BeautyBucketList Fashion Looks

Shoplog[je] lange broeken & regenlaarzen of all things

Een onverwacht shoplogje, geheel onverwacht, echt waar. Verrassende aankopen ook voor mij. Kijk snel mee wat ik kocht en waarom. Misschien zag je het al langskomen op Instagram? Niet veel, maar wel van die dingen waar je heel veel plezier van hebt. Geen gekke kleuren, geen bijzondere items, niks duurs of speciaals, gewoon van die fijne dingen waar je jaren plezier van hebt. Zwart, grijs & groen, ook niet heel zomers moet ik bekennen. En ik deed een ontdekking en ik heb de uitverkoop net gemist, fail. 

IMG_3740

Eerst één van mijn jeans leggingbroeken die geen jeans zijn en geen legging. Verwarrend? How about dat het jute is? Ja echt, deze broek is voor een groot deel van jute gemaakt. Dat kan je wel ruiken en dat is meteen mijn grote ontdekking, die geur is jute. Ik kocht twee jaar geleden een hele mooie zwarte gemailleerde broek, die rook zo sterk dat ik ‘m bijna heb weggegooid. De geur waste hele langzaam uit, maar hij zat mooi, is zo zacht en bleef heel mooi strak, de perfecte skinny. Na wat geduld en een ontzettend hoeveelheid wasbeurten had ik een perfecte broek. En eindelijk heb ik gevonden waar de broek vandaan kwam en dat nog wel in een aantal kleuren, over the moon you can imagine! Pièces om precies te zijn, het is het model genaamd Jute Normal Taille Legging. Voor mij is het redelijk hoog in de taille, ik ben niet zo heel groot en de broeken zijn wat lang, maar ik vind dat heel mooi. Zo zacht, zo strak en ze blijven zo ontzettend mooi, gewoon perfect. Ik kocht een zwarte met een snow washing, heel erg mooi.

IMG_3762

Deze geribde jurk kocht ik bij de H&M voor een tientje, gewoon katoen, mooi op kuit lengte met tanktop bandjes. De jurk is heel strak en zit heel mooi, ik heb maat S, dan is de jurk goed strak en blijft het model goed om mijn benen zitten. Super leuk met een slippertje, ballerina’s of met sneakers, maar ook zeker leuk met een hak en een jasje. Alles kan wat mij betreft, geheel tijdloos en perfect om mee te nemen op vakantie, dress it up, dress it down.

IMG_3773

Mijn tweede nieuwe jeans die geen jeans zijn maar jute. Een grijze deze keer en zonder mega penetrante jute geur, deze broek is geen of minder jute. Dit model lijkt het Slim Normale Taille Legging, als zou het eigenlijk totaal hetzelfde model als de jute broek moeten zijn. Het enige grote verschil is de maat, die lopen geheel uiteen, dat verschilt dus per kleur en model als je het mij vraagt. Mijn advies en dat van de dame in de winkel; “altijd even passen, het kan een maat uiteen lopen’. Deze is ook heel zacht, veel zachter dan de jute broek. Het mooie van deze grijze kleur is dat het niet zo heel warm is in de zon, ik ben verbaasd, het is juist helemaal niet warm. Nog zo’n geweldige ontdekken, want grijs kan altijd zwart vervangen imho. Er waren in totaal tien kleuren om uit te kiezen en de broeken gingen 2 voor € 59,95. Uiteraard was ik ongeduldig, ik was zo blij en nam ze mee. Inmiddels zijn ze online in de sale, scheelt een tientje per broek, best wel veel.

IMG_3806

En als laatste mijn nieuwe Aigle regenlaarzen, ik vind ze zo leuk en ze lopen zo ontzettend lekker. Deze kocht ik via Vente Exclusive, ik had er al een tijdje een oogje op en nu voor een mooie prijs. Ik betaalde voor deze laarsjes € 32,90, let wel het is natuurlijk rubber, dat is een groot verschil met niet natuurlijk rubber. Ook lopen ze 100 x lekkerder dan de standaard regenlaarzen, over het model en design maar niet te beginnen. Deze laarzen zijn gewoon leuk en zitten heel erg lekker, als gegoten.

IMG_3807

Gelukkig is de zomer net begonnen, maar ik ben inmiddels ook helemaal weer klaar voor de herfst. Ik heb nog zitten denken om de jurk in een andere kleur te kopen, ik twijfel alleen nog zo, ik wil graag een model met een split aan de zijkant, tips?

Nou, heb ik teveel gezegd? Wat vindt jij van mijn nieuwe laarzen, te groen, te regen?

Liefs,

Wojis

One thought on “Shoplog[je] lange broeken & regenlaarzen of all things

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top