Beauty Food is Good Fun LifeStyle Looks

A week in the life of… O zonneschijn, zonneschijn wherefore art thou zonneschijn

Zoals ik al zei, ik ga zoveel mogelijk genieten van de zonneschijn. Ondanks het gebrek aan heel mooi weer, is het toch genieten geblazen, wat kan je anders doen, de zomer is begonnen. Ik heb weer lekker gekookt, wij zijn zoveel mogelijk buien geweest en ik probeer zoveel mogelijk te sporten. Ook een welverdiende massage op het programma, daar vertel ik nog wel wat meer over, een complete Ayurvedische massage verdient een volledige blogpost nietwaar. Verder veel lekker eten en heel veel gezelschap weer. 

IMG_3938

Hollandse aardbeien, ze zijn nu echt zo heerlijk! Ik eet ze het liefst zo, maar ze zijn ook een heerlijke toevoeging op mijn yoghurt met muesli.

IMG_3941

Dit jasje is ongeveer net zo oud als ik, het is van mijn schoonmoeder geweest, van een Nederlandse ontwerper ergens uit de jaren ’70. Met een prachtig motief van bloemen, super vintage uitlopende mouwen, het is echt een plaatje. Deze leende ik aan mijn Martine, ze had een feestje met thema “fleurig”. Dit jasje is warm genoeg om als jack te gebruiken nu en in de winter perfect op een shirt of coltruitje.

IMG_3982

Elke avond lezen wij samen, deze keer was het weer eens tijd voor Woezel & Pip. De verhaaltjes zijn zoet en de versjes erg vermakelijk.

IMG_3988

Vrijdag ben ik aan de slag gegaan met de badkamer, alles ging eruit, grondige schoonmaak en daarna alles wat mocht blijven er weer in. Er is niet heel veel gesneuveld, het meeste heb ik echt gewoon nodig. Wel lekker dat alles weer netjes staat, schoon is en geordend. De middag stond in het teken van de keuken en koken, wij hadden eters… geen straf hoor, lekker samen eten.

IMG_3992

Zoals ik al zei, elke straaltje zon absorbeer ik als het kan. Hier was ik iets te overmoedig, het was overal behalve in onze achtertuin koud, je kan je dus voorstellen dat ik voornamelijk in mijn achtertuin vertoef. Check mijn nieuwe jeans, die geen jeans zijn maar jute en ze zitten zo lekker.

IMG_4002

Zodra de zon door de wolken breekt jump ik de tuin in!

IMG_4008

Een voorbeeld van een goed ontbijt, eieren met champignons. Ik deed daar wat truffelolie overheen, zout en peper. Eieren zijn altijd heel erg lekke met een tomaat. En ik heb de cappuccino ingeruild voor koffie met een scheut rijstemelk, het valt wat beter op de maag. De stevige ontbijtjes zijn belangrijk, ik loop niet alleen hard, ik ben ook weer begonnen met zwemmen.

IMG_4009

Zaterdag had ik mijn volledige Ayurvedische massage, ik vertel daar later nog wat meer over, het is niet in vijf zinnen te omschrijven.

IMG_4067

Wij hadden gemakshalve vaderdag op zaterdagavond al gevierd, want zondag werd sowieso al een drukke dag. Zondag begon voor mij in ieder geval met een dik uur zwemmen, erg ontspannend en het gaf mij wat tijd om de rest van de dag een beetje in te delen [in mijn hoofd weliswaar, want ik moest zwemmen]. Die middag bakte ik ook nog snel een verse diy appeltaart. En toen begon de zon te schijnen, drie keer raden wat ik toen deed?

IMG_4062

De appeltjes met suiker en kaneel, dat ruikt altijd zo lekker, mijn dochter en ik snoeppen er altijd van, het voorrecht van de bakker. De taart was heerlijk, 100% roomboter, een mix van basterdsuiker, diy [basterd]vanillesuiker en bietsuiker.

IMG_4063

Al dat zwemmen doet mijn haren geen goed, dus gebruik nu op de dagen dat ik heb gezwommen een haarmasker naast mijn gewoonlijke routine.

IMG_4077

Zondagavond kwam ik er deze nog tegen in mijn Longchamp Le Pliage Shopper Large, zaten er nog in van het zwemmen. Gelukkig geen lekkage of zo, ik moet er echt om denken, wellicht toch een andere tas gebruiken voor de zwemsessies. Het is echt een mega fijne tas, alles voor het zwemmen past er met gemak in… ik denk er nog even over, ik wilde eigenlijk al heel lang nog een Le Pliage, wellicht de Reistas Large, deze is zo mooi en groot.

IMG_4084

En als laatste deel ik deze foto, wij worden geterroriseerd door meeuwen! Nog even en ik kan niet meer door de ramen heen kijken. Maffe vogels, als ze de ene kant hebben onder gescheten, dan gaan ze door naar de andere kant van het huis. En zoals altijd, regent deze shizzle niet weg :-).

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top