Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox

NailsInc™ Gel Effect Nail Polish in Downtown | First Impressions

NailsInc™ Gel Effect Nail Polish in Downtown, deze ruilde ik voor mijn Regent Place uit de BeautyBox, maar roze is meer mijn kleur. Beide kleuren zijn van de Gell Effect lijn. Zoals je begrijpt ben ik heel happy, Sonja happy, iedereen happy. Vindt je ‘m niet prachtig, wat een heerlijk kleurtje en wat een geweldige flesjes, I like it! Maar nu de rest, is het wat, hoe bevalt het en hoe houdt het? More after the break.

IMG_2407

Sonja van de 40PlusVrouw wilde wel met mij ruilen, ik ben heel blij, want die andere kleur is niet echt mijn ding, leuk hoor, maar ik houd meer van rood en roze. Zo gezegd zo gedaan, adressen uitgewisseld en tadatatada. Ik heb nog nooit eerder een lakje van NailsInc™ gebruikt, dus ik ben dubbel blij. Dit Engelse merk heeft een zeer uitgebreide lijn nagellak, maar ook een complete nagelverzorgingslijn. Al vijftien jaar een begrip in Engeland, met inmiddels de meeste nagelsalons in the UK. Met vernieuwende technologieën en verfrissende kleuren weet dit merk altijd on top of fashion te blijven.

IMG_2408

Ik vind de flesjes van NailsInc™ echt heel erg mooi, de stijl, de vorm, de dop, tot aan de belettering is het gorgeous. Echt heel gaaf! Het kwastje is van goede kwaliteit, mooie haartjes en perfect recht afgesneden. De kwast staat scheef in de dop, dus als je de dop vast hebt staat het kwastje in de perfecte lak-hoek. De dop is ook super handig, houdt lekker vast en mikken gaat uitstekend.

IMG_2411

De verpakking is geweldig, maar how about the polish? De wat dikke formule lijkt in het begin helemaal niet mooi te finishen, maar als de lak droogt is daar niks van te zien. Wel is het wat lastig heel dun te lakken, maar het is te doen, zeker als je gewaarschuwd bent. Heb je haast, lak wat dikker, deze lak dekt met een enkele coat ook mooi en droogt heel snel. Heb je iets meer tijd, lak dan de geadviseerde twee lagen, dan blijft de lak ook langer zitten. Ik heb geen ervaring verder met dit merk, dus ik kan niet zeggen of alleen de Gel Effect lakjes wat dikker zijn.

IMG_2413

Je ziet het al, de kleur is prachtig mooi, de glans is fantastisch, het heeft iets sorbet-achtigs. I like it! Niet alleen de pigmentatie doet wat het moet, maar deze lak droogt ook echt heel snel en hard erg snel uit. Heel fijn, want droog op het gevoel is meestal het probleem niet, het is het uitharden wat de tikjes en beschadigingen geeft, of eigenlijk het gebrek aan uitharden.

IMG_2416

Iemand met mooie nagels kan zeker twee tot vier dagen zonder problemen genieten van deze lak, mijn randjes zijn aan het einde van de tweede dag niet helemaal mooi meer. En ik ben verbaasd, zonder topcoat dames, gewoon twee dagen netjes. De meeste schade is ontstaan tijdens het koken en opruimen de tweede dag. Ik ben heel erg content, I love it, had ik dat al gezegd?

Er zijn verschillende soorten lakjes van NailsInc™ te koop, de prijzen lopen uiteen van ongeveer € 14,50 tot € 22,- en je moet even kijken waar je ze kunt bestellen, ze zijn zover ik weet niet in Nederland te koop. Je hebt bij BeautyBay in ieder geval een ontzettende uitgebreid assortiment om uit te kiezen, de kleurtjes zijn super leuk.

Ei ei ei, wat ben ik blij, mij nieuwe Downtown van NailsInc™ is mooi en hij is van mij!

Liefs,

Wojis

5 thoughts on “NailsInc™ Gel Effect Nail Polish in Downtown | First Impressions

    1. Ik ben verbaasd hoe fijn deze lak is, had wat verwacht, maar echt heel prettig. De dikke formule is wel even wennen.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top