Beauty Looks Nieuw/New

Nieuw van Oriflame | Giordani Gold Youth Full Gloss

Misschien dacht jij dat ik de kussers was vergeten, of eigenlijk Oriflame. Maar niets is minder waar, vijf prachtige kleuren lipgloss, nieuw in de Giordani Gold lijn. Niet kletsen maar stiften, ik laat je de prachtige Giordani Gold Youth Full Gloss zien. Mocht je het tot nu toe gemist hebben, Oriflame Sweden breidt haar prestigieuze Giordani Gold lijn wederom uit. Er zijn prachtige oogschaduw quads bijgekomen, een prachtige mascara, fantastisch mooi gloss en een aantal prachtige producten voor de basis. Vandaag dus de gloss, geheel niet onbelangrijk.

IMG_6776

Creëer een oogverblindend resultaat voor je lippen met de weelderige hoogglans kleuren van de nieuwe Oriflame Giordani Gold Youth Full Gloss. Microsferen met hyaluronzuur hydrateren en egaliseren de lippen en laten ze voller lijken, voor een jeugdiger uiterlijk. Verkrijgbaar in vijf rijke kleuren: Pink Quartz, Vibrant Coral, Wild Rose, Lavender en Sheer Pink.

IMG_6777

Deze gloss is echt heel voedend voor de lippen, ik heb nog nooit een gloss gebruikt die mijn lippen zo goed verzorgd en zo goed blijft zitten. De lippen zijn dun, de huid is teer en moet goed worden onderhouden. Met deze gloss heb je twee werkingen in één. We love that don’t we. Ik laat je de kleuren even zien en dan kan je meteen zien hoe mooi de glans is en hoe fijn de shimmer.

IMG_6779

De collectie Youth Full Gloss bestaat uit vijf kleuren, allen vrij transparant. Ik laat je Pink Quartz, Vibrant Coral, Wild Rose, Lavender en Sheer Pink zien op mijn kussers, ik gebruik dus geen potlood of basis onder de gloss.

IMG_7038

Pink Quartz; een mooie volle full blown roze kleur, waar ik eerst van dacht dat ik deze niet mooi zou vinden bij mijn teint. Maar ik ben verliefd op deze gloss, niet alleen mooi zo, maar ook fantastisch over een lipstick. Het was op het oog mijn minst favoriete kleur, maar eenmaal in actie een echte beauty. Je kunt ook goed zien hoe fijntjes de glitter is, hierdoor geeft het een heel rustig effect.

IMG_7039

Vibrant Coral; een koraal kleurige gloss, die op één of andere manier de natuurlijke kleur van mijn lippen versterkt. Lijkt op het eerste gezicht heel oranje, maar is zo mooi op mijn lippen, ik weet niet wat ik meemaak. Hier kan je ook goed zien hoe mooi de glans is en hoe mooi het weerkaatsende effect is.

IMG_7040

Wild Rose; de kleur waar ik op zich als eerste voor zou gaan, wat een schoonheid, maar helemaal niet zo spannend op de lippen. Wild Rose kan echt altijd, ongeacht mijn makeup of mijn outfit. Een mooie zachte roze naar plum kleur die heel elegant staat.

IMG_7041

Lavender; ik schrok echt toen ik deze gloss zag, wat een bijzondere kleur en wat moet het moeilijk zijn om deze te dragen. Nies is minder waar, ondanks de koele ondertoon is dit een prachtige gloss die zich heel goed leent om saaie potloden een dosis glamour te geven. Een spannende kleur die net even knipoogt naar je, erg mooi.

IMG_7042

 Sheer Pink; is echt sheer pink, voor mij de meest rozige kleur van het stel. Zoet, zacht en zomers, ik kan haar niet anders beschrijven.

IMG_7046

Pink Quartz, Vibrant Coral, Wild Rose, Lavender en Sheer Pink op een rijtje, dan kan je goed vergelijken naast elkaar. De verpakking vertekent heel erg de kleur, ze zijn lang niet zo lastig als ze lijken. Het zijn echt fantastisch mooie kleuren en het is heerlijke gloss.

Wat mij als eerste opvalt is de geur, deze is zacht zoet en rozig. Heel erg chique en zeer subtiel. Daarna is het de heerlijke romige textuur die opvalt, de gloss vliegt op de kussers werkelijk waar, zonder er heel snel weer af te glijden. Dit dames en heren is een fantastische gloss! Je voelt eigelijk bijna niet dat de gloss vervaagt, zo goed is de verzorgende en hydraterende werking. Ik ben verbijsterd hoe fijn mijn huid wordt bescherm en hoe zacht ze voelt. Eerlijk waar, best gloss ever!

De Oriflame Giordani Gold Youth Full Gloss en de rest van de Giordani Gold lijn zijn verkrijgbaar in de Oriflame Webwinkel en via één van de verkoopadviseuses. De Youth Full Gloss kosten € 17,00/3,5 ml per stuk en ze zijn elke euro waard.

Welke kleur zou jij kiezen puur afgaande van de verpakking en welke zou je kiezen als je het resultaat ziet?

Liefs,

Wojis

DEZE REVIEW BEVAT PRODUCTEN DIE IK VAN EEN MERK OF BEDRIJF HEB ONTVANGEN

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top