Beauty Food is Good Ods & Ends

A week in the life of | Moeten het per se kleine spruitjes zijn…

Week nummer één van dit jaar is om, de kop is er goed af en het “normale” leven gaat verder. Ik blijf altijd verbaasd hoe veerkrachtig wij mensen zijn en vooral kinderen. Hoe gemakkelijk wij alles weer verwerken en doorgaan. Al moet ik zeggen dat het vroeg opstaan hier in huize WojisOnBeauty deze eerste week van 2016 nog niet helemaal ingeburgerd is. Wij wennen veel sneller aan uitslapen en uitgebreid brunchen dan aan het vroeg opstaan en alles op de klok nauwkeurig. Een weekje vol lekker eten, nieuwe dingen, Keezen en chillen.  Let ook vooral op hoe ik de hele week mijn koortslip/kin heb weten te verbergen, dat is een echte prestatie, geloof mij [it is huge]!

Maandag

IMG_7558

Of het per se kleine spruitjes moeten zijn, want ze hebben ze niet bij deze Albert Heijn. Nou, liever wel, maar als ze geen kleine hebben, dan maar grote. Ik wist het natuurlijk al, ik had het in de app gezien, maar om nou te vragen of mijn liefste nog even naar een andere AH wil rijden… dat is net even too much. Ik maak graag gebruik van de AH app, je kunt precies per filiaal zien of het verkrijgbaar is. Je kunt zelfs sorteren op looproute, het scheelt een hoop gedoe als mijn man boodschappen gaat doen.

Dinsdag

IMG_7560

Wat een lekker beschuitje, ik kan dan zo genieten. Volkorenbeschuit, met wat roomboter, pure hagelslag van de AH [geen andere, die smaken lang niet zo lekker] en een vers kopje koffie.

IMG_7561

Na het eten tekende mijn dochter snel even deze doodle op het white board, even snel. Ik vind haar “kunst” zo leuk, altijd even vrolijk en kleurrijk.

IMG_7564

Bij de thee genoten wij nog heel even van de kerst, tot volgend jaar overheerlijke kransjes.

Woensdag

IMG_7572

Woensdag heb ik heel hard gewerkt aan de was en het huishouden, ik moest een beetje vooruit werken in verband met een uitvaart op zaterdag. Het is geen leuk vooruitzicht en het hangt dan de hele week boven je hoofd, daar heb ik altijd moeite mee. Ik doe dingen graag zo snel mogelijk, dan is het maar gebeurd. En toen ik even ging zitten voor een kopje thee bedacht ik mij ook ineens dat mijn favoriete thee bijna op is, de Spoil Me van Beautea. Zo komt er aan veel dingen een einde, maar gelukkig is dat altijd weer een nieuw begin. Ik ben benieuwd welke thee ik hierna ga ontdekken.

IMG_7577

Ook qua beauty heb ik een nieuwe weg ingeslagen, wat meer budget op het menu. Ik ben zo nieuwsgierig of ik nu echt verschil merk en ik was al een tijdje nieuwsgierig naar de nieuwe producten van Kruidvat. De douchegel thuis liep af, de keuze ervan niet de hoeveelheid, vandaar dat ik begin met deze twee liefjes. Ik ben puur op mijn neus afgegaan woensdag, maar ik kan je al vertellen dat ik de enige ben die de blauwe lekker vind ruiken. Snel meer, de punten zijn al bijna allemaal binnen.

IMG_7585

Wij zijn nog steeds in de ban van ons internet, we speedtest-en de hele dag en de hele avond door. Soms gaat het heel snel en soms hebben we packet loss. Het is nog steeds niet helemaal opgelost en wij zijn nog steeds niet de draad kwijt *pun intended*.

Donderdag

IMG_7602

Via via kwam het verzoek oude brillen in te leveren voor het goede doel. Ik had genoeg brillen liggen, dus ik heb die opgestuurd. Moet je wel het pakje naar de AH brengen natuurlijk… is wel gelukt hoor uiteindelijk.

IMG_7627

Hamsteren². Als het toiletpapier in de aanbieding is koop ik het, ook al heb ik genoeg liggen. Het is iets wat je door de WC spoelt, dus zo min mogelijk geld aan uitgeven imho. Het resulteert zo af en toe wel in een washok vol toiletpapier. Maar je zult versteld staan hoe snel dat allemaal weer op is. Een kleine keek in mijn wondere wereld van mijn OCD.

Vrijdag

IMG_7636

Vrijdag begon ik de dag met een boterham, zulk lekker brood heb ik van de bakker. Maar ik kan maar niet onthouden hoe het heet. Ik ga het volgende week weer vragen…

IMG_7637

Omdat ik niet meer door mijn achterruit kon kijken heb ik de Fiat 500 even afgespoten, ik had helaas alleen een euro bij me, niet genoeg om nog goed af te spoelen met van dat snel droog spul. Dan rijd ik ‘m wel droog dacht ik, dat is niet gelukt. Ik moet dus gewoon nog een keer aankomende week, het is nog erger dan voor de schoonmaak, al die vlekkern. Al kan ik wel iets beter door de achterruit kijken.

IMG_7640

Mijn onverwachte en zeer geslaagde bezoek aan het winkelcentrum, the haul! Ik ben zo ontzettend blij met mijn schort en spatdeksel…

IMG_7647

Je bent toch ook wel eens dingen kwijt, waarvan je niet snapt waar ze blijven. Nou… deze komen uit het nachtkastje van mijn echtgenoot. Hier hingen allemaal zakken fudge en koek aan… ooit.

IMG_7655

Vrijdag movie night met de kids, dit keer diy pizza op de bank. Ik ging voor tomaten, uiten, zongedroogde tomaten, paprika, veel knoflook en drie kazen. En ik mocht de film kiezen, Sean the Sheep [ik ben groot fan].

IMG_7697

Na de film whipp-te ik nog even wat Scrub-a-dub-dub op. Zo snel en zo gemakkelijk, je kan het maken terwijl het badwater loopt. Je lief zal je dankbaar zijn, heel dankbaar.

Zaterdag

IMG_7708

Zaterdagochtend viel het mij ineens op, de winner wimpers zijn er weer. Ik ben op dit moment een aantal mooie producten van Biomed Organics aan het testen. Je hoort natuurlijk snel meer, maar ik wilde dit even delen.

IMG_7709

Zoals ik al zei hadden wij zaterdag een uitvaart. Het was niet om doe hoek, dus water, broodjes, koekjes en vermaak mee in de auto. Wat ze ook over mij zeggen, ze kunnen niet zeggen dat ik onvoorbereid te werk ga.

Zondag

IMG_7712

Zondag hebben wij rijkelijk uitgeslapen, wij waren alle vier heel moe. Na een hele langzame start hebben wij een beetje ons eigen ding gedaan. Einde van de middag samen Keezen, echt heel leuk met de mini’s. Ze hebben trouwens vet gewonnen onze zonnestraaltjes.

IMG_7714

Er is niks fijners dan langzaam aan op je gemak met een stukje klassiek op de achtergrond koken. Ik wilde je mijn nieuwe Paul Frank schort in actie laten zien, is ie niet koel? Deze was er ook in groen en blauw. En kijk mijn anti-spatdeksel, werkt al een tierelier. Ik ga er gewoon nog eentje halen, dan grijp ik nooit mis.

IMG_7716

Carbonara met sperziebonen en wat komkommersalade. Simpel, snel en super lekker, een perfect zondagavond maaltijd.

IMG_7717

Ik dek tegenwoordig standaard maar de tafel voor de volgende dag, scheelt toch een hoop werk en gemopper ‘s morgens. De fruitigste is momenteel niet meer van de tafel weg te denken, ze zijn er alle drie verslaafd aan.

Dat was mijn week, ik hoop dat jullie een fijne eerste week hebben gehad en tot volgende week.

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top