Beauty LifeStyle Nieuw/New

Persbericht | Nieuw én exclusief bij de Prohairclinic! De Tricopigmentatie Micro Haarpigmentatie-methode

Nieuw én exclusief bij de Prohairclinic! De Tricopigmentatie Micro Haarpigmentatie-methode, hét betaalbare alternatief voor haartransplantatie Micro Haarpigmentatie is een bijzondere, relatief nieuwe techniek voor optische haarvermeerdering, waarbij met behulp van biologische minipigmenten het effect van ‘haarstoppels’ wordt gecreëerd. Op deze manier wordt het effect van een geschoren hoofd gerealiseerd. De Prohairclinic is als eerste in de Benelux gespecialiseerd in de unieke Tricopigmentatie methode, die een perfect en betaalbaar alternatief ófwel een ideale aanvulling is voor onder andere haartransplantatie. De ervaring in haartransplantatie en inzake haarlijn-design en huidkennis integreert de Prohairclinic rechtstreeks in de Micro Haarpigmentatie- afdeling, hetgeen hen een marktleidende positie geeft.

Prohairclinic Tricopigmentatie machine

De Prohairclinic is een gespecialiseerd center voor Micro Haarpigmentatie door exclusief gebruikt van de gecertificeerde Tricopigmentatie-methode. Prohairclinic is FOD-geregistreerd en ook in het bezit van het keurmerk van de Nederlandse haarstichting. Deze ervaren kliniek (ook bekend van de FUE hair transplantation methode) biedt de Micro Haarpigmentatie behandeling met een sterk gepersonaliseerde aanpak. De cliënt krijgt vooraf eerlijke informatie en wordt op een realistische wijze geïnformeerd over de te verwachten eindresultaten. Tricopigmentatie Micro Haarpigmentatie is een lange termijn oplossing zonder chirurgie of haarstuk, met een zeer natuurlijk ogend resultaat.
Geen chirurgische ingreep en geen tatoeage!

De Prohairclinic gebruikt als eerste in de Benelux de exclusieve Tricopigmentatie-methode voor Micro Haarpigmentatie. Hierbij worden semi-permanente pigmenten gebruikt, dus de cliënt heeft altijd de keuze om zijn (of haar) haarlijn in de toekomst aan te passen of zelfs om de pigmenten gaandeweg op een geheel natuurlijke wijze weer te laten verdwijnen. Deze methode wordt uitsluitend aangeboden in samenwerking met ervaren en erkende haartransplantatieklinieken. Het betreft absoluut geen tatoeage. Speciale Bio-pigmenten, superfijne naalden, exclusieve software en hardware zijn specifiek en uitsluitend voor de Tricopigmentatie-methode ontwikkeld. Dit alles leidt tot een gecertificeerde Micro Haarpigmentatie-methode. De professionele en vaste teamleden bij de Prohairclinic hebben meer dan 10 jaar ervaring in haartransplantatie en zijn tevens experts op het gebied van de nieuwe Tricopigmentatie-methode.

De voordelen van de Tricopigmentatie Micro Haarpigmentatie-methode?

Bij de Tricopigmentatie Micro Haarpigmentatie-methode worden uitsluitend biologische en semi-permanente pigmenten gebruikt, zonder schadelijke zware metalen. De behandeling mag uitsluitend worden verricht door erkende en gecertificeerde Tricopigmentatie-experts. De gebruikte pigmenten lijken op natuurlijke haarstoppels en zijn niet te onderscheiden van echte haarstoppels vanaf een normale afstand. De Tricopigmentatie pigmenten vervagen gedurende de tijd op een natuurlijke manier, waardoor geen permanente verkleuring naar blauw of groen ontstaat op langere termijn. Tricopigmentatie is een techniek die uitsluitend werd ontwikkeld voor haarpigmentatie (en dus niet voor tatoeages of permanente make up). Deze unieke methode is bovendien 40 tot 70% goedkoper dan een haartransplantatie!

Voor wie is Tricopigmentatie Micro Haarpigmentatie geschikt?

De Tricopigmentatie Micro Haarpigmentatie-methode is geschikt wanneer een haartransplantatie niet mogelijk is, vanwege volledige kaalheid. De methode is ook ideaal voor het effect van een geschoren hoofdhuid bij beginnende kaalheid. Als opvuleffect (ook na een haartransplantatie) is de methode geschikt voor diegenen die de eerste tekenen zien van haarverlies en die de hoofdhuid tussen de haren door zien. Door opvulpigmentatie kan het contrast tussen de huid en het haar verminderd worden, om zodoende een verhoogde haarvolume-illusie te verkrijgen. Littekens (bijvoorbeeld na een haartransplantatie) kunnen ook vaak verbeterd worden met Tricopigmentatie Micro Haarpigmentatie, zodanig dat ze minder of niet meer zichtbaar zijn. Het is tevens mogelijk voor stabiele Alopecia Areata-patiënten om een mooi resultaat te behalen met Micro Haarpigmentatie, waarbij de levenskwaliteit op de voorgrond staat.

Collage Prohairclinic

Voor meer informatie over de Tricopigmentatie Micro Haarpigmentatie-methode kan contact worden opgenomen met:

Micro Haarpigmentatie Center – Prohairclinic
Lostraat 9
2220 Heist op den Berg (België)

Email: info@prohairclinic.com
Website: www.prohairclinic.com/nl
Telefoonnummer: (+0032)3-8991916

Of kijk voor meer informatie over Tricopigmentatie Micro Haarpigmentatie-methode even hier www.microhaarpigmentatie.nl.

Mocht je nog meer vragen hebben zet ze in de comments, dan zal ik kijken of ik je kan helpen. Opmerkingen zijn ook welkom natuurlijk!

Xo,

Wojis

2 thoughts on “Persbericht | Nieuw én exclusief bij de Prohairclinic! De Tricopigmentatie Micro Haarpigmentatie-methode

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top