Food is Good LifeStyle Nieuw/New WojisOnBeauty.com

New: PROBAR® Real Food for Training | Gezonde, effectieve en smaakvolle, gecertificeerd biologische sportrepen én snacks voor actieve mensen!

Vandaag een product wat totaal nieuw is op de Nederlandse markt, de PROBAR®, Real Food for Training. Gezonde, effectieve en smaakvolle, gecertificeerd biologische sportrepen én snacks voor actieve mensen! PROBAR® is een merk op het gebied van gezonde, effectieve en vooral smaakvolle sportrepen en snacks. Deze zijn stuk voor stuk ontwikkeld op basis van gecertificeerd biologische ingrediënten, speciaal voor actieve mensen. Het van oorsprong Amerikaanse merk biedt een keuze uit [maaltijdvervangende] repen en snacks die gebruikt worden voorafgaand aan, tijdens en na [duur]sport activiteiten. Ik vind het heelrijk om producten te ontvangen en te proberen die ik nog niet ken, ik ben dan ook zeer vereerd dat ik jullie vandaag kennis kan laten maken met een klein deel van het assortiment van PROBAR®. 

IMG_5429

PROBAR® is speciaal ontwikkeld voor mensen die kwaliteitseisen stellen aan hun voeding. Het is een merk dat erg populair is in de kanalen van intensieve [duur]sportactiviteiten zoals hardlopen, wielrennen, mountainbiken, schaatsen en andere duursporten waarbij veel energie vereist is. Of mensen die graag lange stukken wandelen, een hele dag de stad in gaan, of misschien wel lang onderweg zijn. Het assortiment heeft producten met vooral de focus op elke sportbehoefte en op instant energie op ieder moment dat het nodig is. De producten van PROBAR®  zijn ideaal bij hoge intensiteit sporten en bij activiteiten waarbij een goede voeding van groot belang is. Alle producten  zijn ontwikkeld op basis van biologische groeten, fruit, zaden, pitten en granen. Door de toevoeging van veel fruit is de energie echt instant. Dit zorgt voor een hoogwaardige lijn met eerlijke voedingsrepen en snacks, zonder concessies te doen ten aanzien van de kwaliteit en smaak. Ik mocht een aantal repen proberen en ik vertel je vandaag hoe ik het heb ervaren. Laten we starten met een bite… altijd goed een tussendoortje.

IMG_5514

Als verantwoorde tussendoortjes zijn de PROBAR® Bites™. De PROBAR® Bites™ zijn verantwoorde en gezonde, glutenvrije en vezelrijke tussendoortjes, voor elk gewenst moment van de dag. De ingrediënten in deze heerlijke repen zijn plantaardig, biologisch en zijn afkomstig uit duurzame bronnen. Iedere reep bevat 190 calorieën en 6 gram plantaardige proteïnen op basis van rijst. De PROBAR® Bites™ zijn verkrijgbaar in de varianten Coconut Almond en Mixed Berry. Ik heb de Coconut Almond gegeten en ik kan je zeggen dat ik heel erg onder de indruk ben van de smaak en de textuur. De reep is lekker grof en heel smeuïg en heeft een heerlijke bite! De smaak van kokos en amandel proef je heel erg goed terug, dus als je geen liefhebber bent, deze even overslaan. Zelf vond ik het wel een fijne combinatie aan smaken en ik vond de reep lekker zoetig. Wat mij betreft een perfecte reep voor on-the-go. Met deze reep in je tas kan je een hele dag shoppen zonder je druk te maken of je wel genoeg hebt gegeten.

Ik heb nog even de ingrediënten voor je op een rijtje gezet; tapiocastroop*, havermout*, krokante zilvervliesrijst*, amandelboter*, amandelen*, zilvervliesrijsteiwit*, gedroogde rietsuikerstroop*, agavevezles*, kokosnoot*, volkorenrijstmeel*, cacaomassat*, geperste koolzaadolie*, stabilisator, lijnzaad*, chiazaad*, natuurlijke aroma’s, rijststroop*, havermeel*, zout, melasse*, cacaoboter*, rozemarijnextract, vanille-extract*.

De ingredients met een sterretje zijn *biologisch.

IMG_5530

Speciaal om vóór het sporten te eten zijn de PROBAR® Meals gemaakt. De PROBAR® Meals zijn hoogwaardige, maaltijdvervangende repen die ca. 1 tot 3 uur voorafgaand aan de inspanning worden gebruikt. De ingrediënten in deze voedingsrijke repen zijn plantaardig en gecertificeerd biologisch en bestaan uit fruit, noten en zaden, afkomstig uit duurzame bronnen. Elke PROBAR® Meal bevat tussen de 360-390 calorieën, 7-10 gram proteïnen en 5-6 gram vezels. De PROBAR®  Meals zijn verkrijgbaar in de varianten Original Blend, Wholeberry Blast en Almond Crunch. Ik heb de Wholeberry Blast gegeten en het is inderdaad een hele maaltijd. Lekker groot en grof en niet droog, eerder chewey met een crunch. Heel erg zoetig van het fruit, wat naar mijn smaak net teveel is. Je zou hier zelfs kunnen zeggen dat het niet geschikt is voor mensen die niet houden van zoetig. Het is een hele maaltijd en inderdaad perfect om te eten voor een grote inspanning, de suikers gieren door je lijf. Wel heel erg lekker qua smaak en je proeft en voelt meteen de vezels hun werk doen. Deze reep is echt gemaakt om je langdurige energie te geven, perfect op een koude gure dag voor de inspanning.

De ingrediënten liegen er ook niet om; Zilvervliesrijststroop*, haver*, dadels*, zonnebloempitten*, cashewnboter* (cashewnoten, zonnebloemolie), amandelboter, cashewnoten, rozijnen*, linzaad*, sesamzaad*, amandelen*, appelsapconcentraat, gedroogde rietsuikerstroop*, aardbeien, bosbessen, krokante zilvervliesrijst*, geperste koolzaadolie*, cacaomassa, stabilisatoren (plantaardige glycerine, cintroenzuur), bosbessenpuree, gedroogde ananas, gedroogde rietsuikerstroop, gedroogde papaja, havermeel*, pompoenzaad*, melasse*, aroma’s, zonnebloemolie, zout.

Wederom zijn de ingrediënten gemarkeerd met een ster * biologisch.

IMG_5587

Voor na een flinke inspanning is er de PROBAR® Base® Protein Bar. Voor na de inspanning is er de Base® Protein Bar, dé best verkochte, hoogwaardige proteïnereep van PROBAR® in de EU. Deze glutenvrije reep zit boordevol plantaardige eiwitten voor een optimaal herstel van de spieren na [sportieve] inspanningen. Elke reep bevat 414 calorieën, 20 gram sojaproteïnen, 5,7 gram vezels en is aangevuld met onder andere chia- en lijnzaad. Deze reep is verkrijgbaar in de variant Cookie Dough.

PROBAR BASE®
Looking for a protein bar that resembles nature rather than a science experiment? Good. Because we packed 20 grams of plant protein and plenty of real, recognizable ingredients into this bar. And it does more than build your strength-it boasts chia and flax seeds to keep you going strong. We’re all about the Cookie Dough! De Cookie Dough-eske reep is heel zoet en een zeer grote hap. De reep is heel luchtig om te eten, maar blijkt al snel een energie-bommetje. Dit was tot nu toe de zwaarste hap moet ik zeggen en de zoetste. Maar goed te doen als je een beste inspanning hebt geleverd en wat helemaal top is, het  doet aan alle kanten aan als een chocoladereep.

Hier de ingrediënten van deze opkikker op een rij; soja-eiwitsolaten, tapiocastroop*, gedroogde rietsuikerstroop* agavestroop*, gefractioneerde palmolie, stabilisatoren [glycerine, Arabische gom, tocoferolen, (soja), citroenzuur, ascorbinezuur], agave inoline*, suiker, omegamengsel [lijnzaad], chiazaad [salvia hispanica], natuurlijke aroma’s, cacaomassa, rijsteiwitconcentraat*, cacao, saffloerolie mt een hoog gehalte aan oliezuur, tapiocazetmeel, soja-eiwitsolatent*, amandelpoeder, cacao [voorbewerkt met alkali], zout, stroop, emulgator [sojalecittine], cacaoboter, rezemarijnextract.

Ook hier is de ster * biologisch. Nog even voor alle dierenliefhebbers, er zijn geen kikkers verwerkt in deze opkikker!

IMG_5641

Mocht je tijdens het het sporten energie nodig hebben dan zijn de PROBAR® Fuel™ en PROBAR® Bolt® voor jou. PROBAR® Fuel™ en PROBAR® Bolt® zijn beide gericht op een snelle opname van energie TIJDENS de inspanning. Ze worden elke 30 minuten tijdens het sporten gebruikt. PROBAR® Fuel™ Strawberry Sleeve is een smakelijke, gluten- en melkvrije reep met 333 calorieën. Deze is samengesteld op basis van onder andere dadelpasta, cashewnoten, haver, haverzemelen, chiazaad en aardbeien. PROBAR® Bolt® Organic Energy Chews Orange zijn vitaminerijke, biologische, gluten-en en melkvrije energiesnoepjes met een aangename winegumstructuur en hebben een frisse sinaasappelsmaak. Ze bevatten een mix van complexe koolhydraten, B-vitamines (B3, B6 en B12) en Kalium. De Fuel bar is heel erg dadel-achtig en vooral niet te zoet, zelfs de aardbeiensmaak is super oké! Een goeie reep die echt niet te zwaar en niet te groot. Is zeker een aanrader om bij je te hebben op een lange wandeling of tijdens het hardlopen of fietsen.

De lijst met ingrediënten weer; Dadelpasta*, zivervliesrijststroop*, cashewnoten*, haver, haverzetmelen, chiazaad [savia hispanica]. Aardbeien, appelsapconcentraat, stabilisatoren [plantaardige glycerine, citroenzuur, Arabische gom, natuurlijke tocoferolen (soja), ascorbinezuur], aardbeipuree, natuurlijke aroma’s, zonnebloemolie, rozemarijnextract.

Ook deze reep bestaat uit voornamelijk * biologisch geteelde producten.

En als klap op de vuurpijl de snoepjes, Bolt Energy Chews, nou ze geven je zeker energie! Het zijn compacte bommetjes energie, zeer zoet en fruitig. Het is niet een snoepje wat je zomaar even eet, het is echt gemaakt om tijdens het sporten te gebruiken. Deze reep bestaat voornamelijk uit suikers, vitamines en natuurlijke aroma’s. Laat ik zeggen dat ik liever een Fuel eet dat een Bolt, maar ze doen hun werk heel goed.

IMG_5422

Wist je dat PROBAR® trots partner is van o.a. Pro Cycling Team Tinkoff Saxo met o.a. de bekende wielrenner Alberto Contador. Zij gebruiken de sportrepen en snacks al enkele jaren. Tijdens de afgelopen Tour De France was dit dan ook zichtbaar in Nederland. Gelukkig hoef je geen professional te zijn om de producten van PROBAR® te gebruiken, iedereen verdient een gezond en natuurlijk tussendoortje en het is weer eens iets anders dan een droge koek van tarwe en E-nummers.

Je kunt de de producten van PROBAR® nu ook in Nederland krijgen, gewoon bij Albert Heijn en via de website www.TheProBar.co.nl.

Advies Verkoopprijzen van de producten nog even onder elkaar:

  • PROBAR® Meal Original Blend € 3,79
  • PROBAR® Meal Almond Crunch € 3,79
  • PROBAR® Meal Wholeberry Blast € 3,79
  • PROBAR® Fuel™ Strawberry Sleeve € 1,99
  • PROBAR® Bolt® Organic Energy Chews Orange € 3,29
  • PROBAR® Base® Protein Bar Cookie Dough € 3,69
  • PROBAR® Bite™ Organic Snack Bar Coconut Almond  € 2,49
  • PROBAR® Bite™ Organic Snack Bar Mixed Berry € 2,49

Mocht jij graag sporten, lange wandelingen maken of gewoon behoefte hebben aan gezonde, effectieve en smaakvolle energie, dan weet je dat PROBAR® er is. De hele dag shoppen is nog nooit zo makkelijk geweest, je draagt je energie gewoon in je handtas ;-).

Mocht je willen weten welke reep mij vooraan zal vergezellen op een middag inspanning, het is de PROBAR® Bites™, die vond ik echt het lekkerst om te eten en deze was niet zo heel zwaar op de maag.

Xo,

Wojis

DEZE REVIEW BEVAT PRODUCTEN DIE IK VAN EEN MERK OF BEDRIJF HEB ONTVANGEN

One thought on “New: PROBAR® Real Food for Training | Gezonde, effectieve en smaakvolle, gecertificeerd biologische sportrepen én snacks voor actieve mensen!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top