magnesiumcarbonaat en 
toegevoegd citroenzuur. Wanneer heet water wordt toegevoegd aan de 
MAG365-poeders, ontstaat er magnesiumcitraat. Dit is een hoog 
absorbeerbare vorm van magnesium. Uit verschillende wetenschappelijkestudies* is gebleken dat magnesiumcitraat een hogere 
bio-beschikbaarheid kent voor ons lichaam dan andere magnesium-
preparaten.

*Bron: University of Reading, 2003"

Je kunt natuurijk kiezen voor magnesium in tablet- of capsulevorm, maar meestral krijg je meer binnen dan wat jij wil, denk aan bindmiddelen, conserveermiddelen en kleurstoffen. Zelf sta ik altijd te kijken hoeveel ingrediënten supplementen bevatten, ingrediënten die je misschien helemaal niet wilt gebruiken. Het maakt het wegwijs worden uit je pillen en poeders nog ingewikkelder, zeker als je rekening moet houden met andere vitaminen of mineralen. Een groot voordeel van de MAG365 voor mij, het is magnesium.

IMG_9285

Voor mij is de  MAG365 Magnesium Poeder Passievrucht enorm geslaagd, het is gemakkelijk in gebruik, smaakt lekker en werkt snel en goed. De verpakking is super handig en zit ook goed dicht, helemaal goed. Ik zelf heb geen moeite met het bruisende effect, ik vind het beetje prik wat eraan zit wel heel erg lekker. Ook is de passievrucht qua geur en smaak heel lekker, lekker fris en een tikkeltje zuur, helemaal niet muf of te zoet wat fruitsmaak wel eens kan zijn.

MAG 365 Sfeer Groepsfoto

De lijn van de MAG365 Magnesiumpoeders bestaat uit vier producten; MAG365 Magnesium Naturel, MAG365 Magnesium Passievrucht, MAG365 Magnesium + Calcium en  MAG365 Magnesium Kids.

De producten van MAG365 zijn verkrijgbaar bij diverse zelfstandige drogisterijen, apotheken, reformwinkels, vitamineshops en webshops, waaronder www.direct-help.nl. De producten van MAG365 worden ook verkocht door diverse schoonheidsspecialistes. De advies verkoopprijzen lees je hieronder:

  • MAG365 Magnesium Naturel € 14,95/150 gr.
  • MAG365 Magnesium Passievrucht € 14,95/150 gr.
  • MAG365 Magnesium + Calcium € 23,50/210 gr.
  • MAG365 Magnesium Kids € 19,95/ 150 gr.

En ter introductie ontvangt iedereen die 2 potten MAG365 besteld de gedichtenbundel “Woorden schrijven zichzelf niet” van Budd Fellinger [www.boekscout.nl].

Liefs,

Wojis

DEZE REVIEW BEVAT PRODUCTEN DIE IK VAN EEN MERK OF BEDRIJF HEB ONTVANGEN

6 thoughts on “Nieuw | MAG365 Magnesium Poeder Passievrucht

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top