LifeStyle Ods & Ends

First Impressions | Kanji-Kenko® Japanse Detox Voetpleisters

Vandaag vertel ik je iets meer over Japanse detox voetpleisters, Kanji-Kenko® Japanse Detox Voetpleisters om precies te zijn. De 100% natuurlijke, veilige en effectieve manier om het totale lichaam te detoxen via de voetjes. Detoxen of ontgiften is het lichaam ontdoen van afvalstoffen en gifstoffen. Je kent waarschijnlijk wel de sapkuren, oil-pulling of klysma’s die worden gebruikt om te detoxen. En nu kan je ook kiezen voor een pleisters-detox. Ik kreeg een proefverpakking om kennis te maken met de Kanji-Kenko® voetpleisters en deze te testen voor jullie. Ben je nieuwsgierig?

IMG_5438

Je hoort vaak dat het heel gunstig kan zijn voor je gezondheid om twee keer per jaar je lichaam grondig te detoxen. Wanneer je tijdens de herfstmaanden je lichaam zuivert, zorgt dit voor extra weerstand en meer energie om de winter fit en vitaal door te komen. Een veilige en effectieve manier om het lichaam te ontgiften is via de Kanji-Kenko® Japanse Detox Voetpleisters. Ieder mens heeft ongeveer 500 gram afvalstoffen die het lichaam niet op een natuurlijke manier kunnen verlaten. Hierdoor treedt verzuring op, waardoor het lichaam belast kan worden dat er diverse lichamelijke en geestelijke klachten kunnen optreden. Verzuring leidt namelijk tot een overreactie van het immuunsysteem.

De eerste stap naar een fit en vitaal lichaam, is ervoor zorgen dat overtollige gifstoffen worden verwijderd. Er zijn verschillende manieren om te detoxen. Maar ontgiften door gebruik van Kanji-Kenko® Detox Voetpleisters is veruit de meest eenvoudige en zorgt voor het snelste resultaat. ‘Kanji kenko’ betekent ‘goede gezondheid’ in het Japans. Deze unieke pleisters zijn gemaakt om chemische stoffen en zware metalen uit het lichaam te verwijderen.

IMG_5439

Laten we het eens hebben over hoe de pleisters te gebruiken, de instructies staat trouwens zeer duidelijk beschreven in de bijsluiter. Wat heel belangrijk is voor een optimaal resultaat is de pleisters vóór het slapen gaan aanbrengen en deze de hele nacht onder de voeten hun werk laten doen. Ik heb dit zelf niet als vervelend ervaren, eigenlijk wel lekker, het wordt een beetje warm en gemoedelijk. Na het wakker worden voelde het niet zo gemoedelijk meer, eerder zweterig en klef. Dat bleek ook wel toen ik de pleisters had verwijderd. Doet dit ook meteen in de badkamer, je voet kleeft van de lijm en is vies van het detox-mengsel. Goed de voeten wassen en klaar ben je.

  • Was je voeten of neem een voetbad en droog de voeten goed af. Ik heb de pleister aangebracht vlak voor het slapengaan, in bed.
  • Verwijder de detox pleister voorzichtig uit de verpakking en plaats het zakje met de werkzame kruiden zorgvuldig in het midden van de pleister. Mocht het een beetje mis gaan, gebruik dan hansaplast om bij te plakken. Kijk goed op het zakje met kruiden welke kant op de voet gaat en welk  tegen de pleister.
  • Plak de pleister met het zakje in het centrum van de voet, dan zachtjes aandrukken. Dit doe je natuurlijk ook aan de andere kant. De pleisters functioneren het beste als ze gemiddeld 6 – 8 uur op dezelfde plaats blijven
  • De werking van de Kanji-Kenko® detox pleisters kan versterkt worden door sokken over de pleisters heen aan  te trekken. Zo blijven de pleisters beter zitten.
  • ’s Morgens de gebruikte pleisters verwijderen. Het beste is om de zwarte pleister niet aan te raken omdat deze schadelijke gifstoffen bevatten. Was je voeten meteen, dit is heel belangrijk. Let er ook op dat je alle lijmresten verwijderd, de pleister laat wat lijm achter.

IMG_5440

De Kanji-Kenko® Japanse Detox Voetpleisters kunnen helpen bij een algehele ontgifting van het lichaam, dus een betere immuniteit, diepere en betere slaap, betere mentale focus en concentratie, afslanken, stoppen met roken en drinken. Dit alles komt door het afvoeren van gifstoffen die zich in het lichaam bevinden. Ik weet niet of het heeft gewerkt qua afvalstoffen, maar ik heb prima geslapen, ik ben heelrijk wakker geworden en verder voelde ik mij heel uitgerust. Wel voelde ik een soort warme sensatie toen ik de pleisters aanbracht, niet naar, niet tintelig of zo, eerder warm gloeiend. Niet allen mijn voeten [die eigenlijk altijd wel koud zijn], maar ook de rest van mijn lichaam.

IMG_5845

Zo ziet het er op de voet uit en ik moet zeggen dat het echt heel comfortabel zit. Ik heb geen sokken gebruikt, om te testen, maar ik raad het wel aan. Zo weet je zeker dat ze goed blijven zitten en blijft je bed schoon. Mocht een pleister los laten, krijg je de bruine drap uit de foto hieronder in je bed. Het was was een vreemde ervaring moet ik zeggen, die pleisters er weer af halen, gek gevoel en zo vreemd dat dit onder je voeten heeft gezeten, zonder er wakker van te worden. De substantie wordt hard en geeft daarna bijna geen geur meer af. Ik denk dat warmte wel degelijk bijdraagt aan de werking van de pleisters, dus in bed en sokken aan.

IMG_5848

En zo komt de pleister van je voet af, het lijkt een beetje op een gevulde babyluier. De geur is alleen heel anders, dit ruikt kruidig en naar gras. Niet vies, maar ook zeker niet heel lekker te noemen. Uiteindelijk heb ik het geheel in een papiertje gerold, zodat het verder geen kwaad meer kan qua plakken en weggegooid. Eigenlijk had ik er graag nog meer willen testen, het was een soepele ervaring en ik ben zo benieuwd of ik er bij langer gebruik meer van kan voelen.

IMG_5441

De zool onder de voet is de plek waar de meeste zenuwbanen van het lichaam eindigen. Door de Kanji-Kenko® Detox Pleisters op die plaats te gebruiken, kan dus het eenvoudigst en snelst resultaat worden behaald. De 100% natuurlijke ingrediënten in de detox-pleisters van Kanji-Kenko® (houtazijn, bamboe azijn, dokudami poeder, biwa poeder, chitosan, vitamine C, toermalijn) stimuleren via de acupunctuurpunten onder de voetzolen diverse organen om te gaan ontgiften. Tijdens de nachtrust ontdoet het lichaam zich op deze effectieve manier van gifstoffen die de gezondheid negatief beïnvloeden.

De Kanji-Kenko® Detox Voetpleisters niet gebruiken op open wonden of een beschadigde huid, gedurende zwangerschap of borstvoeding, of bij een allergische reactie van de huid op pleisters of de ingrediënten. Er zijn geen interacties bekend bij het gebruik van de Kanji-Kenko® Detox Voetpleisters met geneesmiddelen en andere gezondheidsproducten. Bij twijfel echter altijd de huisarts of apotheker raadplegen.

Je kunt deze pleisters gratis proberen door gebruikt te maken van de volgende actie. Wie via de website van Direct Help een proefverpakking van twee Kanji-Kenko® Detox Voetpleisters koopt, tevreden is met het resultaat en vervolgens een verpakking van twaalf stuks koopt, krijgt het bedrag van de proefverpakking retour. De Kanji-Kenko® Japanse Detox Voetpleisters zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, apotheken en reformwinkels en via de wegschop: van www.direct-help.nl.

Advies verkoopprijzen:

  • Kanji-Kenko® Japanse Detox Voetpleisters € 29,95/12 stuks
  • Kanji-Kenko® Japanse Detox Voetpleisters € 5,95/Probeerverpakking

Nog even in het kort mijn ervaring, ondanks dat het maar één nacht is geweest. Het is helemaal niet verveld, moeilijk of gedoe. Het plakken en dragen van de pleisters is best wel aangenaam, ik heb er helemaal geen last van gehad. Het enige nadeel vind ik de lijmresten en de trap aan je voeten ‘s morgens, maar als je het weet, hoeft het niet vervelend te zijn. Alles was heel gemakkelijk af en als je daarna verder wilt slapen, kan dat gewoon natuurlijk. Ik ben heel warm en lekker in slaap gevallen en zo ben ik ook weer wakker geworden. Een goede rustige nacht en misschien is dat de kracht van deze pleisters.

Vind jij detoxen goed, onzin of heb je helemaal geen idee wat het is?

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top