Beauty Fashion Food is Good Fun Looks Ods & Ends

A week in the life of | Feliz Navidad, próspero año y felicidad ?

Ondanks wat tegenzin en onwil van mijn kant, begint het toch heel erg op kerst te lijken, ook bij mij thuis. Week 50 zit vol met kerst, het enige wat ik nog mis is ijs en sneeuw. Als het zou kunnen een witte kerst graag. Het blijft feest in huize WojisOnBeauty, het gaat maar door en door. Een volle vrolijke feest gevulde week. Natuurlijk laat ik jullie zien welke feestelijke outfits ik droeg. Er komt een prachtige nagellak voorbij en een nieuw merk voor op mijn Imelda-list. Bakken, koken, braden en highlight-en!

Maandag

IMG_6939

Feraggio suede pump, zijn ze niet allemaal prachtig. Ik was stiekem al kleurtjes aan het uitzoeken. Zou geen moeite hebben met alle kleurtjes, voor elke dag een andere kleur ?. Ik kan uren zoeken naar mooie dingen en enorm veel inspiratie opdoen. En van zo’n webshop wordt in altijd super vrolijk.

IMG_6940

Maandag-kwasten-was-dag, dat doe ik gewoon nog steeds meestal met mijn DIY Brush Cleanser. Veel mensen vinden het een vervelend klusje, ik vind het heelrijk om te doen. Dan netjes laten drogen en de volgende dag schone kwasten, er is niks lekkerders hoor [met de uitzondering van veel chocolade eten].

Dinsdag

IMG_6943

Met moeite een outfitpost gedaan, het is zo donker ‘s morgens in de keuken, ik ben nog steeds niet uit het verlichtingsplan aldaar. Vond vooral de lipstick heel mooi op deze foto, de rest komt niet zo heel goed uit de verf. Deze lipstick komt van de week uitgebreid langs op de site. Is ze niet magnifiek?

IMG_6945

En dit krijg je als je geen schort om doet en niet je mouwen opstroopt. Geknoei met meel en deeg, bleek achteraf meer schade te hebben aangericht dan ik dacht. Mijn hele outfits was ver-deeg-t en alles kon in de was, ik moest zelfs wat van mijn suede laarsjes schrapen.

IMG_6946

Maar het is zo de moeite waard, wat is diy pizza toch lekker. Het is onze favoriet topping met een beetje parmaham en chorizo.

Woensdag

IMG_6951

Woensdag genoot ik van Provence Pivoine Flora, ik vind het zo lekker. Het flesje is nog niet eens op de helft, lekker zuinig en heel erg goed geurend voor een Eau de Toilette.

IMG_6953

Deze week was ook de week van de coffee spills, ik heb drie keer koffie vermorst en best ook, geen zuinige ongelukjes. Hier ging een heel kopje espresso door de auto, heel onfortuinlijk. Toch best wel veel een kopje espresso. Het ruikt wel heel lekker in de auto nu, krijgt spontaan trek in chocolade.

IMG_6978

Een verzoek via Twitter, een kaart sturen naar iemand die nooit post krijgt. Kleine moeite en ik hoop veel plezier. Ik gebruik dan altijd mijn kinderpostzegels en kaarten, vind ik extra attent.

IMG_6980

Eindelijk tijd om Apres-Chic uit de Essie Ski Chic Wintercollectie 2015 op de foto te zetten. Deze mooie lak kreeg ik van Mrs. Bleeker opgestuurd, omdat ik mijn overduidelijke liefde voor zilveren lakjes had getoond. Heel erg bedankt Mieke voor deze mooie lak ?.

IMG_6981

Jaaaaa! theBalm theManizer Sisters aka “the luminizers” palette is onderweg. Zijn ze niet prachtig, ik kan niet wachten. Kreeg al wat leuke reactie op mijn post, heel veel dames zijn het met mij eens.

Donderdag

IMG_6983

Ondanks dat ik al vanaf augustus geen sokken draag, hebben mijn hielen af en toe nog wel eens een pleistertje nodig. Ik draag dit handige blikje nu gewoon in mijn tas mee, zijn ze niet lief. Ook van de kinderpostzegels. Nog even en ik moet echt mijn handtas inwisselen voor een rolkoffer.

IMG_6990

Wij zijn ook gestart met het versieren van de boom en de rest van het huis. Ik ben nog steeds op jacht naar chocolade kransjes en van die leuke zuurstokken om in de boom te hangen. Mini-man ziet graag lekkers in de boom. Ook moet ik nog aan de knutsel, een krans maken voor aan de deur en voor in de keuken. Traditie, ik houd van tradities. En natuurlijk wachten op al het mooie knutselwerk van de kinderen, hang ik ook altijd op.

Vrijdag

IMG_7005

Vrijdag the mega coffee spill! De espresso ging om over een hele berg makeup goodies, ik schrok mij een hoedje. Ik was blij dat het geen cappuccino was, moet je zien wat een kopje espresso al doet. Het was ook echt geen top dag, wat omgooien en vallen betreft. Gelukkig is er niks gesneuveld, ik heb alle beauties kunnen redden.

IMG_7006

Vogue baby! Het eerste exemplaar van 2016. Ik vind deze cover zo gaaf!

IMG_7007

Kerstdiner outfit & makeup. Kan je vertellen dat ik mega veel meters op mijn tenen heb gemaakt in het centrum van Amsterdam. Hakken ala, maar naaldhakken is best lastig. Maar wat hebben mijn liefjes het goed gedaan, comfortabel en sterk, just how I like my pumps.

IMG_7014

Wij gingen varen over de Amstel, bij het aanmeren een stukje lopen door het centrum voor het eerste restaurant en het voorgerecht. Hoe chique is dat, wat een uitzicht heb je vanaf het water. Wat is Amsterdam toch mooi.

IMG_7024

De salade met geitenkaas en spek was heerlijk en gelukkig was het niet al te koud buiten, ik had geen kousen aan. Voor het hoofdgerecht moet ik echt een stuk lopen, ik heb het meeste op mijn tenen gedaan, bang dat mijn hakken zouden blijven hangen tussen twee klinkertjes. Het is gelukt hoor, op de tenen en elegant als altijd.

Zaterdag

IMG_7030

Volgende outfit en look is voor het verjaardagsfeest van mijn dochter, ik koos zwart en deze keer wel kousen, ik had het koud. Ik heb geen filter gebruikt, maar iets van olie op de lens, vandaar de flair. Een simpele grijs met roze ooglook en wat beige roze op de lippen, zeer classy bij deze all black outfit.

IMG_7031

De koek en snoep toren voor het feest en wat is er weer gesnoept. Wij hadden Oreo, zure cola flesjes, hartjes, banaantjes, KitKat en sinas snippers. Het stond super leuk zo op een etagère. Voor het diner werden pannenkoeken & groentesoep geserveerd, niet zo chique als vrijdag, maar zeker niet minder lekker. Mijn dochter was blij en is steen en been verwend. Bedankt allemaal, was ons weer een waar genoegen.

Zondag

IMG_7037

Zondag begon met een midi-schoonmaken en dweilen, dat heb je na een feestje. Daarna lekker doen waar je zin in hebt, lekker zondags lui. Wel even wat wasjes gedraaid voor de prinses, dan kan ze haar nieuwste aanwinsten van de week aan. Kleine meisjes worden groot, zo heb ik het idee dat ik haar snel moet leren wassen, Deze dame heeft sinds kort een nieuw hobby… outfits & looks, aardje naar haar maartje!

Volle vaart vooruit week 51 in, eens kijken of ik alle voorbereidingen voor de kerst kan afronden. En vergeten jullie niet dat er dit jaar een week 53 is… Tot volgende week.

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top