Beauty Fashion Food is Good Fun LifeStyle

A week in the life of… zonneschijn | grote lente schoonmaak | fruit

Wat een weekje, veel op het programma en lekker veel zon, genieten! Afgelopen week was een doorsnee week, geen vrije dagen, kinderen de hele week naar school en een hoop activiteiten. Met een lang weekend voor de boeg en zonneschijn, had ik mij voorgenomen om het een en ander eens aan te pakken. Het verkopen van spullen ging deze week nog door, zonder succes overigens. Nu moet ik bedenken wat ik ermee zal doen, weggooien is zonde. Schoonmaken, was buiten, deuren en ramen open, heerlijk. Ook is het bijna buitenspeeldag tijd, wij zijn er al best ver mee voor onze straat. 

IMG_3318

Ik ben dol op grapefruit, zout, zuur en bitter, een perfect stukje fruit voor tussendoor. Maar het is wel altijd een slachting. Toch doe ik het elke keer weer, ik vind ze zo zomers en fris, heerlijk. Zo doorgesneden is het net een bloem zo mooi.

IMG_3349

Tony’s… zo lekker! Ik heb deze reep op het aanrecht stuk geslagen, zodat alles breekt in kleine stukjes, zo eet ik er dan twee. Ik houd van chocolade.

IMG_3425

De voorbereidingen voor volgende week, linzensoep voor lunch deze week. Zo zorg ik dat ik alles in huis heb, dan hoef ik het alleen nog maar te maken. In Tupperware verdelen en in de koelkast, niks is makkelijker dan dat.

IMG_3436

Toms.nl acite, blote voeten op Instagram en er wordt een paar schoenen gedoneerd aan een kind. “Dankzij jullie kunnen wij met trots mededelen dat 296,243 kinderen nieuwe schoenen zullen krijgen. Ontzettend bedankt voor jullie foto’s, betrokkenheid en inzet om levens van kinderen over de hele wereld te verbeteren.” Een geweldig initiatief, ik hoop dat ze dit elk jaar zullen doen.

IMG_3435

Zo leuk, na het naar bed brengen van mijn jongste vond ik dit in de douche. Het verklaard de geluiden die uit de douche kwamen.

IMG_3439

Weer een dagje wit en geel, ik blijf het een super frisse combinatie vinden. Vooral mijn witte jeans op mijn gele sneakers.

IMG_3441

Hollandse aardbeien, zo lekker zoet en fris. Op brood, als tussendoortje, wij hadden ze zelf op een cracker en in de yoghurt.

IMG_3443

De geur van gebakken biefstuk is zo lekker, biefstuk met knoflookpasta en sla… echt een super maaltijd.

IMG_3503

Oh ja, het resultaat van mijn akkefietje met een fiets. Deze week was de schade heel zichtbaar, Geen blauwe plekken, maar meer groen en zwart, zeer pijnlijk.

IMG_3461

De grote schoonmaak klus, een helse klus, het reinigen van de panelen onder de ramen van mijn slaapkamer. Ik ben niet zo groot en de ragebol kan net niet lang genoeg gemaakt om er goed bij te kunnen. Maar wat een resultaat na twee uur schrobben, zie het verschil.

IMG_3462

Mijn uitzicht uit het raam, ik heb twee panelen schoongemaakt, nu heb ik er nog twee over, man wat een klus. Schoonmaakazijn, badkamerreiniger en wat Jif bleek de magische combinatie, uiteraard met lang boenen.

IMG_3468

Je moet jezelf dan gewoon ook weer even verwennen, tasje vol Tao.

IMG_3500

Op verzoek van mijn zoon, tortellini in tomatensaus.

IMG_3505

Toen ik mijn zoontje naar een partijtje bracht, kreeg ik van het zusje van de jarige een bosje bloemen, omdat ik zo lief ben. Ze staan nog steeds op tafel.

IMG_3511

Sandalen en enkelbandjes-tijd, zo fijn dit weer, geen sokken FTW!

IMG_3529

Geïnspireerd door Annabel Langbein maakte ik van wat bevroren frambozen en bramen deze saus. Heel snel en heel gemakkelijk, maar oh zo lekker in de yoghurt.

IMG_3530

Als kinderen geld vragen voor hun verjaardag, omdat ze sparen voor een groot cadeau of zo, dan vind ik het leuk om het in te pakken en er een kleinigheidje op te doen ter versiering. Dit is voor een meisje haar achtste verjaardag, ze was in de wolken van de lipgloss, het staat ook wel heel leuk vindt je niet?

IMG_3537

Eerst op verjaardag en daarna toch nog even op het strand voor een beetje zon en een drankje. De kinderen zijn tot hun middel het water in geweest, het was echt niet koud hoor. Er werd gekitesurft vanaf de duin, super mooi gezicht, ik was net te laat, maar deze oranje kite kwam echt heel erg dichtbij overvliegen.

IMG_3531

En deze zegt genoeg, ik laat het verder ook hierbij.

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “A week in the life of… zonneschijn | grote lente schoonmaak | fruit

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top