Beauty

We go together like two peas in a pod | Clinique all about eyes & all about eyes serum

Soms heb je een vriendje nodig, iemand die je aanvult, die je steunt in wat je doet en help waar nodig is. En twee beste vrienden zijn all about eyes en het all about eyes serum van Clinique. Twee verschillende producten voor de huid rond je ogen, mild, verfrissend en opwekken. Helpen zwelling en donkere kringen tegen te gaan, verrijken de huid met vocht en voeding, zodat de huid rond de ogen de hele dag gehydrateerd aanvoelt. Klein en compact, maar toch zo krachtig en behulpzaam. Deze twee kleine krachtpatsers zijn een uitkomst voor mijn ogen en ze vullen elkaar fantastisch aan.

IMG_3520

Zo zacht als een knuffelbeer, zo heerlijk mild voor de huid rond de ogen en wat een kwaliteiten. Deze twee krachtpatsers voelen super lekker op de huid, hebben een zeer verfrissend effect, maar verdraaien ook echt je aanblik. Ik heb echt een frisse en fruitige aanblik, zelfs ‘s morgens vroeg. Zelf denk ik dat het komt door de langdurige werking van de crème en van het serum. De combinatie van deze twee producten is voor mij de ontdekking van de eeuw, in ieder geval van dit jaar.

Het all about eyes serum is een verkoelende roller, deze masseert wallen weg, verfrist en hydrateert opgezwollen ogen. In een oogwenk verfris jij je blik, ook gedurende de dag. De roller is kleiner dan een pen, zo dik als een stift en past met gemak in je tas. Heel gemakkelijk om tijdes de dag je blik te verfrissen, zeker als je moe bent of gewoon last hebt van wallen. Het is niet echt een liftend of aantrekkend effect, het is een verkoelend en verzachtend effect. Dit serum bestrijdt donkere kringen dankzij de werking van de cafeïne, krachtige antioxidanten en kalmerende plantenextracten die erin zijn verwerkt. Het is vetvrij en niet irriterend voor de dunne huid onder de ogen, waardoor deze geschikt is voor alle huidtypes. All about eyes is een echte crème, voelt zelfs heel erg rijk aan, maar laat je niet misleiden door deze boterachtige vettige touch. Het is echt een luchtige formule, die eenmal rond de ogen meer een gel-vorm aanneemt. Een formule die het aanzien van donkere kringen, wallen en fijne lijntjes rond de ogen vermindert. Deze crème-gel formule zorgt er bovendien voor dat de oogmake-up beter houdt, dit omdat het heel snel intrekt en geen vettige laag achterlaat.

Het serum rol je met zachte druk tweemaal onder ogen, van de binnen- naar de buitenkant toe. Breng het voor het beste resutlaat ‘s ochtends en ‘s avonds aan en als het nodig is gedurende de dag. Ik vind dat vooral lekker met warm weer en als je een hele dag buiten doorbrengen, zo fris en opwekkend. All about eyes voor het beste resultaat ook ‘s ochtends en ‘s avonds gebruiken. Een hele kleine hoeveelheid aanbrengen met de vingertoppen van je pink en ringvinger, zachtjes inkloppen op de volledige huid rondom de ogen inclusief het ooglid. Zachtjes blijven kloppen tot het product volledig geabsorbeerd is, het kloppen helpt ook vocht af te drijven. Beide producten zijn zeer licht en luchtig, voelen heel prettig aan op de huid, maar zijn zeker ook rijk en vol genoeg om 24 uur te hydrateren. Zelf gebruik ik de crème twee keer per dag en breng over de crème het massage roll-on serum aan.

IMG_5780

Het  All about eyes de-puffing eye massage roll-on serum heeft echt een de-puffing werking. Dat merk ik het beste als ik het dagelijks gebruik, maar niet dagelijks gebruik is ook fijn, gewoon in je tas doen en gebruiken als je wat extra nodig hebt rond de ogen, ideaal op vakantie. De werking van all about eyes is vooral te merken aan de conditie van de huid rond mijn ogen. Deze is zachter en elastischer, donkere kringen heb ik niet zo, dus daar kan ik weinig over zeggen, maar ik heb wel een gladdere en soepelere huid. Het is zo romig als boter, maar dan zonder het smoezelige vettige effect op de huid.

Twee kleine krachtpatsers die de gevoelige huid rond mijn ogen goed verzorgen, klein en heel sterk. Vooral in combinatie met elkaar zijn ze super, ze vullen elkaar aan, geven mijn huid precies wat zij nodig heeft, werken samen. Dit sterke duo blijft onderdeel van mijn vaste routine voorlopig, twee verschillende producten die samen een perfecte eenheid zijn.

Onzin of een must, wat vindt jij van speciale verzorging voor rond de ogen?

Liefs,

Wojis

One thought on “We go together like two peas in a pod | Clinique all about eyes & all about eyes serum

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top