Beauty Nieuw/New

Tenderly Promise Eau de Toilette by Oriflame

Deze zomer lanceert Oriflame een nieuwe geur, een eau de toilette om precies te zijn, genaamd Tenderly Promise. Een elegante witte bloemengeur, die het indrukwekkende assortiment van Oriflame mag uitbreiden. Maar het niet niet alleen maar een nieuwe geur, het is een geur met een bijzonder verhaal. Oriflame is namelijk mede-oprichter van de World Childhood Foundation, een organisatie die locale projecten ondersteund in zestien verschillende landen. Projecten die staan en zorg dragen voor de rechten van kinderen, om een veilige en gelukkig jeugd te garanderen. Dat is niet niks voor een lekker geurtje in een prachtige mooi flesje, of wel? Tenderly Promise is meer dan alleen maar onderdeel van jouw beauty stash, het is een verlengde van jouw goede hart. 

IMG_3708

“Oriflame lanceert een speciale samenwerking met de World Childhood Foundation, vertegenwoordigd door Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Madeleine van Zweden. Het bedrijf heeft een nieuwe geur ontwikkeld, Tenderly Promise en voor elke verkochte flacon doet het een donatie aan de World Childhood Foundation, met als doel om daarmee meer dan 1 miljoen euro op te halen.”

Tenderly Promise is dus niet zomaar een geur, het is een geur die dankzij de donaties kinderen die verwaarloosd, misbruikt, uitgebuit en achtergelaten zijn kan helpen om toch nog een gelukkige kindertijd te krijgen. De inspiratie voor deze geur, de onschuldige momenten uit de kindertijd. Het zorgeloze geluk wat je voelt als je rent door een weiland vol bloemen en als je knuffelt met je moeder.

IMG_3711

De flacon is prachtig, heel zomers en heel erg liefelijk met de bloem aan de achterkant die uitgehouwen is uit het glas. De prachtige diamanten dop en de vierkante transparante fles maken het een elegant geheel. Wat ik zelf ook heel leuk vind is de blauwe kleur van het parfum, staat zo mooi en zomers. De geur is een bloemengeur, daar valt niet over te discussiëren, de geur van lelietje-van-dalen, citroen en pioenroos zijn overduidelijk aanwezig. Dan in de verte ruik je het sandelhout en de musk, niet te overheersend en zeker niet vooraan in de rij. Een mooie balans van bloemen, citrus en musk. Het is gissen naarmate je de geur leert kennen, is het citroen die ik ruik of de zoetigheid van perzik, ruik ik roos of is het lelie. Een spannende gemoedelijke lieve geur, verfijnd en toch zo fris als een echte eau de toilette.

IMG_3713

Tenderly Promise Eau de Toilette is echt een zomerse geur, welke het beste tot zijn recht komt met mooi weer, dan komen de bloemen en de citrus je tegemoet. Het is ook zeker goed te gebruiken als een body spray, daar leent deze vrouwelijke geur zich heel goed voor. Ik denk ook dat als je iets zoekt voor een jonge dame, die niet houdt van hele zware geuren, maar wel van zoet en fris, dit een perfecte geur is. De geur veranderd gedurende de dag, heel mooi om te ruiken en te ontdekken. Wel kan Tenderly Promise halverwege de dag een extra boost gebruiken als je de intense geur van de bloemen weer wilt ophalen. Houdt jij ook van vervaagde geuren, die als een herinnering in je neus blijven hangen, houdt het dan bij één applicatie en geniet van alle transities die deze geur te bieden heeft.

Oriflame Tenderly Promise Eau de Toilette kost € 29,00 per 50 ml. NU tijdelijk € 19,99, niet gek voor een mooie en heerlijke eau de toilette.

Liefs,

Wojs

2 thoughts on “Tenderly Promise Eau de Toilette by Oriflame

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top