Beauty LifeStyle Nieuw/New

SeeBuyTry: Kérastase Resistance Bain de Force Shampoo & Resistance Ciment Anti-Usure Conditioner | onderdeel van mijn nieuwe hair-care

Vandaag vertel ik jullie wat meer over twee (nieuwe) producten onderdeel van mijn nieuwe haar-routine. Naast het Kérastase Initialiste leave-in-haarserum gebruik ik nu ook de Kérastase Resistance Bain de Force shampoo en de Kérastase Resistance Ciment Anti-Usure conditioner. Deze producten hebben herstellende eigenschappen, het Vita-Ciment-complex(r) herstelt beschadigd en verwaarloosd haar. Laat ik daar net last van hebben, althans, voordat ik het afknipte tot op mijn schouders. Maar toch heb ik gekozen voor deze set, om dezelfde problemen te voorkomen en wat er nog rest te beperken/herstellen. 

IMG_5167

De shampoo Kérastase Resistance Bain de Force is een mildreinigende en herstellende shampoo voor verzwakt haar. Reinigt de haren op zeer milde wijze en maakt het haar weer glanzend. Het Vita-Ciment-complex(r) herstelt het beschadigde intercellulaire cement en verstevigt de haarstructuur. Het haar voelt stevig, soepel en luchtig aan, doordat de haarvezel versterkt is van binnen uit de kern tot aan het haaroppervlakte.

IMG_5157

Neem ongeveer twee knikkers aan Resistance Bain de Force shampoo in je handpalm. Verdeel dit over de haren, masseer het product in en laat het vervolgens enkele ogenblikken inwerken. Na het inwerken zorgvuldig uitspoelen. Eigenlijk zoals je elke shampoo zou moeten gebruiken, het is belangrijk het product goed over de haren te verdelen, zodat het Vita-Ciment-complex(r) zijn werk kan doen.

IMG_5159

De conditioner Kérastase Resistance Ciment Anti-Usure herstelt verzwakte haarlengten en haarpunten. Herstelt het beschadigde intercellulaire cement, herstelt de haarvezel en ontwart het haar. De haarvezel wordt versterkt van binnenin tot aan het haaroppervlak. De weerstand verbeterd, het haar heeft meer materie en kracht. Ook de conditoiner werkt door de Technologie: Vita-Ciment-complex(r), waardoor de haren extra beschermd worden voor invloeden van buitenaf, door het  Vita-Ciment-complex(r).

IMG_5154

De Resistance Ciment Anti-Usure gebruik je op gewassen, handdoekdroog haar, zoveel als nodig is om de beschadigde delen te voeden. Ik doe dat gewoon onder de douche, wassen, handdoek droog maken en de conditioner aanbrengen. Lok voor lok goed verdelen en doorkammen (ik doe dit met mijn handen, omdat ik heel dun haar heb, als je wat dikker haar hebt, dan kan je beter even een grove kan gebruiken). Vermijd vooral je huid, conditioner is voor de haren en niet voor de hoofdhuid. Daarna enkele ogenblikken laten inwerken (ongeveer een minuut of twee), goed verdelen en vervolgens heel zorgvuldig uitspoelen

IMG_5155

Het resultaat is eigenlijk na de eerste keer al te merken, mijn haren voelen zacht, glazen en hebben meer body. De uiteinden van mijn haren zijn mooier, minder droog en het zit heel mooi, alsof je net bij de kapper bent geweest. Spijt als de haren op mijn hoofd had ik, dat ik mijn lange lokken al had afgeknipt voordat ik deze producten ben gaan gebruiken. Ik denk dat ik een heleboel damage controle had kunnen doen. Enfin, gedane zaken nemen geen keer en ik ben toch heel blij dat ik deze producten nu gebruik, ik merk nog steeds dat het goed doet. Voorlopig voor mij haren alleen nog maar salonmerken, eerst maar weer eens een mooie gezonde nette bos lange lokken.

IMG_5164

Kérestase werkt met gamma’s (programma’s), voor elk type haar of haarprobleem is een passende oplossing (gamma). Het is aan jou om te kijken wat het beste past bij jouw haar of haarprobleem. Directe transformatie van het haar, stimuleren van de groei van sterker en glanzender haar binnen handbereik. Misschien doe je er goed aan, om net als ik, eerst wat advies in te winnen bij een kapper, het zijn namelijk geen goedkope producten. De Kérastase Resistance Bain de Force Shampoo komt in een fles van 250 ml en kost rond de € 20,-, de Resistance Ciment Anti-Usure Conditioner komt in een fles van 200 ml en kost rond de € 25,-.

Ik had nooit gedacht dat ik blij zou zijn met mijn kortere hair style, deze liefjes zorgen echt voor een Short hair, don’t care ervaring. Ja mijn haren zijn te kort, maar ik ben blij. Mijn haar zit altijd goed, voelt fantastisch en is al heel lang niet zo sterk en gezond geweest.

Zou jij ook zoveel uitgeven aan haarproducten, of vindt jij het allemaal onzin?

Liefs,

Wojis

One thought on “SeeBuyTry: Kérastase Resistance Bain de Force Shampoo & Resistance Ciment Anti-Usure Conditioner | onderdeel van mijn nieuwe hair-care

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top