Beauty

Update | Kruidvat Oogcrème Aloé Vera Sensitive

In de update van vandaag een ware ‘Budget Beauty’, de Kruidvat Oogcrème Aloé Vera Sensitive. Je kent het eigen merk van Kruidvat wel, die heerlijk voordelige producten in de super leuke apothekerspotjes. Ze veranderen de etiketten zo af en toe, maar verder is het volgens mij al meer dan twintig jaar hetzelfde. De Aloé Vera lijn was er vroeger niet, maar nu gelukkig wel en deze Aloé Vera oogcrème is dan ook speciaal voor de sensitieve huid rond de ogen. Ik gebruik deze crème nu een paar weken en ik vertel vandaag wat mijn ervaringen zijn met de Aloé Vera Sensitive Oogcrème van Kruidvat. 

IMG_5626

“Het kleine bruine potje bevat 24 ml product, kost maar € 1,99 en is verkrijgbaar bij de filialen van Kruidvat en natuurlijk in de webwinkel. Ik heb de oogcrème nog maar een paar dagen in gebruik, maar ik kan je al vertellen dat het een redelijk volle romige crème is. Ik hoop dat het genoeg is om de koude gure dagen die voor de deur staat door te komen. Voor nu ben ik heel tevreden, ik heb nu al waar voor mijn € 1,99.”

Deze crème bleek niet vol genoeg, wel lekker romig en vettig, maar toch niet voldoende voor wat mijn huid nodig heeft. Voor de nacht heb ik graag een wat vollere crème en deze was voor de nacht naar mijn smaak iets te mild. Voor gedurende de dag zo nu met dit weer is deze oogcrème eigenlijk voldoende. Het is duidelijk een crème die het van de olie moet hebben, er blijft na het aanbrengen dan ook een filmpje olie achter. Dit is verder niet hinderlijk ook niet voor make-up, maar het is niet genoeg als het heel koud is buiten. Mijn oplossing hiervoor was een klein beetje olie door de crème en presto, bleek ook lekker voor de nacht. Jongens, evengoed gewoon een prima koop, voor nog geen twee euro heb je 24 ml fijne oogcrème. Ik heb geen irritatie ondervonden van deze crème tijdens het gebruiken, maar check goed of er niks in zit waar jij niet tegen kunt.

IMG_5627

Het potje is echt heel klein en acute, dus mocht deze oogcrème je nou toch helemaal niet bevallen, smeer die dan op je ellebogen of knieën en gebruik het potje voor iets anders. Leuk om salade dressing of badolie in te mengen. Of om je oorbellen in te bewaren, of de tandjes van de kids… but I digress.

IMG_5629

Laat ik het zo zeggen, ondanks dat ik denk dat het niet voldoende is om mij de winter door te helpen [was mijn geliefde Dr. Organic Organic Virgin Olive Oil Eye Serum ook niet] en het in een potje zit en niet een tube, is het een fijne crème die ik zeker vaker zou kopen. De prijs is heel geschikt en de crème is wel heel fijn en irriteert de huid rond mijn ogen niet. Ook mijn make-up heeft er geen last van ervaren, wel gebruik ik uiteraard een primer voor mijn oogmake-up. Wat ik wel heb gemerkt is dat mijn brillen wat meer vettig worden door deze crème dan alle andere die ik de laatste tijd heb gebruikt. Het trekt toch niet voldoende in en blijft er wat meer vettigheid op de huid liggen.

IMG_5630

Kruidvate OogcrèmAloé Vera Sensitive is een krachtpatser die wat mij betreft gewoon in de la blijft liggen voor mijn kijkers en niet op mijn ellebogen verdwijnt. Deze fijne romige formule is zeker een aanrader, dus ben jij net als ik een oogcrème gebruiker en houdt jij ook van goeie budget producten, dan is dit er zeker eentje om uit te proberen. Ik ben zelf nu een paar dagen overgestapt op een wat rijkere formule, ik voelde alweer jeuk rond en op de oogleden, zeker als ik wat langer buiten sta of fiets. En weet je, als je huid meer nodig heeft, heb je het gewoon niet voor het kiezen.

Ik ga zeker weer meer producten uit het eigen merk assortiment van Kruidvat proberen, heb jij nog must try producten die je mij kunt adviseren?

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top