Beauty LifeStyle Nieuw/New

Nieuw van Paula’s Choice | Sunscreen Spray SPF 43

Nieuw van Paula’s Choice, de Sunscreen Spray SPF 43, geschikt voor de zomerse dagen, maar zeker ook geschikt voor de koude winterse dagen. Zoals je wel weet is het heel belangrijk het hele jaar door de huid te beschermen tegen de zon. En zeker als je op wintersport gaat, of op zon-vakantie. De nieuwe spray van Paula’s Choice heeft een SPF 43, lekker hoog, dus voldoende bescherming tijdens activiteiten waar je niet elk kwartier kunt smeren. Helaas ben ik niet op wintersport geweest, ik heb deze spray dan ook niet op grote hoogte getest. Ik heb deze wel uitvoerig gebruikt bij dagjes [b]uit[en], hardlopen en alle dagen zon waar wij de laatste tijd van hebben kunnen genieten. Vandaag vertel ik je waarom deze spray zo fijn en handig is, komt ie dan. IMG_8775

Heb jij ook en gevoeligere en drogere huid tijdens de wintermaanden?

Tijdens de wintermaanden heeft de huid vaak veel te voortduren, de wind, de kou en aller hande neerslag kunnen zorgen voor een droge[re] en gevoelige[re] huid. Ook is de huid over het algemeen lichter van kleur dan in de zomermaanden en dus gevoeliger voor UV-straling. En denk aan de zon tijdens de zomer, of tijdens de vakantie, wat deze doet met de huid. Precies om die reden moeten wij allemaal onze huid het hele jaar door beschermen. En zeker tijdes de wintersport, daar weerkaatst de zon misschien niet van het water, maar wel van de sneeuw, double jeopardy dus.

IMG_6786

Paula’s Choice breidt haar assortiment zonnebescherming-producten uit met de Sunscreen Spray SPF 43

De formule van de nieuwe Sunscreen Spray SPF 43 van Paula’s Choice is ultralicht, alcoholvrij en droogt lekker snel na het aanbrengen. Deze milde anti-zonnebrandspray beschermt je huid en zorgt voor een frisse en gezonde uitstraling. Naast een breed spectrum zonnefilters bevat deze spray ook nog eens vitamines C en E met een verzorgende en atioxidante werking. En omdat de spray zo gemakkelijk in gebruik is, kan je elke hoekje wat je wilt bereiken, zelfs al houdt je het flesje ondersteboven. Je herinnert je wel de Resist Anti-Aging Body Oil Spray vast nog wel, nou zo fijn is deze SPF spray!

IMG_6789

Wat moet je doen?

Je dient uiteraard jouw huid altijd goed te beschermen, maar ik zal je vertellen hoe de Sunscreen Spray SPF 43 het beste werkt. Je brengt deze minimaal 20 minuten voordat je de zon in gaat ruim aan, die 20 minuten kun je voor alle SPF producten aanhouden. Je kunt de spray direct op het lichaam spuiten vanaf de hals naar beneden. Dan masseer je spray zachtjes in de huid. De snoet niet direct sprayen, je dient de spray eerst op je handen aan te brengen en het met de handen over het gelaat te verdelen. En natuurlijk na het zwemmen of transpireren opnieuw aanbrengen. Je kunt ongeveer aanhouden dat je elke twee uur minimaal dient te smeren, niks nieuws onder de zon mag ik hopen.

IMG_6790

Door deze sprayflacon heeft Paula’s Choice je het heel gemakkelijk gemaakt, je kunt de hoek zo gek maken als je wilt, maar deze spray spray-t on. Dit maakt het aanbrengen van SPF heel gemakkelijk, het is zo fijn om niet in de Chakrasana te hoeven staan om jezelf in te smeren. Dan is er nog de spuit zelf, deze is zo soepel en werkt altijd, wat het gebruik ook duizend keer prettiger maakt. De spray-wijdte is ook heel fijn en geen mega druppels, die altijd langs mijn lijf op de grond komen, of op je kleding of zo. De textuur van de SPF is heerlijk licht en zeer gemakkelijk smeerbaar, ook voel je deze bijna niet op de huid, ook bij het aanbrengen niet. Maar wat ik toch wel het meest belangrijke vind is dat de Sunscreen Spray SPF 43 heel goed blijft zitten. Ik heb mij een ongeluk gezweet onlangs en het was geen probleem voor de Sunscreen Spray SPF 43. Daarnaast kreeg ik er geen plof-, plak- of glibberkop van.

IMG_6791

Je hoort het al, niks dan pluspunten voor deze fantastische Sunscreen Spray SPF 43 van Paula’s Choice. Wat mij betreft een accessoire die je dit jaar maar beter in je tas kunt hebben. De Paula’s Choice Sunscreen Spray SPF 43 kost €  29,90 per 112 ml en is vanaf heden verkrijgbaar [mocht je deze nog niet hebben]. Alle producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse Webwinkel www.paulaschoice.nl, de winkel van Cosmania in Amsterdam en diverse professionele schoonheidssalons en huidtherapeuten.

Bescherm jij jouw huid wel voldoende, of vergeet jij het eigenlijk ook te vaak?

Xo,

Wojis

DEZE REVIEW BEVAT PRODUCTEN DIE IK VAN EEN MERK OF BEDRIJF HEB ONTVANGEN

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top