Beauty Fashion Food is Good LifeStyle Ods & Ends

A week in the life of… | Koek chocolade en schoenen, niet slecht voor een doorsnee weekje

Week veertig is voorbij en ik weet niet waar deze week gebleven is. Ik neem een deel van mijn week in foto’s door, maar ik laat bewust een heleboel weg, dat komt allemaal terug in de aankomende week. Ik heb veel gekookt, gebakken en ik heb een klein beetje geshopt. Ondanks de opkomende, inmiddels aanhoudende migraine, heb ik veel kunnen posten en redelik wat foto’s kunnen maken. Voor mij persoonlijk is de upgrade naar een fijner ruikende nagellakremover een hoogtepuntje van deze week. De geur van mijn oude remover is zo ontzettend blah ik werd er misselijk van. Daar komt ‘ie weer, een week in foto’s!  

IMG_5588

Maandag heb ik lekker gegeten zeg, ik had heerlijke kipschnitzels gemaakt en super heerlijke aardappelen gebakken. Heel smakelijke en zo lekker met wat groen en een simpele groene salade.

IMG_5592

Daar zijn ze dan, de heerlijk ruikende totaal niet meurende en super goed removende nagellakremovers van de HEMA.

IMG_5598

Nogmaals aan de boterkoek, het is een hit, vooral omdat het twee keer zo snel klaar is als appeltaart. Een beetje warme boterkoek met een grote mok hete thee is heerlijk. Het was een drukke maandag, maar het einde was zo zoet.

IMG_5603

Dinsdag geslaagd voor nieuwe sneakers voor mijn kleine man, hij weet precies wat hij wil en deze zijn het geworden. Mooie Converse sneakers met rood, want rood is altijd mooi. Zelf vond ik een paar blauwe Adidas sneakers mooier, maar mamma heeft er niks meer over te zeggen.

IMG_5614

Tussen de chaos en haast door nam ik een heerlijk broodje, wat kan het leven dan simpel en lekker zijn.

IMG_5638

Donderdag was het alweer de eerste dag van oktober. Deze foto nam ik uit de auto onderweg naar Groningen. Het was 08:00 uur ‘s morgens ongeveer en dit was mijn uitzicht op de dijk. De training was lang niet zo adembenemend als het uitzicht ‘s morgens.

IMG_5646

Vrijdag na het hardopen trakteerde ik mijzelf op een bordje vol energie. Dit had ik echt nodig, energie energie energie.

IMG_5647

Ik weet niet of ze nieuw zijn of al lang verkocht worden, maar ik heb ze vrijdag voor het eerst gezien en geproefd… lekker hoor Minion chocolade. En zien ze er niet enig uit, om op te vreten.

IMG_5649

Mijn vraag was wat voor sjaal ik hierbij moest dragen, groen, rood, beige of gewoon zwart. Er was een stem voor groen, maar helaas heb ik geen mooie groene sjaal kunnen vinden… wel een andere kleur! Details te zien in een shoplog deze week.

IMG_5651

Vrijdag weer in het ziekenhuis, het is niet te geloven. Geen paniek, ik mankeer gelukkig niks. Ik ben gelukkig nog steeds alleen maar Taxi Wojis. Wat de ziekenhuis-bingo betreft heb ik wel een volle kaart en ik ben op een geheel nieuwe afdeling geweest [je moet wel blijven lachten toch].

IMG_5654

Kleintje shopping, maar echt zo mooi, ik laat je deze week zien wat ik heb gekocht.

IMG_5658

Drop drop drop… eet jij maar lekker op. De favoriete drop van mijn echtgenoot.

IMG_5662

Zaterdagochtend na de voetbal moest ik heel erg bijtanken. Ik was leeg, gebeurd mij echt nooit, maar het was even allemaal teveel. Ik ben lekker in de zon gaan liggen, koffie, water en rust. Dat heb ik zeker een half uur vol weten te houden, misschien wel drie kwartier en het was echt glorieus.

IMG_5675

Kijk eens wat een prachtige bos bloemen, deze kreeg ik van mijn schoonmoeder, als opkikker, omdat ze heel lief is. Hij staat zo mooi, de keuken straalt helemaal. Alles is mooier met bloemen, vind jij ook niet?

IMG_5678

Na een zware en lastige start kwam ik toch wel een beetje in ‘the zone’ zaterdag. Dat moest ook wel, het was tijd om op verjaardag te gaan en dan doe je toch wel een beetje extra je best toch? Black and orange, geweldige combinatie vind ik nog steeds. Dit jasje heb ik al meer dan tien jaar, de bijpassende laarsje ook.

IMG_5685

Zaterdagochtend ben ik aan het bakken geslagen, het was appeltaart-bak-dag en ik kan je zeggen dat de taart geslaagd is. De boterkoek is voor maandag, voor op mijn werk, die hebben wij [ik en mijn collega’s] wel verdiend. Ons huis heeft de hele dag geroken naar koek en taart, echt zo lekker, daar kan geen geurkaars tegenop.

Groeten van mijn migraine from hell en laten we deze week nog mooier maken dan de week ervoor.

Xo,

Wojis

2 thoughts on “A week in the life of… | Koek chocolade en schoenen, niet slecht voor een doorsnee weekje

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top