Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox BeautyBucketList LifeStyle Nieuw/New

We Interrupt This Program to Bring You | NARS * CHANEL * I ❤️ LOVE MYSELF * KIKO

Nieuwtjes, weetjes en aardigheden welke in tegenkomen en de moeite waard vind om te delen. Meestal doe ik dat via InstaGram, soms Twitter, dus houd ze in de gaten. Vandaag op mijn blog, omdat het leuk is en ook omdat mijn evil eye nog steeds niet genezen is. De tijd die ik anders steek in make-up looks, steek ik nu in de nieuwtjes. Chanel om het spits af te bijten, Kristen is on location, come in please?

chanel-eyewear-spring-summer-2015_-_plein-soleil-01

Chanel heeft big news, Kristen Stewart is the face van de laatste eyewear campagne gefotografeerd door Karl Lagerfeld. Ze zeggen dat dat zo is, maar ik vraag mij af of dat waar is, fotograferen is echt niet zomaar iets, het is een vak en of Karl dat echt beheerst?! Kijk maar naar het knullige werk wat ik gemiddeld aflever, het is echt niet zomaar iets mooie foto’s maken. De campagne ziet er in ieder geval erg leuk uit, je kan deze bekijken op de website van Chanel.

ModernTribes_Groupage2

KIKO heeft ook nieuws, een prachtige nieuwe collectie, Modern Tribes. Magnetische kleuren, antieke rituelen en tribale symbolen reflecteren de pracht van moderne strijdsters met koninklijke klasse. Zij spelen de hoofdrol in Modern Tribes, de nieuwe zomercollectie van KIKO MILANO. Te koop in de winkels en in de online shop, erg mooi.

EU

Van NARS is nu de Tahiti Bronze Collection te koop, een fantastische zomerse lijn met prachtige bronzende producten. Ook deze zomer smoking’ hot, bronzen en Manoï. Wat dacht je van de prachtige body olie Body Glow en de Manoï Body Glow. Twee veelzijdige producten die je kunt gebruiken voor een glans, een shimmer, chocolade kus op de huid of gewoon al bijzondere verrijkte bodyverzorging met een twist. De Tahiti Laguna Bronzing Powder is prachtig, een gezonde glow met een natuurlijke warme finish. En dan iets waarvan ik verwacht dat het een mega hit wordt deze zomer, Temporary Tattoos. Ik heb ze overal al gezien, er is zoveel om uit te kiezen, NARS heeft gekozen voor subtiele tribal achtige designs. Ik zou heel graag de Body Glow willen proberen, die lijkt mij fantastisch. Heb je nog niet veel bronzing producten, kijk eens naar deze nieuwe collectie van NARS.

full33665984

Ken jij de I ❤️ LOVE MYSELF box al, een heel leuk en flexibel alternatief op de standaard beauty verrassings-boxen. Het idee komt van Huidverzorging Mireille, welke nu komt met een I ❤️ LOVE MYSELF TO SCRUB BOX. Ben jij gek op scrubben, peelen, exfoliëren dan is deze Limited Edition echt iets voor jou. Heerlijkheden om je gezicht en lichaam te scrubben, met vertrouwde merken zoals Alessandro, Bomb Cosmetics en Cenzaa. Maar deze keer ook iets fris en nieuws, Wat Maakt Je Mooi. De box is in twee maten verkrijgbaar, wees er snel bij want op is op.

image007

En als laatste, waar ik in mijn verslag over de Beauty Trade beurs al schreef, het nieuwe merk Juliette Armand. Hannah® SIRC introduceert het Griekse merk Juliette Armand in Nederland. De keuze voor een merk erbij binnen hannah® SIRC is gebaseerd op de vraag vanuit de hannah® huidcoaches. Zij vragen om intensievere behandelmogelijkheden bij bepaalde specifieke huidproblemen, zoals acne, rosacea en pigmentvlekken met een snel resultaat. De beste oplossing/toevoeging bleek een nieuw merk erbij, dat qua filosofie en denkwijze een zusje, of eigenlijk een zielsverwante is van het merk hannah®! Ik denk dat wij nog heel veel gaan horen van Juliette Armand deze zomer. De producten van Juliette Armand zijn bedoeld voor de specialisten in huidverbetering van hannah® Skin Improvement, dus maak snel een afspraak bij jouw hannah® huidcoach.

Spannend nieuws allemaal, leuke producten en veel om uit te kiezen, wat doe jij jezelf cadeau zo aan het begin van de lente?

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top