Beauty

GEMOLOGY COSMETICS | Pluie de Cristal & Mousse de Roche

Vandaag de review van de producten van GEMOLOGY COSMETICS, de Pluie de Cristal Eye Makeup Remover en de Mousse de Roche cleanser. Twee producten van het nieuwe cosmetica merk van Smooth & Co; GEMOLOGY COSMETICS. In een eerder gepubliceerd persbericht vertelde ik jullie alles over GEMOLOGY COSMETICS en de reinigingsproducten van dit merk. Vandaag vertel ik jullie meer over mijn ervaring met deze oogmake-up remover en een gezichts cleanser. Les talk, more pictures. 

IMG_8826

Voor alle uitgebreide informatie over GEMOLOGY COSMETICS en de reinigingslijn verwijs ik je dan ook naar het eerder genoemde persbericht. Nu vertel ik je graag iets meer over de Pluie en de Mousse.

IMG_8236

Zoals je kunt zien zijn het plaatjes, de overdoosjes zijn schitterend mooi, adembenemend. De fles van de Pluie de Cristal is slank en hoog en heeft een zwarte dop, heel clean en strak. Deze fles loopt wat smal weg naar onder, maar dat is helemaal niet vervelend. De Mousse de Roche zit in een simpele, doch zeer effectieve pompfalcon, welke super mooi oogt door de transparantie en de blauwe vloeistof. I do like this!

IMG_8242

Hier even van dichtbij, je kent die super pompflacons vast wel, een enkel pompje is genoeg voor het gelaat en de hals en je kunt meteen beginnen. De pomp schuimt het product al voor je op, een kind kan de was doen. De oogmake-up remover komt in een fles met een dop, om goed te kunnen doseren, het is namelijk een vrij vloeibaar goedje. Het zit tussen water en olijfolie in, vandaar dat de fles een verdeeldop heeft. Beide verpakkingen zijn zeer werkzaam en erg prettig in gebruik.

IMG_8233

Op beide flacons staat duidelijk aangegeven hoe te gebruiken, in het Engels en in het Frans. Zelf vind ik het ook erg prettig dat het gewoon goed leesbaar is, zelfs zonder bril. Gelukkig heeft GEMOLOGY COSMETICS niet gekozen voor onmogelijk kleine lettertjes. Naast dat het duidelijk is, staat het ook wel heel mooi, again, great job design wise.

IMG_8244

Ook op de overdoos staat alles wat je wilt weten duidelijk vermeld. Geen gedoe, gewoon zoals het hoort. Ik vind de doosjes ook echt mooi, je zou je flesjes bijna in de doosje bewaren gedurende gebruik, zo elegant.

IMG_8232

Laat ik beginnen met de Pluie de Cristal. Verrijkt met opaal en korenbloem, voor een zachte, frisse en doeltreffende verwijdering van make-up. Het is een zeer effectieve manier om je oogmake-up te verwijderen op een zeer zachte en milde wijze. Geen geplukt, getrek of geveeg, je doet wat remover op een wattenpad en plaatst deze op je ogen [zorg dat je genoeg gebruikt om alle make-up te bedekken]. Dan geef je de remover een minuut de tijd om in te trekken, zijn werk te doen en dan veeg je alles er zo vanaf. Ik merk wel dat als ik waterproof mascara of 24hr oogpotlood gebruik, ik net iets langer moet wachten, maar het gaat echt super gemakkelijk. De vloeistof is fantastisch, het is geen water en het is geen olie, iets er tussenin, geheel zonder de die vreemde karakteristieke wat siliconen aanvoelende eigenschap. Het is zo fijn, dat ik er eigenlijk helemaal geen erg in had. Het is zo goed en prettig, dat het heel snel gewoon is en je het resultaat voor lief neemt.

IMG_8231

De Mousse de Roche heeft mij prettig verrast, nog niet eerder heb ik een cleansing mousse meegemaakt die de huid zo zijdezacht achterlaat. De werking is zoals je verwacht, je brengt het product aan op het gelaat en hals [ik doe dit nadat ik mijn make-up heb verwijderd en ik maak mijn gelaat en hals nat], met de vingertoppen inmasseren en daarna goed naspoelen met warm water. Niks nieuws onder de zon, er zijn meer van dit soort producten, maar dan. Zodra ik mijn gezicht afdroog blijft er een soort zacht verzorgd laagje achter. Mijn huid is helemaal schoon, totaal gereinigd, maar voelt super fijn aan. Het is niet als na het aanbrengen van een lotion of crème, niet als na het gebruik van olie. Het is een unieke ervaring, een zeer fris en zacht gevoel tegelijk. Heel erg prettig, het voelt echt aangenaam.

Gemology

Beide producten zijn zeer mild gebleken voor mijn huid en zijn zeer effectief, vooral de Pluie de Cristal doet indrukwekkend werk. Ik zal nog even wat grote voordelen op een rijtje zetten, de voordelen die deze producten met kop en schouders doen uitsteken boven soortgelijke producten.

  • geen vettig gevoel na het reinigen van de ogen
  • geen vettig vlies in de ogne na het reinigen van de ogen
  • beide producten hebben een zeer aangename frisse geur
  • de mousse droogt de huid helemaal niet uit
  • mijn huid voelt na het reinigen met de mousse absoluut niet trekkerig of droog
  • de verpakkingen zijn heel praktisch
  • beide producten hebben een kalmerende werking gehad op mijn huid

Er zijn wat mij betreft geen minpunten, ik heb genoten van deze twee krachtpatsers en dat doe ik nog steeds. De Pluie de Cristal & Mousse de Roche zijn wat mij betreft vaste gasten hier in huis. Voor product- en prijsinformatie klik even op deze link of bezoek www.smoothandco.nl.

Liefs,

Wojis

DEZE REVIEW BEVAT PRODUCTEN DIE IK VAN EEN MERK OF BEDRIJF HEB ONTVANGEN

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top