Beauty LifeStyle

Birthday Wishlist 2015 | Who would have thought it?

Het is natuurlijk altijd leuk om wensen te hebben en helemaal leuk als ze één voor één uitkomen. Ik ben bijna jarig en heb mijn zinnen gezet op een paar echt hele leuke schatten. Het is meer dan alleen make-up dit jaar, ik sta er zelf helemaal van te kijken, maar ze zijn zo leuk. Vandaag deel ik mijn wensen graag met jullie allemaal en dan maar kijken welke ik allemaal kan verwezenlijken dit jaar. Who would have thought it?

Laten wij beginnen met een merk waar ik al heel erg lang iets van wil, maar wat zo prijzig is dat het er nog niet van gekomen is. Het is natuurlijk Jo Malone en jullie weten het al, ik wil heel erg graag een geurkaars. Natuurlijk iets met sinaasappel, citroen, mandarijn, cederhout of iets met een roze bloem of rozen misschien. Citrus gemengd met warme geuren, dan smelt ik. Als het onderstaande tafereel zich voor zou doen vandaag of maandag, dan ga ik huilen van geluk.

IMG_6340

Lime Basil & Mandarin of Orange Blossom en wat dacht je van Mimosa & Cardamom. Er zijn zoveel heerlijkheden om uit te kiezen en ze allemaal te sparen. Een mooie set in huis zou ik wel willen, paar kaarsen en een heerlijk roomspray. Het staat ook zo mooi op een dienblad of bijzettafel, het is zo mooi, je hoeft het niet weg te stoppen in een kast. Hoog op de lijstje en nu maar hopen dat er genoeg Douglas of Bijenkorf cadeaubonnen binnenstormen, fingers crossed.

IMG_6341

Dit prachtige palette is nog niet verkrijgbaar, eerste week december geloof ik. Wat een schoonheid het Urban Decay Gwen Stefani palette. Vooral de onderste rij is mooi, prachtige kleuren. Deze is in Nederland binnenkort verkrijgbaar via Ici Paris online en in de winkel in Amsterdam bij de UD counter. Deze zal heel mooi staan bij al mijn andere UD paletten *zuchtwatiszemooi*.

IMG_6336

En kijk eens naar dit schatje, ik vind ‘m super mooi en deze pretty is ook in groen, wit of zwart te koop. Hoe kan ik kiezen, ik weet het niet, alle vier de kleuren zijn fantastisch. Het is de AdHoc Peper of Zoutmolen van Pepvisa, voorzien van een 7-traps bediening, zodat de fijnheid van het zout of de peper precies kan worden ingesteld. Is dat niet fantastisch en je kunt kiezen uit vier kleuren. Ik vind rood en groen heel mooi, of rood en zwart, of allemaal. Maar eerst maar eens eentje voor de peper, dan zie ik wel weer verder.

IMG_6344

Je hebt gister la kunnen lezen, ik ben weer begonnen met wat haarproducten van Kérastase. Om mijn haarverzorgingsroutine uit te breiden heb ik het Masque Therapiste op mijn wenslijst gezet. Dit masker kan ik denk ik heel goed gebruiken. mijnr haar is fijn, beschadigd, droog en enorm poreus. De haarmaskers van Kérastase zijn enorm voedend en werken direct, ik wil deze dan ook heel graag. Het is niet echt een keuze ben ik bang, ik moet echt weer aan de slag met mijn haar, het is er slecht aan toe.

IMG_6342

De groene fles van Turtle Wax High Shine. Ik ben niet zo goed thuis in auto-schoonmaakmiddelen, maar dit leek mij wel wat. Ik heb stiekem uitgebreid gekeken en er is nog veel meer, heel veel meer. Er is ook een speciale Auto Shampoo en zelfs een Cabrio Conditioner, het lijkt wel beauty-land. Zonder gekheid, ik kan uren op zo’n website rondhangen, schoonmaakmiddel is schoonmaakmiddel. Ik denk dat ik hoe dan ook een grote fles en pot Original Wax nodig heb, elk huishouden heeft dat nodig toch. Ben bang dat ik doorsla, maar je hebt nooit genoeg schoonmaak-spullen.

Dat zijn ze dan, ik ga weer verder met de voorbereidingen van mijn feestje, ik wordt 40!

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top