Beauty Favorites Food is Good Fun LifeStyle Looks

A week in the life of | FunInTheSun & FoodIsGood

De laatste paar weken had ik niet zoveel tijd over voor mijn blog, ik heb ontzettend genoten van het mooie weer met mijn gezin. Het is geen nieuws voor jullie, maar leven is leuker dan bloggen, het is gewoon zo. En soms geniet ik zo, dat ik helemaal geen zin heb om foto’s te maken en het te delen met de hele wereld. Een soort ‘midlife crisis’ misschien, een enorme zin in vakantie, teveel nieuw hooi op mijn vork. Hoe dan ook, ik laat jullie rijkelijk laat de laatste paar weken zien in te weinig foto’s. Maar deze plaatjes spreken voor zich, kusje.

IMG_9480

Wat kan ik zeggen, wij hebben genoten ?.

IMG_9295

Regelmatig vis eten is geen straf voor mij & mini-Co, deze ligt op een bedje van gegrilde groenten.

IMG_9298

Eerst hardlopen en daarna lekker ontbijten in de zon, met een stukje van mijn ‘eigen-se-gebakken’ bananenbrood.

IMG_9299

De zon was uitbundig aanwezig de laatste weken, dus uiteraard SPF producten in de test.

IMG_9302

Alle moestuintjes zijn uitgekomen, tijd voor een groter bed.

IMG_9311

In de zon zitten, beetje rommelen in de tuin, sporten, huishouden doen, werken en al dat andere kost een hoop energie, dan moet je heel goed eten #foodisgood!

IMG_9323

De na-foto helaas, wij hadden de buurkids te eten en mijn lieve Mirjam doneerde asperges en een groot stuk zalm. Het was niet alleen heerlijk, het was super gezellig en dat gaan wij zeker nog een keer doen, maar dan met pasta en schnitzel [besteld door de meiden] met ijs toe.

IMG_9334

Gewoon een zomerse outfit en de snoet in de SPF.

IMG_9342

Zomaar naar de Griek en ik neem eigenlijk altijd lamskoteletten, de best I have ever had ever ever ever.

IMG_9345

Ook zo lekker, ontbijten in de zon met een volkorenbeschuitje met banaan, smaakt perfect bij een amandelmelk-cappuccino [met lekker veel kaneel].

IMG_9348

Het nieuwe bed voor de moestuintjes begint vorm te krijgen, best een gedoe nog hoor. Ik had graag zo’n kant en klare bak gebruikt, maar was te diep voor op ons balkon. Dan had ik natuurlijk een kleinere kunnen kopen, maar dan had ik er weer twee nodig.  maar ik wil de was ook nog kunnen uithangen, dus zelf aan de gang en ‘timmeren’ maar.

IMG_9352

Dit is het geworden, ik heb een koffebakbeschermzak van de Gamma gebruikt en mijn man heeft samen met mij met wat resthout een bak om de zak geschroefd. Daarna heb ik de plantjes in de grond gezet en heb ik een semi-automatisch-bewaterings-systeem gemaakt met een lege fles schoonmaakazijn. Ik heb een paar hele kleine gaatjes in de dop geprikt, de fles doet er ruim een dag over om leeg te lopen in de aarde.

IMG_9366

Mijn nieuwe sporttas ❤️.

Maandag

IMG_9378

Hier heb ik zo van genoten, een klein beetje tagliatelle in tomatensaus, haricots verts, gegrilde aubergine met wat tomatensaus en feta en een overheerlijke karbonade. Goed bedacht, perfect uitgevoerd en nog genoeg groen over voor de volgende dag tussen de middag.

Dinsdag

IMG_9387

Nog steeds een heerlijke combinatie, Biolage Sunsorials Protective Hair Non Oil en Les Escale à Portofino. Het werkt zo goed, ruikt zo heel lekker en ik zit nog steeds in mijn citroen/citrus fase.

Vrijdag

IMG_9404

Slippertjes en mijn nieuwe #VogueTee.

IMG_9418

Mijn nieuwe vriendjes bij CrossFit en wat zijn ze lekker.

IMG_9421

Nog steeds maak ik mijn groenten en fruit schoon nadat ik het heb gekocht, ook biologische varianten. Deze nectarines kwamen zeer smakelijk uit hun bad.

Zaterdag

IMG_9423

Nieuw, mooi en snel meer!

IMG_9438

Nog steeds ben ik heel blij met mijn t-shirt van Rust-aaa-gh! En zoals je ziet, mijn kin wordt heel erg bruin, bruiner dan de rest van mijn snoet.

423807656_13833226773487395994

Kleine mini-mono-kasjes voor de watermeloen, ik hoop zo dat deze wat groter gaan worden, dan krijgen ze een eigen plekje, iet groots natuurlijk.

Zondag

IMG_9450

Niet veel zon, maar wel veel citroen… Gin & Tonic Lemon & Mint.

IMG_9476

Gegrilde gemarineerde varkenshaas met nectarine, zo ontzettend lekker. Hier had ik een groentelasagne bij gemaakt. Ik zal dit nog wel vaker maken, dan post ik ‘m misschien wel in de FoodIsGood, het is echt super lekker.

Maandag

IMG_9478

Vrij en 1000 jaar getrouwd ❤️.

Rest mij jullie nog een heerlijke voedzame week te wensen en als je niet wat wat je moet eten, grill eens wat vlees en fruit.

Liefs,

Wojis

4 thoughts on “A week in the life of | FunInTheSun & FoodIsGood

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top