Beauty Beauty Favorites WojisOnBeauty.com

Beauty Favorites september 2015 | Sheer bronzer UD healthy gold smoothie

Deze keer sheer Bronzer UD healthy gold smoothie, je zult vast denken dat ik het niet meer allemaal op een rijtje heb, maar au contraire! Het is geen masker of crème, het zijn zes producten die het heel erg goed doen samen en elkaar heel goed aanvullen. Geen lipstick of gloss deze keer. Ben je benieuwd, of kan je ze alle zes al raden? In no particular order…

IMG_5607

Het Urban Decay Naked3 palette, deze pak ik gewoon bijna elke dag, dit komt denk ik voornamelijk door Limit en Dust, die zijn zo mooi en passen nu zo goed bij mijn huidkleur. Ze voegen ook heel goed met Too Faced Sun Bunny Caribbean in a Compact Bronzing Powder en de DayWear van Estée. Nooner gebruik ik ook regelmatig, veel met Trick. Het is voor mijn altijd een fijn palette, omdat de kleuren heel goed passen bij mijn huidkleur en ogen. Ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn Naked3 palette niet en van mijn mijn Too Faced daling ook niet!

Meteen door met DayWear Sheer Tint SPF15 van Estée Lauder, heerlijk spul en wat een prachtige sheer finish. De kleur is heel prettig en werkt gewoon heel goed met mijn huid, ook al bedekt het niet mijn oneffenheden en pigmentvlekken. Ik gebruik deze gewoon heel veel nu, het is snel, gemakkelijk en erg prettig. Ik kan het af met alleen wat DayWear, mascara en wat lipstick, no problem. Dat de DayWear Sheer Tint een favoriet zou zijn had ik niet verwacht, hoe mooi is dat?!

De Too Faced Sun Bunny Caribbean in a Compact Bronzing Powder is zo mooi, ik gebruik deze heel veel in de zomer en de herfst merk ik. Dan staat deze het beste bij mijn eigen teint. Het is een fantastische bronzer met een behoorlijke shimmer-factor, dus ik pas er wel een beetje mee op. Too much is echt too much bij mij, dan geeft deze juist weer een erg nep te bruin effect.

Mijn wenkbrauwen zet ik bij een full look [of als ze niet mooi blijven zitten] aan met de Oriflame Giordani Gold Eye Brow Gel. Deze zorgt voor een gelikte look en vult mijn wenkbrauwen net genoeg op. Het aller-aller-aller-aller belangrijkste is dat het goed blijft zitten en niet uitloopt gedurende de dag. Ik houd van het subtiele effect wat de Gold Eye Brow Gel geeft.

Een oudje en toch wéér favoriet, de Bourjois Touche Healthy Mix Brush Concealer. Helaas wordt deze niet meer verkocht, wat een heerlijk product. Niet alleen voor onder mijn ogen, maar ook op al mijn ontstekingen doet deze concealer het goed. Niet te vergeten op Italië, als ik Italië [de ouderdomsvlek op mijn voorhoofd] wil wegwerken, is dit een prima oplossing. I so love this little concealer, sooooooo.

En nog een favoriet die niet meer te koop is, de Clinique Lid Smoothie. Ik vind het echt nog steeds een geweldig product en de kleur Pinkgo Biloba is gewoon ultiem als basis voor mij. Het is een primer en een kleur in één en dan is het ook nog eens een perfecte basiskleur voor al mijn Naked paletten. Hoe het kan weet ik niet, maar de UD Naked paletten zijn echt zo mooi op deze lid smoothie, een match made in heaven. Ik geniet er dan ook nog even extra van, hierna moet ik op zoek naar een vervangend product.

Morgen hebben jullie een date met mij en mijn ‘Opgemaakt! In(s) & Out(s)’. Wederom een tasje vol producten en een ‘Beauty Duds’. Tot morgen allemaal.

Mocht je een tip hebben voor een vervangend product voor mijn Lid Smoothie, please let me know!

Xo,

Wojis

3 thoughts on “Beauty Favorites september 2015 | Sheer bronzer UD healthy gold smoothie

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top