Food is Good LifeStyle Nieuw/New

Evening news | Nieuw in Nederland Brun & Renard 100% zuivere natuurlijke culinaire zouten

Nieuw in Nederland, Brun & Renard 100% zuivere natuurlijke culinaire zouten. Wij gebruiken het allemaal, zout. We eten het ook allemaal, al zijn wij er ons niet altijd bewust van. Het is niet alleen een smaakmaker, maar het is ook een smaakversterker. Brun & Renard zijn op zoek gegaan naar zouten die 100% natuurlijk, onbewerkt en rijk aan mineralen zijn. Daar hebben zij verschillende smaken aan toegevoegd en daar zijn vijf smaken uit gekomen. 

IMG_5549

Nieuw en exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn zijn de 100% natuurlijke, zuivere én gezonde culinaire zouten van Brun & Renard, een merk met een bijzondere missie! Brun & Renard zijn heel bewust bezig met gezonde voeding, eten veel fruit en groenten, drinken koffie zonder suiker en zijn minder zout gaan gebruiken. Maar Brun & Renard moeten bekennen; ze missen deze smaakmakers stiekem een beetje en in het bijzonder zout! Het werd dus tijd om op zoek te gaan naar een gezonde oplossing…

De meesten mensen gebruiken gewoon keukenzout. Brun & Renard hebben een lijn ontwikkeld met verschillende soorten culinaire zoutproducten, welke uitstekend zijn te gebruiken bij verschillende gerechten. Brun & Renard gingen speciaal hiervoor op wereldreis. Geïnspireerd door traditionele gebruiken hebben zij vanuit diverse  mooie plekken in de wereld natuurlijke zouten meegenomen, waarbij de geur, de kristallen, de vorm en de smaak stuk voor stuk uniek zijn. Wat de zouten van Brun & Renard verder bijzonder maakt, is dat deze 100% natuurlijk en zuiver zijn. Brun & Renard maken gebruik van alleen de allerbeste, natuurlijke ingrediënten, gewonnen op een ambachtelijke wijze. De producten zijn dus onbewerkt en bevatten hierdoor nog alle natuurlijke mineralen die van oorsprong in de zouten aanwezig zijn, dit in tegenstelling tot gewoon keukenzout. Dit maakt de zouten van Brun & Renard tot gezonde alternatieven voor keukenzout, lekker bij verschillende gerechten en recepten. Naast de keuze uit verschillende soorten 100% pure zouten, zijn aan enkele producten uit de lijn kruiden en pepers toegevoegd, waardoor zij extra lekker smaken bij speciale gerechten. De weloverwogen, stijlvolle vormgeving van de potjes maakt ze tot aantrekkelijke producten voor op de eettafel of in de keuken. De Brun & Renard Zouten zijn tijdens bijzondere momenten te gebruiken zoals de feestdagen, tijdens gourmetten en vleesfondue, maar ook van maandag tot en met zondag bij je dagelijkse maaltijden.

Brun & Renard Assortiment

Brun & Renard Fleur de Sel, Keltisch Zeezout. Fleur de Sel van B&R is vochtig zeezout uit de Guerande (Frankrijk) dat ambachtelijk gewonnen is met een grove kristalstructuur. Dit van oorsprong Franse zeezout uit de Guérande is hét neusje van de zalm onder de zouten. Het is speciaal te gebruiken op bereide gerechten en is smaakvol bij vlees, vis, gekookte- en rauwe groenten. Ook erg fijn in taarten- en koekdeeg, een snufje op je boterkoek is zalig. Het heeft een hele milde zoutige smaak, het is zeer verfijnd.

Brun & Renard Himalaya Zout. Het Himalaya Zout van Brun & Renard is afkomstig uit Pakistan en is een fijn gemalen zout. Deze zoutsoort is van nature rijk aan mineralen en sporenelementen. Himalaya Zout kan als vervanger van keukenzout worden gebruikt en is goed te combineren met alle denkbare gerechten. Het kan zowel gebruikt worden tijdens het koken als op bereide eten. Vol mineralen en daarom ook vol van smaak. Perfect lekker voor dagelijks gebruik en echt super op vlees.

Brun & Renard Hawaii Black Zout. Hawaii Black Zout van Brun & Renard is een unieke zoutsoort, afkomstig uit de Hawaiiaanse archipel. Dit zout is verrijkt met vulkanische actieve kool. Optisch en qua smaak is het goed te combineren met schaal-en schelpdieren en blanke vissoorten. Door de licht nootachtige smaak is Hawaii Black Zout tevens uitstekend te combineren met gegrilde en gebraden gerechten. Bijzonder qua smaak en het is ook echt een kwestie van smaak. Ik gebruik deze niet tijden het koken. Het is voor mij meer een smaakmaker voor na het koken, voor de verfijning van smaak achteraf.

Brun & Renard Sel Marin, Keltisch Zeezout met Kruiden. Het Keltisch Zeezout met Kruiden van Brun & Renard is van nature rijk aan mineralen. De samenstelling bestaat uit zeezout afkomstig uit de Franse Guérande, verrijkt met de kruiden tijm, oregano en rozemarijn. Deze mix doet je denken aan de zomer en is lekker bij barbecues, lichte salades, gebakken aardappelen, pizza en gevogelte. Lekkere mix voor over over de aardappelen uit de oven, met een flinke scheut olijfolie. Perfect om een stukje saaie kip up te pimpen, maar ook heerlijk door de rode pastasaus.

Brun & Renard Sel Marin, Keltisch Zeezout met Chilipepers. Het Keltisch Zeezout met Chilipepers geeft gerechten een pittig accent! Dit mineraalrijke Franse zeezout uit de Franse Guérande is verrijkt met chilipepers. Het is ideaal voor barbecuegerechten, rood vlees, gevogelte en omelet en is een perfecte smaakmaker voor sardines, tonijnsteak en zalmfilet. Eerst proeven en dan kruiden, dit zout heeft een dubbele kick. Super lekker met kip, maar ook op biefstuk werkt het zout met chilipeper goed.

IMG_5550

De zouten zijn verkrijgbaar vanaf heden bij Albert Heijn, alsmede via de webwinkel  Albert.nl. De advies verkoopprijzen kan je hieronder vinden, maar de uiteindelijke prijs wordt bepaald door de retailer zelf.

  • Brun & Renard Fleur de Sel, Keltisch Zeezout € 4,49/125 g.
  • Brun & Renard Himalaya Zout € 3,99/150 g.
  • Brun & Renard Hawaii Black Zout € 4,49/125 g.
  • Brun & Renard Sel Marin, Keltisch Zeezout met Kruiden € 3,99/100 g.
  • Brun & Renard Sel Marin, Keltisch Zeezout met Chilipepers € 3,99/100 g.

Als ik je mag adviseren, begin met de Fleur de Sel Keltisch Zeezout en de Sel Marin Keltisch Zeezout met Kruiden, dan heb je een basis zout en een zout met een prachtig uitgebalanceerde kruiden kick. Zo maak jij elk gerecht net even lekkerder. Waarom zou je kiezen tussen smaak en je gezond eten, ga voor de slimste oplossing, ga voor Brun & Renard zout.

Houd jij ook van zout?

Xo,

Wojis

One thought on “Evening news | Nieuw in Nederland Brun & Renard 100% zuivere natuurlijke culinaire zouten

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top