Beauty Food is Good Fun LifeStyle Looks Ods & Ends

A week in the life of | My New Addiction(s)

A new week, a new season, and new addiction(s)… week 11 in foto’s. En zeer onvoorspelbare week, waar vooral de focus op relaxen lag. Even de spanning weg, even niet denken aan alle verplichtingen en stress. Het is [niet] helemaal [niet] gelukt, maar het lag zeker niet aan mijn inzet. Ik heb het huis her en der paas-gezellig gemaakt, ik ben misschien wat vroeg, maar ik dacht dan ook dat het aankomende week al helemaal aan de orde was… zo loop je achter en dan loop je zomaar als enige een week voor. Mijn week in foto’s, in ieder geval de foto’s die ik heb gemaakt. 

IMG_8730

Ik moet bekennen dat ik verder geen blog-foto’s heb [kunnen] maken, daar heb ik mijzelf geen tijd voor gegund, maar alles ligt klaar en in de aanslag, dus deze week moet het er echt van komen. De ideeën borrelen door, ik krijg het alleen allemaal niet gebolwerkt de laatste tijd. Dus heb ik echt nog meer rust in mijn hoofd nodig, zodat ik meer orde kan scheppen in mijn agenda en weer tijd vrij kan maken voor foto’s en bloggen. Mijn focus ligt de aankomende weken vooral op; running, reading, writing. Nu rennen we door de afgelopen week, zo voelde het in ieder geval voor mij.

Maandag

IMG_8690

…nam ik mijn zondagse biertje, een dag later deed gelukkig niet af aan de smaak. Totaal Seef dit biertje, lekker hoor.

Dinsdag

IMG_8693

Dinsdag hoorde ik een leuk nummer op de radio, dit is mijn poging om te achterhalen welke het was. Ik was natuurlijk veel te laat met Shazam-en.

Woensdag

IMG_8695

Wat een prachtig weer, de zon scheen de hele dag, de was hing lekker buiten en ik heb gewoon 10 minuten weten te pakken voor een bakkie in de tuin. Dit soort dagen kunnen er niet genoeg zijn, ik ben er echt helemaal klaar voor. Geen make-up, uiteraard wel een goeie SPF, maar daar snel meer over, want ik heb een beauty in de test.

IMG_8697

Eentje in de categorie ‘new addiction(s)’, deze overheerlijke Method keuken reiniger. Ik moet zeggen dat alles van Method wat ik heb gebruikt super goed is. Het is uiteraard het resultaat wat voorop staat, maar de soepele en vriendelijke geur is ook een groot voordeel. Jommes jommes, wat is dit spul toch goed en wat is dit mild voor neus en handen!

IMG_8704

Nog een addiction, eentje die ik weer heb opgepakt en niet meer wil/kan neerleggen. Books baby, lezen… het geeft zoveel rust in mijn hoofd en het is zo leuk. Op dit moment lees ik twee boeken, niet simultaan natuurlijk, maar het is wel heel praktisch. Er ligt er altijd eentje naast mijn bed en ik heb er nu ook eentje in mijn tas. Er is gewoon geen tijd te verliezen en zoveel boeken om te lezen.

Donderdag

IMG_8707

Woensdag aten wij kip-shoarma met sperzieboontjes, de boontjes die over waren gingen in een bakje mee naar mijn werk. In een stoombakje met wat tomaatjes en een scheutje olijfolie. Dan heb je instant Lauwe sperziebonen tomaten salade met een gekookt eitje [eitje niet opwarmen in de magnetron btw]. Vergeet de peper niet, die geeft het allemaal wat extra pow!

Vrijdag

IMG_8717

De takkenbos staat ook al, ik zag ze staan met korting en bedacht mij dat ik zeker weer “te laat” moest zijn, ik moest daarom snel handelen… bleek ik toch gewoon ruim een week te vroeg het Paas-gevoel te hebben ingezet. Maakt niet uit, ik had de eitjes ook alvast gekocht en de tulpen stonden ook al in de aanslag, so why not.

IMG_8719

Weer geen make-up, geen tijd en geen zin, maar wel één van mijn favoriete outfits en zonder erg en zonder werk weer een good hair day. Zo valt soms alles gewoon helemaal goed. Even om de volgende foto voor te bereiden, ik heb onze tuinstoelen binnen gezet om te drogen, deze waren een beetje nat geregend. Nadat ze droog waren heb ik ze niet weer buiten gezet.

Zaterdag

IMG_8721

En dan kom je zaterdagochtend beneden en krijg je de keukendeur niet open *zucht*. Zie je die donkerblauwe vlek links, dat is één van de tuinstoelen. Inmiddels helemaal droog en omgevallen tussen de kast en de deur. En wat denk je… de stoel is in ingevouwen toestand op één centimeter na net zo breed als de ruimte tussen de kast en de deur *zucht*. Achteraf hebben wij hier heel erg om kunnen lachen.

IMG_8723

En ik vond mijn kleine gekleurde kuikens terug, kijk ze nou zitten, zijn ze niet om op te vreten?!

IMG_8731

Ik houd van de lente.

IMG_8733

Serieuze zaak zo’n feestje!

unspecified

Serieuze zaak zo’n muts!

Zondag

IMG_8727

De zondag kwam veel te snel, dit omdat ik de zaterdag veel te lang heb laten duren *zucht*. Maar na een rustige start ging het wel weer. Dit heb ik trouwens niet gegeten, al had ik dat wel kunnen hebben. Wij zijn naar Egmond gegaan voor een middagje strand, maar eerst wat eten, want ik had trek. Dit was voor de kids, ik had lekker een verse erwtensoep met roggebrood en spek, erg lekker; Het Wapen van Egmond absoluut een aanrader.

IMG_8729

Na een kom goed gevulde soep lekker het strand op, dat is ook een nieuwe verslaving, althans, door mij vooraf als nieuwe verslaving uitgeroepen. Dit gaan wij vaker doen en een rondje bos ook, zo gezellig en zo fijn. Lekker buiten wandelen, er is niks beters voor een leeg hoofd en gezonde benen.

IMG_8734

Niks lekkerder dan een heerlijke warme drank na een wandeling langs het strand. Ik had verse muntthee, de kids gingen voor warme chocolademelk met slagroom. Nog een hapje en een drankje en je hebt een onverwachts gezellige middag. Wij gingen content en tevreden naar huis.

Terwijl ik mijn week doorneem zit ik op bed, lekker warm met mijn sjaal nog om. Een grote thermoskan kamille thee naast mij en met een half oog op mijn boek. Fijne week gewenst allemaal en vergeet jouw Paas-gezelligheid niet.

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top