Beauty Fashion Food is Good Fun LifeStyle Looks Nieuw/New

A week in the life of… you are the sunshine in my life!

Mijn voorspellende gave is niet al te best wat het weer betreft, ik vraag al maanden om een hittegolf. En daarom smeek ik zo af en toe de zon om ons te verwarmen met heerlijke stralen. Deze week was vol verrassingen en een heleboel zon, laat maar komen die zon, de zomer is begonnen. Nieuwtjes, shopping, lekker eten en waterpret. En keihard beseffen dat het hardlopen niet wil, waarom niet, wat doe ik niet goed en hoe kan ik dat weer op de rails krijgen?

IMG_3696

Mijn smeekbede aan de maand juni, ik heb hoog ingezet op een hittegold, ik wil zo graag super fantastisch tropisch weer. Ik ben er helemaal klaar voor, ik heb behoefte aan mooi weer, ik wil zon en lots of it! Wij zijn er allemaal aan toe denk ik, dus als het mooi is, zoveel mogelijk naar buiten en genieten van het mooie weer.

IMG_3697

Maandag kwam het langverwachte nieuws, nog een Uban Decay Naked Palette, deze keer komen ze met Smoky. Op de foto’s ziet het er fantastisch uit, ik ben fan van de Naked paletten van Urban Decay, ik wil deze heel graag hebben. Als ik meer informatie heb meld ik het meteen, misschien is deze wel heel snel te bestellen.

IMG_3734

Dinsdag kwam deze onesie binnen, niet voor mij, maar voor mijn dochter. Hij is cute niet?! Ik moest ‘m even aan natuurlijk, mijn dochter moest heel hard lachen, mijn man nog harder. Ik moet zeggen dat het wel heel erg lekker warm is, maar ik nog steeds niet de behoefte heb om er eentje te kopen voor mijzelf. Onesie is not for me.

IMG_3726

Als ik echt niets kan verzinnen voor het avondeten, eten wij pannenkoeken. Dat komt niet heel erg vaak voor, pannenkoeken vind ik meer voor het ontbijt of de lunch. Kids vinden het heerlijk en ik neem vaak een kliekje en eet ik een pannenkoek als toetje. Deze keer hadden ze trek in spekpannenkoeken, dat is natuurlijk een kleine moeite, dat kan ik wel.

IMG_3729

Het waaide en stormde zo dinsdag, ik waaide letterlijk van mijn stoel.

IMG_3738

De les van de week! Je moet jezelf er soms ook aan herinneren dat je doet wat jij leuk vindt voor jezelf en dat het echt niet altijd uit moet maken wat een ander vindt. Voor kinderen is dat nog wel eens lastig, zeker als de druk van je vriendjes en vriendinnetjes heel groot is.

IMG_3742

De Hollandse aardbeien zijn al erg lekker, kan zoeter, maar wel al heel lekker. Wij eten ze graag zo, of op een beschuitje, ook lekker op brood, of gewoon door de yoghurt… heelrijk.

IMG_3744

De volgende diploma bijna in de pocket en wij gaan op voor C. Wij hebben er zin in. Ik heb bedacht dat de zwemles voor mij een leesmoment wordt, er liggen nog genoeg boeken die gelezen moeten worden.

IMG_3758

Vrijdag na een rondje hardlopen ging ik heel even in de zon, wat was het ongelofelijk lekker, ik wilde niet meer uit de zon. Vrijdag was dus zo een heerlijke tropische warme dag, ik heb genoten. Alles gedaan, maar dan op een tropen-tempo. Van mij mag het elke dag wel zo zijn tot en met oktober, super lekker warm.

IMG_3762

De outfit vrijdag was een zwarte jurk, met een jeans vestje [puur voor de kleur], zwarte slippertjes en een zonnebril. Perfect zomers.

IMG_3765

Overal in huis vindt je zonnebrand voornamelijk hoge factor en ontzettend waterproof.  Er is niet één perfecte formule als je het mij vraagt, daarom gebruik ik verschillende producten. Tegenwoordig heb je van heel veel merken kleine verpakkingen, ideaal voor in je tas, maar helemaal ideaal voor kinderen voor in de tas. Mijn kinderen beginnen echt heel erg bewust te zijn dat pret in de zon samen gaat met zonnebrandcrème smeren.

IMG_3783

Waterpret in de vijver, de kids uit de buurt zwemmen, varen en spelen in het water. Zo tussen de waterlelies en het riet, is het niet geweldig. Alle bootjes en luchtbedden moesten opgepompt natuurlijk. Allemaal de vijver in en zwemmen maar.

IMG_3798

Zaterdag maakte ik naanbrood, niet moeilijk maar toch wel een werkje, je ben niet in 10 minuten klaar. Het bakken duurt gewoon een paar minuten per broodje, ik hield ze warm in de oven met een bakpapiertje erover. Super lekker, fijn dat je de kruiden op het broodje smeer, zodat je zelf kan doseren hoe gekruid je de broodjes wilt. De mogelijkheden om je broodje te kruiden zijn eindeloos! Zondag werden de overgebleven broodjes omgetoverd in pizza met tomaat en parmezaanse kaas.

IMG_3800

Zondag weer gelopen, ook niet al te best, het gaat nog steeds helemaal niet lekker. Ik besloot weer een trainingsprogamma te gaan lopen en weer wat meer hardloop gericht te eten. Ik denk dat het ligt aan een tekort aan energie, verkeerde voeding en te weinig. Het lood in de benen moet ik er maar gewoon uit lopen, maar het zal niet aan mijn eten liggen vanaf nu. Dan ook maar weer aan het anti-rimpel voedsel, daar liep ik ook zo goed op. Ik houd jullie op de hoogte en als je lekkere recepten hebt, laat het even weten.

Tot volgende week,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top