Beauty BeautyBucketList Fun Looks

Event: Red Lips Tuesday | Estée Lauder Pure Color Envy Shine in EmpoweRed

De lipstick van vandaag is de Estée Lauder Pure Color Envy Shine in EmpoweRed, een miniatuur die ik kocht in Portugal. Compact heeft één groot nadeel, je bent het zo kwijt. Vandaar dat ik de review combineer met mijn Red Lips Tuesday. De Pure Color Envy Shine lipstick van Estée Lauder had ik al een jaar op mijn verlanglijst staan. Dus het was een mega no-brainer toen ik tegen deze miniatuur aanliep. Ik zal je laten zien waarom ik deze kleur zo mooi vind en waarom een Pure Color Envy Shine wat mij betreft een must have lipstick is voor de lipstick addicts. 

IMG_5860

EmpoweRed! Deze prachtige rode kleur heeft een soort waterige sorbet transparantie. Zonder af te doen aan de kleur en het dekkende vermogen van de lipstick. Ondanks de lichte transparante kwaliteiten van deze lipstick is het een zeer volle en rijke lipstick met een volwaardige glanzende finish en dat zie je overduidelijk. Deze beauty houdt de lippen mooi, zacht en gevoed, hier kom ik de winter wel mee door.

IMG_5854

De Pure Color Envy Shine van Estée Lauder geeft de lippen textuur en volume, ik vind het wel even werken om de kleur EmpoweRed op te krijgen, maar eenmaal op de lippen is het ook goed. De romige, luxueuze textuur smelt op de lippen en voelt extreem comfortabel aan. Het voelt bijna aan alsof je helemaal niks op je lippen hebt, wat ik zeker niet bij elke lipstick ervaar. Naast de voordelen voor je lippen, de prachtige kleur en finish heeft deze chique lippenstift ook nog een uiterst luxueuze uitstraling. Het donkerblauw met goud is altijd mooi, een parel voor in je collectie, ook de miniaturen.

IMG_5856

Hier kan je ook goed zien dat het een soort waterige zeer glanzende finish geeft, heel erg charmant als je het mij vraagt. Zoals je weet ben ik geen groot fan van matte lipstick, dit is echt meer mijn smaak. Deze kleur is denk ik ‘an acquired taste’ maar als je houdt van glans en een mooie warme rode kleur, dan is EmpoweRed wel een geweldige keuze. Natuurlijk zijn er genoeg andere kleuren in de Pure Color Envy Shine collectie om uit te kiezen. Zelf vind ik Baby Cashmere ook erg mooi en Intriguing zou ik ook wel graag willen proberen.

IMG_5858

Dit is ‘m dan, mijn Red Lips Tuesday keuze van deze week. Een prachtige rode kleur, een beetje speels en toch heel chique. De finish is fantastisch mooi, zeker een avondje uit waardig. Ook is de lipstick verpakking prachtig, draagt zeker bij aan de ervaring van het dragen van een rode luxe lipstick.

Welke rode kleur draag jij vandaag?

Xo,

Wojis

5 thoughts on “Event: Red Lips Tuesday | Estée Lauder Pure Color Envy Shine in EmpoweRed

  1. Wat een mooie kleur! Ik draag graag lippenstift in verschillende kleuren, maar rood durf ik nooit zo goed. Stom, want andere felle kleuren dan weer wel. Tenzij op een feest dan doe ik het wel.

    1. Rood is een gekke kleur, mensen reageren er soms heel uitgesproken op en daarom dragen veel dames geen rood. Ik vind rood echt heel mooi, altijd al mooi gevonden en ik denk dat er voor iedereen wel een mooie rood-tint is. We kunnen misschien niet allemaal Rouge Dior hebben, maar dat hoeft ook helemaal niet.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top