DIY Fashion Food is Good Fun LifeStyle

A week in the life of… in the pre-vakantie-zone

Deze week ben in in the zone, de pre-vakantie-zone welteverstaan! De laatste weken van een schooljaar zijn druk, ook alle verenigingen kiezen ervoor de laatste weken van alles te organiseren, dus taxi mama had het druk. Ondanks de chaos en drukte is het chill, ik ben in pre-vakantie-modus en ben zo langzaam aan mijzelf en mijn gezin aan het voorbereiden op zomers weer en een heleboel dagen vrij. Yay!

IMG_4082

Maandag kreeg ik weer een hamburger verzoek, deze heb ik maar meteen ingewilligd, dit keer op puntjes, de witte bollen waren op. Het smaakte er niet minder om, zeker met een grote portie groenten. De groene asperges met rucola en meloen waren heerlijk, ik kan het aanraden, super combinatie. Lauw warm het lekkerst met een beetje witte balsamico en wat EVOO.

IMG_4086

Ik vond super leuke pareos in de folder van Kruidvat, er waren vijf of zes printjes en ik ging voor deze twee schatjes. Ze zijn super leuk en zo handig als je naar het strand gaat of lekker in eigen tuin vakantie viert. Ik zal eens laten zien hoe ik ze draag, vaak als jurk, maar ook als rok, kan ik jullie meteen mijn nieuwe bikini’s laten zien. Het handige van deze doeken is dat je ze ook als sjaal kunt gebruiken, er zitten geen [irritante altijd in de knoop] franjes aan.

IMG_4096

Een ontzettende pet peeve van mij, de vieze tube rand en dop. Ondanks deze redelijk goede tube blijf het een knoeiboel. Ik heb daar zo’n hekel aan. Is er dan echt helemaal niks op te verzinnen?! Ik maak het dan maar weer braaf schoon, maar eigenlijk vind ik het gewoon verschrikkelijk. Je ziet maar, duur of voordelig, geknoei heb je altijd met zonnebrand.

IMG_4098

Koffie en Vogue.

IMG_4099

Deze kwam ik in de Vogue tegen, zijn ze niet enig, ik ga eens kijken of ik ze kan vinden. Ze zijn uit de Território Brasileiro lijn.

IMG_4101

Dikke inspiratie voor aankomend seizoen, the ’70s are back. Heb jij al wat items op het oog, ik wel en ik heb ook nog wel het één en ander in de kast hangen.

IMG_4105

Woensdag was de laatste zwemles en tevens kijkdag, dan mag je het zwembadgedeelte betreden. Super leuk om zo van dichtbij mee te maken hoe de les verloopt. Het is echt heel anders dan van de tribune kijken. Ook de kinderen vinden het leuk, ze laten zich van hun beste kant zien.

IMG_4130

Vrijdag was het redelijk mooi weer, het was helaas wat bewolkt, dus ik koos voor een frisse roze look. Met mijn G-Star flaired jeans en een roze geplooide top, aan het einde van de dag droeg ik er nog een vestje op. De nageltjes moesten alleen nog gelakt, precies de kleur van mijn top uiteraard. Lipstick was ook een match, totaal zoete outfit en look, love summer. Een tutorial is de moeite niet dames, het is SPF op en wat lipstick of gloss, meer niet.

IMG_4138

De sale bij de Bijenkorf is begonnen en ik scoorde nog een bikini, dacht ik. Deze bleek een ander model te zijn dan mijn al eerder aangekochte Freya bikini en paste dus niet. Ik bestelde nog een andere maat, maar het was al te laat. De juiste maat zat er al niet meer tussen, maar je blijft hopen toch?! Ik had natuurlijk meteen meerdere maten moeten bestellen, just in case… *fail*. Deze super leuke bikini gaat wederom retour, maar mijn nieuwe polkadot top mag blijven.

IMG_4150

Mijn prachtige waterlelies, uit eigen tuin. Mijn buurmeisje is speciaal voor haar mama en mij het water op gegaan om waterlelies te knippen. De kinderen varen ze stuk in de vijver en zo kunnen we er in ieder geval nog een paar dagen van genieten.

IMG_4154

Eindelijk!

IMG_4156

Zaterdag hielp ik de buren nog even met een bankstel op de woonverdieping krijgen. Het lel paste niet door het trapgat bij de keuken, dus de bank moest via de achtertuin, het balkon op en de woonkamer in. Best wel zwaar, maar het is gelukt. A je to buur!

IMG_4194

Zaterdagmiddag lekker buiten, aan het water, met klapcaravan en natuurlijk BBQ-en. Wij hebben allen genoten, wat een heelrijk weer, fantastische plek, super leuke mensen en wat een feestje. Ik kan het iedereen aanraden, lekker een plek zoeken waar je kan staan met je shizzle en met een grote groep zwemmen, eten en muziek maken. Jouw feestjes zijn altijd leuk Mirjam, maar deze was echt heel bijzonder en zeker voor herhaling vatbaar.

IMG_4195

Zondag moest ik van alles van zaterdag opruimen, ik besloot er meteen een kookdag van te maken, het zonnetje was ver te zoeken. Hier zie je mijn rijk gevulde rode linzen soep met champignons en zoete aardappel. Deze is de volgende dag nog lekkerder, we eten dit dan met een stokbroodje en een kliekje chilli. Zondag aten wij DIY gepaneerde schnitzel, gebakken aardappel, sperziebonen en wat broccoli. Ik zelf nam er een zoete aardappel bij met wat salade, die zoete aardappel is nog lekkerder met wat tomaat, komkommer en fetakaas.

IMG_4198

Als toet verse appeltaart, ik zei toch dat het een kookdag was zondag. Weinig beauty deze week, veel zon en veel was. Wij gaan onze laatste schoolweek in en we mogen een hittegolf verwachten [als ik het weerbericht mag geloven]. Dus voor iedereen, veel drinken, goed insmeren en uit de zon blijven.

Wat zijn jouw beauty pet peeves eigenlijk?

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top